Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

seckin55

Takım bomba gibi

Samsunspor hafta sonu evinde oynayacağı Altay maçının hazırlığına akşam yaptığı çalışmayla devam etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar oyuncularını Altay maçına sıkı bir şekilde hazırlıyor. Oyuncuların istenileni harfiyen uygulaması Süper Lig hesabı yapan teknik heyeti son derece memnun ediyor.

Soğuk kış şartlarının kendisini göstermesiyle akşam idmanına eldiven ve bereyle çıkan futbolcular Teknik Patron Kalpar'ın konuşmasının ardından yaklaşık on beş dakika düz koşu yaptı. Düz koşunun ardından toplanan futbolcular dört gruba ayrılarak pas çalıştı.

Pas çalışmasına önem veren Tecrübeli Çalıştırıcı Hüseyin Kalpar oyuncuları devamlı uyardı. Pas çalışması sonrasında sağdan ve soldan yapılan ortalara oyuncular tek vuruş yaptı. Sağ kanattan Musa Büyük, Agbetu, Adem Alkaşi,Oğuz, sağ kanattan ise Dilaver Güçlü, Orhan,Ufuk Bayraktar,Alparslan takım arkadaşlarına etkili ortalar kesti. Yan top çalışmasında Billy Mehmet attığı kafa golleriyle alkış topladı.

Kırmızı Beyazlılar yan top çalışmasının bitiminde tam sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı soğuk havaya rağmen Başkan Erkurt Tutu, yönetim kurulu üyeleri ve az sayıda taraftar izledi.

Kaynak:haberexen

samet_55

jean

cgr

Alıntı yapılan: jean - 28 January 2011, 14:11:42
muylak almamioz azim kayipsiz gcemeliyiz

Türkçe ve fransızcanın iç içe geçtiği cümlelere bir örnektir beyler... :)

babasamsunlu

bizim için Trabzona goooooooooooooooy Samsun gooooooooooooy Samsun gooooyyyyyyy..

İçimden koptu geldi birden  ;) ;)

King Of The North

Allah aşkına Hasbi Ağanın ruhuna gitsin de şu malum takım aleyhine de bağırsanız daa biz de gururlansak ;)

babasamsunlu

Hiç kimse bağırmasa bile (Ki herkes bağıracak) ben tek başına bağırcam ve Trt den tüm Türkiyenin duymasını sağlayacam.. ;)

FaTiH_HaN

inşallah trt tribünlerin sesini kısmaz tribünlerden küfür gelince lig tv hemen sesi kısıyor trt yapmaz böyle bişey inşallah.

King1965

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 28 January 2011, 14:42:59
inşallah trt tribünlerin sesini kısmaz tribünlerden küfür gelince lig tv hemen sesi kısıyor trt yapmaz böyle bişey inşallah.

öle birsey mumkun deıl dostum :D :D: :D  bejeke taraftarı azıze 90 dkıka sovmustu engellıyemedıler :d ızlemıstım o macı

SAMSUNLU ORUMA 55

samsunspor_x Şampiyonluğa şampiyonluğa Samsunspor Şampiyonluğa  samsunspor_x

seckin55

Hedef 20 bin seyirci

Samsunspor'un üst üste aldığı başarılı sonuçlar ve zirvedeki iddialı konumu taraftarları da harekete geçirdi. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, pazar akşamı oynanacak Altay maçında 16 bin 444 koltuk kapasitesi olan Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na, 20 bin kişiyi sığdırmaya çalışacak.Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, Altay maçında daha önce görülmemiş bir deneme yapmaya hazırlanıyor. Samsunspor'un aldığı başarımlı sonuçların ardından zirvenin en güçlü adayı olması ve şampiyonluk şarkılarının daha yüksek sesle söylenmesi, Kırmızı-Beyazlı renklere gönül verenleri harekete geçirdi. Taraftarlar, pazar akşamı saat 19.00'da oynanacak Altay maçında 16 bin 444 koltuk kapasiteli stadı, 20 bin kişiyle doldurup taşırmayı hedefliyor. Taraftarların amaçlarına ulaşabilmek için yoğun şekilde çaba harcadığı öğrenildi.

mehmet yılmaz

Büyük Samsunspor taraftarı, gereken mesajları, gereken yerlere, gereken zamanda verir ;)
Kimsenin endişesi olmasın!

King1965

30 tane adam topladım bıletlerı aldık sehır kale arkası. kendıme 2 tane aldım abımle gırerım dıe.. valla bıletlere yogun ılgı olduugnu dedıler bu gıdısle pazara bılet kalmaz demedı demeyn :D

HoliganSamSunLu

pazar günü samsun karnaval günü gibi olucaktır kesin heryer kırmızı beyaz altayı yenip samsun sokakları bayram yerine dönsün

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: seckin55 - 28 January 2011, 10:56:24

Pas çalışmasına önem veren Tecrübeli Çalıştırıcı Hüseyin Kalpar oyuncuları devamlı uyardı. Pas çalışması sonrasında sağdan ve soldan yapılan ortalara oyuncular tek vuruş yaptı. Sağ kanattan Musa Büyük, Agbetu, Adem Alkaşi,Oğuz, sağ kanattan ise Dilaver Güçlü, Orhan,Ufuk Bayraktar,Alparslan takım arkadaşlarına etkili ortalar kesti. Yan top çalışmasında Billy Mehmet attığı kafa golleriyle alkış topladı.

Kaynak:haberexen

ortalar hep sağ taraftan kesilmiş baksanıza :D Birazda sol taraf çalışsaydı hocam :D