allahını seviyorsan federasyon,saha kapatma ( Sonuç: Para cezası Verildi!)

Başlatan millwall, 20 December 2010, 19:01:27

« önceki - sonraki »

emre

bayramda denizli maçına götürecektim kardeşimi söz vermiştim sonra olaylar farklı gelişince götüremedim.burası her yer değil sehri samsun atkıma göz koydu.ancak öyle gönlünü aldım ve tatildeki altay maçına götürecem diye söz verdim. bundan sonra götürebileceğim en olası maç.lütfen ceza almayalım..

yirmiuc

Alıntı yapılan: millwall - 20 December 2010, 19:01:27
abiler dertliyim.şansızım,bahtsızım,cenabetim : )
takımı samsun da sadece bir kere arkadaşlarımla izleyebildim.seyircili.onda da açıköğretim sınavına girmedim,öyle.onda bile bir şansızlık vardı yani.

el ele tutuşalım.bir sinerji başlatalım belki ceza almayız : (

ceza konusu ile ilgili duyumlar,olasılıklar,raporlar,tutanaklar,çekler,senetler.herşeyi burda paylaşalım.

n'olur güzel haberler tanrım,n'olur...

seni çok iyi anlıyorum.
aynı duyguları ben de geçen sezon karşıyaka maçında yaşamıştım. ksk'nın cezalı olduğunu maçtan bir iki gün önce öğrenip çok üzülmüştüm. (allahtan buca ve altay vardı da iki maçla kapattım sezonu. :) )

ceza konusuna gelince ben pek ümitli değilim, federasyon bize ceza verme konusunda çok cömert davranıyor. bu kararında da bunu fazlasıyla gösterecektir.

kuzey55

biraz önce bu konuyla ilgili bir yöneticiyle görüştüm.koltuk kırmadan dolayı saha kapanmaz ama sahaya girenler oldu dedi.orada bulunan yöneticilerimiz varmış bu bizim bir artımız dedi ama oyun alanına girmese de sahaya girenler varmış...perşembeyi bekleyeceğiz artık...

millwall

beyler sinerjiii.
la severo ikizler dua edin : )

Ekrem

İnşallah ceza gelemezde fullerız yine stadı  samsunspor_x samsunspor_x

Ajan

Görüntü ve videolar internette dolaşmazsa para cezasıyla bile atlatabiliriz geçen yıl gene giresun maçından yaşanan olaylar yüzünden dolayı altay maçı seyircisizdi ve fedarasyon seyircisiz olması için verdiği kararda tarafarların internete koyduğu görselleri kanıt göstermişti.Umarım ceza almayızda da Ahmet abi ve arkadaşlarına bir güzel yaparız.

erkutdem55

Kuvvetli lobi yapılırsa kapanmaz,saldım çayıra mevlam kayıra olursa Altay maçında tv başındayız geçen seneki gibi :(

brigand

kardeşim benin inş.sadece para cezası verirlerde dualrımız kabul olur :):)

Ayberk

İşte o yakma yıkma görüntüleri kötü olmuş cidden. Çünkü bildiğim kadarıyla bayrak yakma hadisesi maçtan bir hayli sonra; yani gözlemci filan çoktan oteline gidip duşunu almışken gerçekleşti. Ama somut bir delil ortaya çıkarsa; vay halimize :( :( :(

King1965

AKP MıLLET VEKILLERIMIZ OLAYA EL KOYAR PARA CEZASI ILE YIRTARIZ BU SENE DESTEK VERIYORLARSAGOLSUN

emrullah

Alıntı yapılan: millwall - 20 December 2010, 19:01:27
abiler dertliyim.şansızım,bahtsızım,cenabetim : )
takımı samsun da sadece bir kere arkadaşlarımla izleyebildim.seyircili.onda da açıköğretim sınavına girmedim,öyle.onda bile bir şansızlık vardı yani.

el ele tutuşalım.bir sinerji başlatalım belki ceza almayız : (

ceza konusu ile ilgili duyumlar,olasılıklar,raporlar,tutanaklar,çekler,senetler.herşeyi burda paylaşalım.

n'olur güzel haberler tanrım,n'olur...

senin kalbin temiz kardeşim saha kapanmaz ya hiç olmamış kapanmayacagını düşün bide rizelilere ve travzonlulara söversen bu iş olur canlı canlı izleriz raha ol  :D :D samsunspor_x altay_x

millwall

bilader emin ol göztepelilere ne kadar sövüyorsam travzan ve rizelilere o kadar sövüyorum: )

Sercan

Alıntı yapılan: millwall - 21 December 2010, 01:44:02
bilader emin ol göztepelilere ne kadar sövüyorsam travzan ve rizelilere o kadar sövüyorum: )

adamsın...

Ayberk

Hapay abi be, dün olay olmuş dediler yeminle aklıma ilk sen geldin :D Yazıktır günahtır adam kendi takımını bi izlesin be dünya gözüyle!

BÜÜÜYÜK >l< ALTAY >l< çeksin sağ tarafımızda :D

millwall

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 20 December 2010, 21:38:33
Görüntü ve videolar internette dolaşmazsa para cezasıyla bile atlatabiliriz geçen yıl gene giresun maçından yaşanan olaylar yüzünden dolayı altay maçı seyircisizdi ve fedarasyon seyircisiz olması için verdiği kararda tarafarların internete koyduğu görselleri kanıt göstermişti.Umarım ceza almayızda da Ahmet abi ve arkadaşlarına bir güzel yaparız.

bayılt bizi eren reyizz: )
sercan eyvallah kardeşim.aynen...