Bank Asya 1. lig 13. hafta K.Erciyesspor SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-2

Başlatan **KaR6**, 15 November 2010, 02:03:36

« önceki - sonraki »

berusa55

Ajansspor'da maçımızla ilgili yorumları okuyorum. Genel olarak insanlar da artık Samsunspor'umuzun bu sene farklı olduğunu kabul etmiş durumdalar ve süper lige çıkacaklar arasında takımımızı ilk başta sayıyorlar. Ayrıca en güzel futbolu da Samsunspor'umuzun oynadığından bahsediyorlar. Bu gerçekten mutluluk ve gurur verici. Özlemişiz. Allah nazarlardan saklasın...

**KaR6**

noldu dalga geçiyodunuz açtıgım başlıkla :) saygı bekliyorum ona göre ;D ordu maçı baslıgını da açacaktım ama geç kaldık, nasip :)

süper oldu yaa, rezil oldum golü attıgımızda ama değdi :)

beşnumara

Alıntı yapılan: beşnumara - 19 November 2010, 18:17:16
5 maçlık serinin ilk ayağı olacağını düşünüyorum.Skor tahminim 2-0 goller cenk,zenke
Bakalım neler olacak? ;)
Kaldı 4.Bakalım Allah utandırmasın :)

5trawberry

**KaR6**

samsunmania

Kadir ÇELEBİ

galip geldik bazen beraberliğe bile sevindik ama ben bu kadar rahat huzurlu içten bir sevinç uzun zamandır yaşamadım Teşekkürler SAMSUNSPOR'um

doðan

Maraton baskan ac , bir şey yememiş , corum civarindayiz dönüşe geçtik ... Keyifler gicir ...

isyan

Bugün bir yakinimin ölümünün 1.Yil dönümüydü, Mevlüt okuttuk, bende ara sira yan odaya gidip mac'in skorunu takip etmeye calistim, acaba yaptigim i$ günahmidir  :-X

furkan5534

cembaba

Ligin ikinci yarısında Serdar Deliktaş gibi bir adamımız olsa, çok iyi olurdu diye düşünüyorum. Cenk'in yanına onu anlayabilecek bir eleman eksikliğimiz var..

lucarelli

Bu galibiyet kadar Murat Yıldırım'ın da son maçlardaki çıkışını sürdürmesi çok sevindirdi. Geçen haftaki kayıptn sonra çok önemli bir galibiyet bizim için. Bu sene döneceğiz inşallah...

mehmet yılmaz

Alıntı

Taraftar Coştu, Coşturdu
Büyük taraftarımız, takımımızı Erciyes deplasmanında da yalnız bırakmadı.

Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran taraftarlarımız maç boyunca yoğun destek verdikleri takımımızın galibiyeti ile mutlu oldu. Murat ve Zenke'den gelen gollerle coşan kırmızı-beyazlılar şampiyonluk tezahüratları yaparlarken maç sonunda da futbolcularımızla adeta bir sevgi yumağı oluşturdular.

Samsunspor.biz

samsunmania

Alıntı yapılan: doğan - 20 November 2010, 21:47:20
Maraton baskan ac , bir şey yememiş , corum civarindayiz dönüşe geçtik ... Keyifler gicir ...

Kıyamet alametlerinden birisi bu. Nasıl bir şey yemez matador başkan. Ne yaptınız ona. ;D ;D

celebi

şimdi dönüş yolu daha manyaktır valla.