İnanırsak Süper Lig'deyiz

Başlatan berusa55, 25 December 2010, 14:44:05

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Geçmiş tecrübelerden ders çıkartıp bu şekilde davranıyor olması doğru bir davranış..

Ama mehmet abinin dediği gibi 3 flaş transfer yapacağız,borcu bulduk kapattık gibi açıklamaları milletvekillerinin yapması çok enteresan..

Adamların sahip çıkıp desteklemelerinden dolayı tebrik ediyorum o ayrı ama profesyonel yapı dicem? Şimdilik süper lig diyoruz!

Ayberk

Tabii ki spor ve siyaset bu kadar iç içe girmemeli. He siyasiler destek versin mi, evet. Bugün yaptıkları şeyler güzel mi, evet. Ama işin sadece felsefesi konuşuluyor ülkemizde. Siyasiler spora müdahale etmesin deniyor. İyi güzel de, şuan arkasında siyasi destek olmadan ayakta duran hangi takım var? Ya da "hastane"(Medical Park) takımları, "beyaz eşya"(Şuanda Vestel yok gerçi ama...) takımları veya belediye takımları dışında. Buyrun işte Göztepe, Kocaeli, Sakarya, malatya....

Bu destek ülkemizin bu durumunda ne yazık ki şart. Destek verenlerden Allah razı olsun. Ha mantıklı mı değil. Ancak Süper Lig'e böyle çıkabiliyorsak, işin teorik kısmı da çok önem taşımıyor benim için.

nomak55

walla benim şahsi düşüncem destek versinler ancaaaaaakkk bu takımm süper lige çıkıpta bir iki sezon dikiş tutturursa o zaman verecekleri maddi destekleri birde samsunspora sürekli gelir kazandıracak projeleri tamamlamalrı işte o zaman gerçekten samsunspora destek vermiş olurlar samsunsporumuzun belirli bir gelir kapısının olması şart şu an itibari ile kazançarımız ne stat gelirleri ve maçlarda kazandıkları gelirler başkada doğru dürüst bir geliri olmadığı aşikar...Dolayısı ile bilemiyorum belki bir otel olabilir.Başka ticari gelir getirebilecek şeyler olmalı..

Fecr_55

Valla ben o kadar inaniyorum ki, son macimiz olan Rize macina, yani bank asya'ya veda macimiza ucak biletimi aldim bugün..
Yüce ALLAH'tan dilegim; bana, bizlere o sevinci tribünde yasamamizi nasip eder insAllah..

O ismi gecen herkes bizim gibi inansa, istedigimiz yerde buluruz kendimizi..!

hacettepeli

Yazıyorum bak ! Bu sene Süper Lig'deyiz.

eren55

Çıkamazsak ayıp!Yeterince bekledik,itibar kaybettik.Sıra kazanma zamanı!

Tufan

iade-i itibarı bu beceriksiz yönetimle mi sağlayacaz çok iyimsersin bence.

yirmiuc

iki sağlam forvet bir de stoper alırsak, inanırız..

eren55

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 11 January 2011, 02:27:36
iade-i itibarı bu beceriksiz yönetimle mi sağlayacaz çok iyimsersin bence.

İsmail UYANIK istifa ettiğinden beri bunlardan daha iyisi geldi mi sence?Küme düştük düşeli iddiamız oldu,ama sadece biz taraftarın.Ben tv ekranlarında önümüzdeki 6 yıl süper lig düşünmüyoruz diye demeç veren başkan  izledim.Ha,bunlar iyi mi?Hayır,ama en azından tek iddialı olan biz değiliz.Süper Lig'e çıkana kadar tam destek!

minci

Alıntı yapılan: nomak55 - 29 December 2010, 17:43:33
walla benim şahsi düşüncem destek versinler ancaaaaaakkk bu takımm süper lige çıkıpta bir iki sezon dikiş tutturursa o zaman verecekleri maddi destekleri birde samsunspora sürekli gelir kazandıracak projeleri tamamlamalrı işte o zaman gerçekten samsunspora destek vermiş olurlar samsunsporumuzun belirli bir gelir kapısının olması şart şu an itibari ile kazançarımız ne stat gelirleri ve maçlarda kazandıkları gelirler başkada doğru dürüst bir geliri olmadığı aşikar...Dolayısı ile bilemiyorum belki bir otel olabilir.Başka ticari gelir getirebilecek şeyler olmalı..
Bu siyasiler geçen 4 yıl boyunca neredeydiler. Neden o süreçte biz can çekişirken kıllarını kıpırdatmadılar. O dönemdeki SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMI pankartını hiç unutmuyorum. Ne kadar doğru bir mesajdı. Şimdi yardım ediyor gibi görünüyorlar veya yardım ediyorlar. Acaba bir seçim yatırımımı? Malüm yaza genel seçimler var. Eğer öyleyse seçimlerden sonra yine kaderimizle başbaşa kalacağız demektir. Ben hiçbir siyasiye güvenmiyorum. Kendi başımızı kendimizin kaşıyabileceği bir ortam yaratsalar bizim için yeter. Başka birşey istemiyorum.

hacettepeli

Beğensek de beğenmesek de kendimizi her şeyden evvel lige atmalıyız. Tam destek vermeliyiz.

celebi

bu akşam gördük cidden inanırsak süper ligdeyiz

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: celebi - 17 January 2011, 00:21:55
bu akşam gördük cidden inanırsak süper ligdeyiz

inanmaktan biz yarıldık, neredeyse karadeniz de yarılacak ortadan.. Hadi be futbolcular biraz da siz inanın!!

kumköylü ahmet

55.hakan

İnanmayan kanal D yayın akışına baksın  :P