Devre Arasında Hangi Mevkilere Kimler Transfer Edilmeli ??

Başlatan babasamsunlu, 30 November 2010, 11:38:05

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Geçen sezon Konyaspor'un playof maçlarını izledim. Eser Yağmur harika futbol oynuyordu. Öyle bir Eser Samsunspor'da mükemmel işler yapar...

Ahmeti

ntv spor alt yazı geçiyor rakiplerimiz takır takır hazırlık maçı oynuyor, biz hala yarı saha çift kaleye devam.

kabacevizli55

Ahmeti

ahmetsefa55

konyanın playoff maclarında cok ıyıydı gercekten.ama sezon boyunca hıc ısmını duymadım.gıresunda lıge ıyı basladı ama devamlılıgı olmayan bı topcu.ayrıca eserı golgede bırakacak transfer kım olabılır allah askına daha ıyısımı var yahu ?  >:(

55.hakan

Son tespit yapıldı
Kafile Başkanı Cahit Kaya, Serik 2.Noteri Kazım Uysal'ı son kez idmana getirerek Jonathan Quartey ve Emre İncemollaoğlu hakkında kampa gelmedikleri için son kez tespit yaptırdı. Bu arada takımdan gönderildiği açıklanan isimler arasında yer almayan genç golcü Emre İncemollaoğlu'nun, "Oynarsam gelirim" dediği ve bu futbolcuyla yolların kesin olarak ayrıldığı öğrenildi.http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=74059

Emre efendiye bak sen oynarsam kalırım demiş.Yarım forvetti gerçi Emre.O da gitti hiç forvet kalmadı.

Ollivanders

Bunlar kendilerini ne sanıyor ya ? Bir maç mı alırdın bize  veya gol pası mı verdin ? Daha neler gorecegiz hadi bakalım.

kabacevizli55

55.hakan

Kalpar'ın güvenip takımda kalsın dediği adam bu kadar olur işte.

Ekrem

ADama bak sen ya gel kampa göster kendini kap formayı nedir bu havalar

ahmetsefa55

td'de okudum rizenin ümit karanı alma ıhtımalı varmıs.sımdı dusundum de bızımkıler bomba transfer,eseri ''bile'' gölgede bırakacak santrafor olarak umıt karanı getırmesınler ?

Burak

davidsavage

Kalparla ümit karan anlaşamazlaar zatende,o oyuncudan da fayda gelmez bize.

KotuCocuk55

Caceres,Kevin Bru,Billy Mehmet videolari ve resimleri birden aska getirmisti beni.nereye gidiyor la bu takim dedim..
Yonetimin acilen isimleri kafamiza kafamiza vurarak aciklamasi lazimki tekrar o havaya girelim....

Ant55 bir kez daha caceres izlenmez mi kardesim yogun istek uzerine..
Param olsun sirf senin icin alcam,oyna lan dicem soz!  ;)

doðan

Ne demiş emre molla efendi ???? oynarsa gelecekmiş ... lan sen kaç kuruşluk topçu oldun ki ne kadarlık oynadınki , yada oynadın da bizmi göremedik ... 36 yaşında cenk kadar oynayamadın ... yürü git .....