River bayrakları vol 2.

Başlatan Serkan, 27 January 2011, 20:44:03

« önceki - sonraki »

Dartagnan

ya bunlara hıc bır sey yapmayacaksın yemın ederım.Yazık valla yazık...

twitter

nasıl sokulmadı ya başlarım böyle işe gidip yetkili birileri konuşsa ya  :( :( :(

Dartagnan

hangı yetkılı bırı kardesım ...

spooks

Ahmeti

şu mubarek gecede insanı günaha sokar bunlar.

Dartagnan

15 February 2011, 01:22:41 #95 Son düzenlenme: 15 February 2011, 01:29:16 Dartagnan
ayrıca o bayraklar sızın bır tarafınıza.....

sokan sokuyor abi...federasyondan gonderılen talımatlar ıslemıyor ne acayıp ?

ayrıca stad mudurune sormak lazım.Hanı sadece bayrakları alıyordunuz,sopaları neden aldınız?

bunun yanında bıze anlatılana gore bu sopaları sokmak ıcın guvenlık toplantısında bu tarz sopaların alınacagına daır kararın alınması gerekıyormus.MAdem bu sopalar ıcerde ve demekkı guvenlık toplantısında karar alınmıs.Bızımkıler nıye alınmadı ?

bu 3 celıskının cevabını ıstıyorum ama cevap verecek zaten yonetım yok :)

Kaya

O grup hangi takımla dostluk kurmuştu ve bizim piyon başkan ve ekibi hangi takıma sövmeyin demişti ?

Bunların bu lobilerini yenmediğimiz sürece bize rahat yok arkadaşş.. >:( >:( >:(

kuzey55

ss.biz'e karşı yönetimin yaptırımı bu hiçbirşeyi haketmiyo bunlar.

city ultras

yahu bu bayaraklar genemi eceri alinmadi??manyakmadir nedir bunlar ya??bunlar hepizi samsunspor düsmani baktilar tribünler renklesiyor durdurmaya urasiyorlar galiba..bence bu saka ya ss.biz li arkadaslar bayrak yapmadilar ondan burda böyle yaziliyor demi arkadaslar..???

mehmet yılmaz

Dün gece bayrakları stada almadıklarında orada oaln bir arkadaşım, herşeyi yazarsa buraya, hem hepimiz bilgilenmiş oluruz hem de yerel medyaya haber olarak vereceğiz bu yaptıkları densizliği?

Güvenlik Kuruluna sorulmalıymış? Eğer o bayraklarda "Büyük Başkan Erku Tutu" yazsaydı kendileri kucaklayıp içeri almazlar mıydı acaba?

kuzey55

15 February 2011, 19:24:05 #100 Son düzenlenme: 15 February 2011, 19:39:02 kuzey55
önce oradaki güvenlik memuru mu neydi ters bir tavırla bunları dışarı alıyoruz hadi falan dedi.sonra yavuz tepki gösterince geri vites yaptı.o ara haluk tan içeri giriyordu yandan bakarak geçti müdahale etmeden.ardından stat müdürü geldi ve bayrakları alalım siyasi içerik yoksa ama sopaları alamayız dedi.yalnız temsilci gelsin izin alırsanız sokarsınız dedi.mersin maçında soktuk ve gecen hafta kos-kos sopalı bayrakları içeri soktu dediğimizde kötü örnek örnek değildir diye savundu kendini ve beni polisle karşı karşıya getirmeyin dedi.ardından nilşah abi geldi bunların yapacağı birşey yok çarşamba günü güvenlik toplantısında neden izin almadınız falan dedi.apo abi de sinirlenip size birşey lazım değil dedi ve aldık bayrakları geri döndük...

kesinlikle o müdür mü nedir o önyargılıydı ilk gittiğimizde, talimat aldıgından adım gibi eminim.Ve tutarsız oldukları şurdan belli önce güvenlikten dolayı falan dediler sonra bunları alırsak diğer gruplarda ister falan dedi anlamadık valla.sonuç itibariyle şerfsiz tutu aldırmadı bu bayrakları...tabi ya tribünümüzün en bütük taraftar topluluğu kos kos onlar sokar sahaya da atmazlar.yazıklar olsun...

bu arada koreo dahil hiçbir tribün gösterisi yapmayalım diyorum bir daha...

olmeca

keşke yöneticiler kamera önünde konuştukları gibi kamera arkasında da taraftara sahip çıksalar, bizim nesil; taraftarına vurmaya çalışan polise saldıran Başkanlar ile büyüdü, şimdi ki yönetim acizlik timsalidir;

Düşünsenize İ.Erkut Tutu yerine , şu taraftar tarafından sahiplenilen bir başkanın, bir deplasman da dayak yemesinin sonuçları ne olurdu, Lakin ben hayıflanıyorum keşke adam gibi dövselerdi de başımızdan atsaydık bu adamı,

Haluk TAN' efendiye de bir sözüm var gazetelere Taraftarla maç izledi pozları vereceğin yerde o taraftara sahip çık..

Ajan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 February 2011, 19:24:05

kesinlikle o müdür mü nedir o önyargılıydı ilk gittiğimizde, talimat aldıgından adım gibi eminim.Ve tutarsız oldukları şurdan belli önce güvenlikten dolayı falan dediler sonra bunları alırsak diğer gruplarda ister falan dedi anlamadık valla.

Taraftarıda kendileri gibi sanmışlar zaman zaman taraftar grupları arasında sürtüşmeler,tatsızlıklar,tartışmalar yaşadık. Ama hepimiz kim bu tribüne renk katıyorsa ondan yana olduk. Hiçbir gruptan insan bu tribünlere renk gelmemesinden yana olamaz. Ama bu yönetim nedense şu siyasetteki yandaş grup yandaş insan yandaş basın mantığı ile hareket etmeye çalışıyor. Tufalari oyunları birgün meydana çıkacak ama hangisi meydanda olacak merak ediyorum.

Ollivanders

Kartala 6 tane atsak ne farkederdi ki bizim için ? O polislerin insana hayvan gibi davranısı , o sozleri yutmaları , Mudurun kıvırması , nilsah abinin gereksiz ve göstermelik çabaları , Haluk tanın sıvışması , apo abinin en son soyledigi agır lafı ve digerleri... Siz BİZİ HAKETMİYORSUNUZ. Bende Mustafa kardesim gibi bu yönetim oldukça tribune renk katmamayı öneriyorum.

Serkan

Ya birde Nilşah abi orda burdaki herkesi neredeyse tanıyan bize ilk kefil olucak adam, hayret ve üzücü...