Bank Asya 1. Lig / 18. Hafta: Akhisar Belediyespor- SAMSUNSPOR'umuz: 1-2

Başlatan celebi, 21 December 2010, 15:52:15

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 23 January 2011, 12:51:46
çelebi abi haber aldığında bizide bilgilendirsen be abi  birde ıphone olan varsa resim eklese maç öncesi filan :D bir el at be abi

ilgileniyorum

cembaba

1.30 saat var daha geçmek bilmiyor zaman. Yenmemiz gereken bir maç. Çok özlemişim bu heyecanı. :)

emre

bizim grup stadın önündeymiş su an bilet alıyorlarmış.65-70 kişilermiş.bursa 30 şirinlerde 50 kişi gelmiş.sabah 8'den beri güvenlik gerekçesiyle falan bekletmişler bizimkileri..

celebi

arkadaşlar saat 11:00 da akhisardaydılar ekipler girişte bekletiyorlarmış. bizimkiler 65 kişler bursadan 30 kişi falan gelmiş ve şirinlerden haberim yok. hava sıcakmış bir sıkıntı yok şimdilik bakalım iphone si olan var mı bakacağız

celebi

şu an için arkadaşlar yaklaşık 250 kişi staddaymış şirinleriçeri girmiş bizimkiler ve bngülüler giriyormuş. telefon işine de baklıyor şimdi.

Serkan

2 otobüs gidicez demişti bursa grubu demek ayarlayamadılar :s

celebi

alperen

KareAs55

11'i çok merak ediyorum. :-\  2-0 alıcaz maçı Allahın izniyle.... 

emre

bu arada bizimkiler zar zor da olsa bi ara otele uğrayıp kemal ve birkaç futbolcuyla görüşmüş..ah bee gittik güzelim deplasman..

Ahmeti

kırmızıııııııııı   beeeyaaaaaz şapiyooooon samsuuuuuuun

edmontdante

Alıntı yapılan: celebi - 23 January 2011, 13:00:50
şu an için arkadaşlar yaklaşık 250 kişi staddaymış şirinleriçeri girmiş bizimkiler ve bngülüler giriyormuş. telefon işine de baklıyor şimdi.

SAMSUNMANİA55 VE  ÇİÇO da yoldalar biraz önce görüştüm.
250 kişi çok iyi daha da artar.
Haydi bakalım 3 puan bizim olsun.
lay Lay Lay Lay lay lay Lay Lay  Laaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy  SAAAAMMMSSSUUUNNNSSSPPPOOOORRRR

Ahmeti

celebi