allahını seviyorsan federasyon,saha kapatma ( Sonuç: Para cezası Verildi!)

Başlatan millwall, 20 December 2010, 19:01:27

« önceki - sonraki »

erdem

yok bea ne kapanması,koltuk kırmak ne ki.ordulular da kırdı ama 2,500lira hasar cezası verildi,ne saha kapatması

Kaya

Araya devrenin girmesi işin soğumasına neden olur para cezasıyla atlatırız..

kuzey55

sahaya giren olmasaydı para cezası alırdık ama sahay girn olmus inşallah ceza vermezler perşembe belli olur.

**KaR6**

sahaya 2.5 saat sonra girdi insanlar sıkıntıdan, polis te izin verdi.. bi bayrak dikmeye giren bi arkadas oldu, onun da resmi var bende ama ceza acıklanana kadar koymayı düşünmüyorum :)

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 December 2010, 03:22:49
sahaya 2.5 saat sonra girdi insanlar sıkıntıdan, polis te izin verdi.. bi bayrak dikmeye giren bi arkadas oldu, onun da resmi var bende ama ceza acıklanana kadar koymayı düşünmüyorum :)

insallah sorun olmaz zaten koltuk kırmdan dolayı saha kapama vermiyolar.

lucarelli

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 December 2010, 03:22:49

Aman deyim. Ceza açıklansın, fotoları sen ondan sonra koy. Ne olur ne olmaz. Tehlikeli fotolar var sanırım sende. Gözlemci gibi çalışmışsın  ;D ;D ;D

celebi

Burak

21 December 2010, 10:09:04 #37 Son düzenlenme: 21 December 2010, 12:34:14 Burak
sahaya girenler gırgırına girdi Mustafa'nın dediği gibi resim çekinmeye falan maçtan baya bir sonra zaten .polisler birşey demedi

**KaR6**

Alıntı yapılan: lucarelli - 21 December 2010, 03:28:08
Aman deyim. Ceza açıklansın, fotoları sen ondan sonra koy. Ne olur ne olmaz. Tehlikeli fotolar var sanırım sende. Gözlemci gibi çalışmışsın  ;D ;D ;D

staddan cıkarken koltukların durumunu da cektim, federasyon görse kafadan 10000 tl cezamız var :)

Burak

Hapay o değilde bu maçta ceza alırsak seneye de süper lig'e çıkarsak yakın bir süre  hiç izleyemeyeceksin sanırım Altay'ı Samsun'da  :D :D

kuzey55

Alıntı yapılan: Burak - 21 December 2010, 13:25:20
Hapay o değilde bu maçta ceza alırsak seneye de süper lig'e çıkarsak yakın bir süre  hiç izleyemeyeceksin sanırım Altay'ı Samsun'da  :D :D

belki altay da çıkar bu sene :)

Burak

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 December 2010, 13:27:17
belki altay da çıkar bu sene :)

t.direktörü iddialı ama fantezi peşinde koşuyor  :D :D :D bu sene yemez play off 'tan zaten çıkamıyorlar   ;D ;D ;D ;D

kuzey55

bende çok isterim çıkmalarını ama bu sene cidden yemeyecek gibi görünüyor

SerhaT55

berusa55