allahını seviyorsan federasyon,saha kapatma ( Sonuç: Para cezası Verildi!)

Başlatan millwall, 20 December 2010, 19:01:27

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Tufan

Mehmet abi maçın sabahı beyaz evde gireriz Altaysporlulara dönerlerle öyle daha yakışıklı olmaz mı:)

lucarelli

millwall

tamam döner sözünüzü unutmayın abiler.
çalıkuşundan,çift lavaş,soslu :D

AntZ

Alıntı yapılan: millwall - 24 December 2010, 01:38:37
saolun abiler,çok teşekkürler.
inşallah dostça görüntüler olacak tribünlerde..

Futbolda kardeşliğe inanmıyorum ve doğru bulmuyorum ama Altay'la sıkı bir dostluğumuz var, e birde sen varsın (İzmirli Samsunsporlu  - 35,55 :))  ;) Dostça olacak tabiki  ;)

mehmet yılmaz

Kaya atmak için ben belediye ile görüşeceğim Mstafa, iş makinesiyle arka taraftan salarız üstlerine... Dolgu sahasında var iyi kayalar, Kirazlık tarafında ;)
Ahmet, sen maraton kombinesiyle deplasman tribününe girmeye kalkma da!  :P

Durumlar pek iyi değil ya, gelirler mi sizinkiler? Bir de maç 29-30 Ocak dönemi olacak, rahmeti Teoman'la ilgili pankart açacağımız maç, karşılıklı birşeyler yaparız, daha güzel olur.

**KaR6**

millwall

abi illaki gelen olur.3-5 kişi,bir otobüs sayı ne olur bilinmez.
pankart düşüncemiz mevcut abi inşallah yapıcaz güzel birşey.
hem teoman abi hemde 20 ocak kazası ile ilgili...

mehmet yılmaz

Bu güzel jestinizden sonra kaya atma işinden vaz geçtik, sadece döner pıçağıyla dalacağız. Taşlama işini ise henüz netleştiremedik.  8)

millwall

Serkan

bu yazıları okuyuop bizim altay'a bilendiğimizi sanıp yazıları sağa sola yaymasınlar muıauhhahaa ne gülerim varya

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 24 December 2010, 01:54:46
bu yazıları okuyuop bizim altay'a bilendiğimizi sanıp yazıları sağa sola yaymasınlar muıauhhahaa ne gülerim varya

ben bileniyorum bilader, ayık ol, kasma kendini.

altayspor'u hiç sevmem, kafksafkafsinsinsingözgözgözgöztepe...  :P 8)

celebi

ahmet hadi gözün aydın şu bizim olmadı 10 bşn tl lik borcu artık ödersin kredi kartına 8 taksit yapılıyormuş

millwall

abi sağolasın.arabayı satıyorum,eksik kalanı kredi karttan çektircem :D