Kalpar İstifa Etti; Yönetim Kabul Etmedi

Başlatan Cagdas Ünver, 05 December 2010, 16:06:33

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Mustee13

İpler Kalpar'da mı yoksa milletvekillerinde mi? :o

YaşarDoğu

Seçim öncesi Herşey Milletvekillerinde zaten...

red_white

arkadaşlar benim başım döndü valla  :o

berusa55

Kalpar da yönetimde hikaye. İplerin kimin elinde olduğunu yazdık daha önce. Galip Öztürk ve Fatih Öztürk şu an hocayı salmıyor bu kadar basit. Git derlerse gider kal derlerse kalır. Demek ki kal demişler ;)

ahmetsefa55

belkıde kalpara gozdagı verdıler mac oncesı.kalparda mactan sonra ıstıfasını verdı bunlarda skora baglı olaraktan reddettı.ulan sıralamaya gore hoca tutulur veya gonderılırmı ya gecen hafta 8.ydık bu hafta 3.yuz haftaya kaybedersek yıne 7 8 ee nolcak haftaya yıne mı yollamaya karar vercekler.bu ne ya engın abının dedıgı gıbı hıc bısey bellı degıl.çorba gıbı oldu klup valla yalan ruzgarına dondu..

Tufan

Kalpar istifa etti deniyor oh ne güzel diyorum yemek yiyorum yatıp uyuyorum uyanıyorum Kalpar devam ediyor deniyor.
Erkin Koray'dan Arapsaçı isimli şarkıyı bizim Kulübe armağan ediyorum.

kalptenþimþek

Kalpar, tam da ağa Samsunda iken yaptı yapacağını ..Vallahi tam La Fontaine'lik hoca..Tebrik ediyorum kendisini..

Mustee13

Kalpar'ın değil de yönetimim ipi kimde. Bu yönetimi ipe kim götürecek.?

radikal-fma

TEKRARLIYORUM BAĞIRA  BAĞIRA "KALPAR DELİKANLI OL SÖZÜNÜ TUT YÜRÜ GİT" TOSUNG SANADA SÖZÜM BEN BU SİTENİN İLK ÜYELERİNDENİM . BAK BİZ SENİ MUHATAB ALIP CEVAP VERİYORUZ YORUMLARINA ; KLAVYENİN BAŞINDA UKALA UKALA KONUŞMA SENİ ROMAN DİYE YAZARIM; YAZARIMDA BOŞA HARCANACAK VAKTİM YOK

Uğur Yıldız

kalpar adamın olmadığı yerde bile adam değilsin ..

twitter

kalpar bütün bir yılımızı yiyecek aha buraya yazıyorum

bütün bir yıl yerini garantiye aldı şimdi hayatta gitmez. haftayada rizeye karşı pas yapmadan yeniliriz her şey sil baştan güngören maçı sonrasında ki gibi olur

Kaya

Bir sarıyerliden td yorumu:
hüseyin kalpar bizide çalıştırdı. bikaç sene önce 1 - 1,5 trilyon paramızı alarak gitti. bu adamdan kurtulursanız sadaka dağıtın, kurban filan kesin..

KotuCocuk55

Daha iki gün önce Kalparın kendi sayfasında onu ne kadar sevdiğimi ve ne kadar başarılı olduğunu yazmıştım.Antep maçından iki gün önce yazmıştım bunları,çünkü antepe yeniliriz yada berabere biter hocayıda gönderirler diye düşünüyordum...

Ben hocanın bir senesine baktığımda,başarılı bulduğumu defalarca söyledim.Emek verdiğini ve bundan sonraki süreçte daha da başarılı olacağımıza inanıyordum halada inanıyorum...

Ama bugünkü davranışı çok basit ve ucuz buldum..Hiç yakıştıramadım kendisine!

Abdülaziz ve kenan şok olmuşmuş! Arkadaş ben burda internet başında ilk gördüğüm anda bunun dümen olduğunu anladım da kaç yıllık futbolcular anlamadı mı?

Bu hareketi her ortamda savunduğum hüseyin kalpara etik olarak hiç yakıştıramadım.. Ve hanesine kocaman bir eksi koydum!

baha55

13 December 2010, 00:52:42 #179 Son düzenlenme: 13 December 2010, 00:54:56 samsuni
İSTİFA ETMİŞTE  YÖNETİM KABUL ETMEMİŞ,,,
 ulen ne  yöneticilerin eline  kaldık, bi hoca hasbi agaya , ismail baskana inat  basın toplantısında istifa edecek ,,
sonra yönetimde   aman gitme  canım yapmaa diyecek  ölemii...anında verilerdi eline  bavulunu...ama a nerde öyle  yönetici..kimsinsen? gittttt....kimsin sennnn