Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Yarın maçtan sonra Allah nasip ederse, "lider buraya, lider buraya, lider buraya" diye çağıracağız takımımızı...

jean

bugun dogum gunum 23 yasina girdim ne kismettirki hayatimda ilk defa butun gece uyuyamadim ve su an ise gitmeden bilgisayai actim 5 daakikaligina heyecan 1 haftdir var bugun dahada cok artti hadi samsunsorum yuzumuzu kara cikarma

Ahmeti

ve o kutsal gün geldi allahın izniyle 20:45 te lideriz kazanacağız bu maçı.

twitter

cembaba

hava şu an soğuk. ama maç itibariyle daha sıcak bir hava ile karşılışırız. Çiftlik ve 56'lar yanacağı için gerçi ısınmakta çok problem olacağını düşünmüyorum :D

alfredo55

şampiyonluğa giden yolda en büyük gün,aşkın romanı yazılacak bugün ;)

samsunspor.co.nr

Gunaydin,

Orduspor maçının sonucu ne olursa olsun,bu akşam liderlik için çıkacağımız maçı umarım kazasız belasız atlatırız ve alırız.

Adanaspor,Denizlispor,Orduspor maçları da bence benzer nitelikteydi,başarımızı tescilleyecek olan maçlardı.Fakat bu gibi final maçlarında baskıda takım maalesef beklenen görüntünün uzağında oluyor.

Bu akşam Altay karşılaşması da (Altay'ın puana ihtiyacı olduğunu düşünerek) bizim için zor geçecek,her karşılaşmanın zorluk derecesi artık yüksek,telafisi de zor.
Bu akşam takımımızı maçın başından sonuna kadar desteklemeli,taraftarlar olarak elimizden geldiğince itici güç olmalıyız (maç sırasında kötü bir senaryo gelişse dahi desteğimizi sürdürmeliyiz). Umarım tüm teknik heyetteki arkadaşlarımız da futbolcularımız da Altay'ın puan durumundaki yerinden bağımsız bizler gibi düşünerek,aynı ciddiyette olurlar ve 3 puanı alırız.

Haftaya da Rize-Denizli maçı var ki bu maçımız çok önemli.

Maç sonrası hep birlikte maçın güzellikleri,galibiyetimiz ile ilgili yorumlarında görüşmek üzere (İnşallah).

Sevgiler.

cembaba

Nuri Asan

Ve bir daha brakmayalım liderlik koltuğunu

Yeter 5 senedir yüzümüz gülmüyordu

fat55

GurbetciFanatik

Bank Asyaya düsdükten sonra tam 55 ay sonra lider olacagiz diye bir his var icimde.

Insallah oluruz.

cgr

Ben bu yaşıma kadar "Stada erken gidelim, yoksa giremeyiz." diye bi cümle kurduğumu hatırlamıyorum :)

sadece55

Ben karaborsadan bilet aldığımı bilirim :) o kadar da küçük değiliz la çağrı :)

King Of The North

5.YILDA ilk kez böyle bir heyecan yaşayacağız normaldir, ben bile uyuyamadım tribünde olamayacağım halde

samsunspor.co.nr