Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

CeLL-O

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 February 2011, 14:35:26
CeLL-O ; Sanada Samsuni gibi deplasman yasağı mı getirsek ne yapsak :D :D :D

Bolu maçına gitmem engelenemez  :D Bolu'dan 3 puanla dönmezsek ben kendi kendime getiricem o yasağı zaten  :o

Mersin Tribünlerinden, bizim tribün fotoğrafı.

twitter

beyler takım kötü falan oynuyor ama bu ligde öyle aman aman bir futbol yok rize nasıl bu durumda adamların hepsi ne kadar çirkef görüyoruz dün zaten saha bozuktu birde üstüne mersinin futbol oynatmama ısrarı olunca etraf güreş minderine döndü

takım dün yine 45-75 arası güzel top oynadı belki ilk yarının başında gol gelse çevirebilirdik ama olmadı fakat bu takım çıkarsa murat, ufuk, abdül her türlü iş yapar en azından süper ligde futbol oynatmayarak değil futbol oynayarak galip gelinmeye çalışılıyor

gurkan

2 ılerı  1 gerı  yapıyoruz sankı  umarım  daha  fazla kayıp yasamayız

mehmet yılmaz

Çok canım sıkkın ama yine de birkaç kelam edeyim. Futbolcular maç öncesi oldukça rahat ve moralli idiler. Hem maçı kazanacağımıza hem de Süper Lige çıkacağımıza inandıkları çok açık. Ancak özgüveni abartıp rehavete çevirmişler. Çok kötü oynadık maalesef. 100-120 kadar taraftarımız vardı. Maça adeta 1-0 geride başlamamıza rağmen iyi destek verildi. Ufak tefek gerginliklerin dışında pek birşey olmadı. Maç biter bitmez hemen çıkardılar bizi. Şirinler'in otobüsü ayrıldıktan 10-15 saniye kadar sonra 2-3 tae Miyli çocuk taş atmaya çalıştılar ama sivil polis paket yaptı onları. Mersin'de iki gün boyunca kaldım ve gördüm ki, belli bir grubun dışında kimsenin MİY gibi bir derdi yok. Halktan kopuk bir takım; bu sezonun en çok ilgi gösterilen maçı bizimki olmuş zaten. Eğer yenseydik işleri bitecekti, beceremedik. Mehmet Polat gibi şikeci, karaktersiz birinden gol yemek de ayrıca kötü oldu.

Erkut Tutu, bu sefer taraftarın arasında seyretmedi maçı! Duyduk ki, şiddetli baş ağrısıyla gelmiş Mersin'e ve maçın 10. dakikasında yüksek tansiyon sebebiyle sanırım protokol tribününden ayrılıp, revire gitmiş.

İnşallah bunu bir iş kazası olarak kabul ederiz, ama bir an önce çözüm üretilmesi lazım; etkinliğimiz zayıf.

kabacevizli55

derneklerinin ismide süpermiş gönülden sevenler sanki millet başka tarafından seviyo

ElbistanLı4655

Ya Şu 4 Resimde Top İçeri Gidiyo Orhan Ve Bily Yürüyo Anlamadım ? :o

FaTiH_HaN

AlıntıSamsunspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar: "İlk 15 dakikada yediğimiz 4 gol tüm oyun planlarımızı bozdu..."

kaynak: http://zaytung.com/sondakika.asp

kalparın saçmalamaları artık zaytunga bile malzeme oldu   :D

55.hakan

Son 3 maçta doğru dürüst pozisyon üretemeyip hatta hücum zenginliği yaşamadan kazanmaya başlamıştık.Çekirge 3 kere hatta fazladan da bir kere zıpladı.O sebeple bu mağlubiyet hiç şaşırtmadı beni.

jean

boyle gol mahalle liginde yenir anca hicbir varlik gosteremedik bu oyunla olmaz bu is

Ollivanders

Maçı kaybedebilirsin ama bu kadar kotu futbol oynayamazsın. Ben giden 3 puandan çok oynanan futbola uzuluyorum. Rize ve biz hariç her takım deplasmanda birşeyler yapıyor . Ama biz kaleye şut bile çekemeden maçı bitiriyoruz. Yazık gerçekten yazık...

isyankar

böyle bir rezillik olmaz keşke adam gibi oynayıpta 3-4 0 yenilseydik vallahi maçı izlerekn delirdim

fairplay_55

Arkadaşlar merhaba,uzmanı değilim ama mersin maçında kural ihlali var gibi geliyor bana..MIY maçta 4 yabancı oynattı mı...kadrolara baktığımda evet...aynı anda oynaması şart değil.yönetmelik müsabakada en fazla 3 yabancı diyor...samsunspor kulübüne attığım maili ekliyorum.TFF sitesinden statüyü ve linki de ekledim...ilgilenen olursa sevinirim.hadi bi el atın.....syg. Güven Yüksel...

