ARTIK BİZE YALAN SÖYLEMEYİN!!

Başlatan edmontdante, 09 December 2010, 21:09:30

« önceki - sonraki »

berusa55

AlıntıAĞZINI BOZDU, CEVABINI ALDI
"Sen Halan'a sor bakalım. Dayım olabilirmisin diye" yanıt verdi. Ağzını bozan Kalpar'a gazeteci,"Hocam boş konuşuyorsun. Denizlispor'un veya üst sıralardaki takımların mağlubiyetine sığınıyorsun. Denizlispor'un mağlubiyetini, Samsunspor'un başarısı gibi kabul ediyorsan onu bilemiyorum. O zaman adama işte senin halan kılığındaki dayın derler" diye yanıtladı.

Bu hoca zıvanadan çıkmış! Hakikaten ümitlerim bitti.

Ollivanders

kuzey55

yalnız gazeteci iyi laf sokmuş...yok ya bu adam kendini orda kral sandıgı sürece bi halt olmaz bu sene bu takımdan

berusa55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 December 2010, 14:27:59
Ümidin var mıydı abi ?

Vardı ama hocadan değil az çok takımdan ama şu açıklamalardan sonra bu takımın da hayatta top oynamayacağını anladım.

55.hakan

Gazeteciye helal olsun diyorum ağzının payını vermiş.

seckin55

Hedefin 27 puan olmasından zaten anlaşılıyor herşey.İlk yarı maximum alabilceğimiz puan 48 ama hedef 27.Yani 21 puan kayıp, oda 7 mağlubiyet yapar diyelim.Zaten 16 maç oynucaksın.Yok hoca yok yüzüne dediğim gibi seninle bu iş olmucak..git artık.

Ligde kalma, ligde kalıcı olma hedefi olan Tavşanlı' nın bizden ne farkı kaldı.Adam çıkıyor çatır çatır topunu oynuyor.Sen hala masal anlatıyorsun.

Cihan3855

11 December 2010, 01:30:26 #36 Son düzenlenme: 11 December 2010, 01:31:06 samsuni
kasnakla haci kalpar kasnakla....senden bi halt olmaz...

55.hakan

Hoca her maçı 2 puan olarak düşünüp hedefi ona göre düşünmeliyiz demişti.Yani 16 maç 32 puan hedef tutturulmuş olacaktı.Ama şu anda bu hedefin tutmayacağını anlayınca hemen ağız değiştirmeye başladı.