Merhaba,

06/02/2011 pazar günü oynanan, Bank Asya 1.Lig,Mersin idmanyurdu-Samsunspor maçında, Mersin idmanyurdu takımı; Boum(kamerun) Pereirai(brezilya ) ,Tisdell -dk.46 ( liberya ), Ozokwo(nijerya ), isimli  4 yabancı futbolcusunu oyuna almıştır.
Türkiye Futbol Federasyonu 1.lig müsabakaları statüsüne göre en fazla 3 yabancı oyuncu oynatması gerekmektedir.(bazı orta asya cumhuriyeti vatandaşları hariç)

Konunun çok acil olarak araştırılmasını ve bir aykırılık varsa hakkımızın acilen aranmasını rica ederim.

Saygılarımla.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/002011/TFF/Talimatlar/TFF-1-Lig-Statusu.pdf

TFF 1. LİG MÜSABAKALARI STATÜSÜ:

MADDE 2 - FUTBOLCULARIN UYGUNLUĞU
(1) TFF 1. Lig'inde Süper Lig'inden düşen takımlarda bulunan ve sözleşmeleri devam eden
yabancı uyruklu futbolcular, sözleşme süreleri sonuna kadar kulüplerine bağlı olarak
kalabilirler. Bununla birlikte bu maddenin 5. fıkrasında belirtilen şartlara uyulması
zorunludur.
(2)  TFF 1. Lig takımları, ilgili sezonunun başladığı yılın 1. ayının 1. günü itibariyle 24 yaşından
küçük olması şartıyla 3 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilir ve bu futbolcuları
müsabakada oynatabilirler. Bu  futbolcular ile imzalanacak olan sözleşmeler, sözleşmenin
yapıldığı sezon da dahil olmak üzere en fazla 3 sezonluk süreyi kapsayabilir. Süper Lig'den
düşen takımların yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını boşaltmaları halinde bu hakkı
kullanabilmeleri mümkündür.
(3) Kulüplerin yukarıda belirtilen yabancı uyruklu futbolcular dışında,  Azerbaycan, Kazakistan,
Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan  ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 2 futbolcu ile
sözleşme imzalayabilmeleri ve müsabakalarda oynatabilmeleri mümkündür.
(4) Kulübün Süper Lig' e yükselmesi halinde, sözleşmesi devam eden yabancı uyruklu
futbolcular kulübün, Süper Lig yabancı uyruklu futbolcu kontenjanında sayılır. Kulübün TFF
2. Ligine düşmesi halinde ise, sözleşmesi devam eden yabancı uyruklu futbolcular
müsabakalarda oynatılamaz.
(5) TFF 1. Lig müsabakalarında, müsabaka isim listesine, 2 tanesi Azerbaycan, Kazakistan,
Özbekistan, Türkmenistan veya Kırgızistan vatand

Burak

bu konuyu zaten tartıştık hocam brezilyalı Ernani aynı zamanda Azerbaycan vatandaşı o yüzden sıkıntı yok

fairplay_55

TFF  sitesinde MIY kadrosuna bir girin: örnek:pereıa:::: uyruk brezilya..bildirim böyle....hemen birşey çıkmaz denmesin...TFF ye bildirilen künyesi böyle işte...önemli olan uyruk mu,hangi milli takımda olduğu mu...TFF ye uyruk BREZİLYA diye bildirilmiş.ben onu anlarım...
Bu da linki  :  http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=30020
ERNANI PEREIRA     

Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri    :   BREZİLYA
Doğum Tarihi    :   22 Ocak 1978
Uyruk    :   BRA
Futbolcu Temsilcisi    :   
Lisans Bilgileri
Lisans No    : 14044
Kulüp    : MERSİN İDMAN YURDU
Sözleşme Başlangıç T.    : 15 Temmuz 2010
Sözleşme Bitiş T.    : 31 Mayıs 2011

fairplay_55

ok.bilmiyorsan bilene soracaksın..ben de soruyorum.. MIY ile sözleşme başlangıcı: 15/07/2010 ,doğum yılı 1978 yani 32 yaş..statü diyor Kİ:  " TFF 1. Lig takımları, ilgili sezonunun başladığı yılın 1. ayının 1. günü itibariyle 24 yaşından
küçük olması şartıyla 3 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilir ve bu futbolcuları
müsabakada oynatabilirler. "  AZERİLER için 30 yaş kabuldür demiyor ki..Yabancılar için 24 yaş altı diyor...ben şahsen anlamadım,kafa durdu sanırım....anlayan varsa anlatsın lütfen...