Samsunspor yönetimi Burma ile buluştu

Başlatan YaşarDoğu, 06 November 2010, 14:08:46

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı
Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile buluştu.

Makam odasında gerçekleşen buluşmada, Samsunspor ve Atakum hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan başkanlar, daha sonra öğle yemeği yemek üzere deniz Kafe-Restaurant'ta geçtiler. Samsunspor'un iyi yolda olduğunu, halkın da sahip çıkması ile daha iyi yerlere gelebileceğini belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, " Şu an iyi bir yönetiminiz var. Sizin sayenizde Samsunspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıların aşılacağına ve layık olduğu yerlere geleceğine inanıyorum." dedi.

Samsunsporlu yöneticileri ise, Atakum ile Samsunspor'un borç yükü bakamından birbirine benzediğini belirtirken, "Atakum'un 28 milyon borcu vardı, bizim 23 Milyon TL. Siz çalışıp çabalayarak, Atakum'u borç yükünden, esnafın ve tüccarın mal vermediklerinin yer aldığı kara listeden çıkardınız. Bizim de amacımız budur. Samsunspor sevdalılarının ve şehrin ileri gelenlerinin de yardımı ile bunu başaracağımıza inanıyoruz" dediler.

NEtkulis

birolkys

EE neoldu yani şiimdi   trabzonsporlu başkan dan ne bekliyordunuz  gidecek başka kimse kalmadımı ya !!!

mehmet yılmaz

Atakum'da her anlamda yağmurdan kaçarken doluya tutulduk!

epçeli köylü

O da mı tirabzonlu da.Hiç samsunlu adam kalmadımı ya etrafta.Ben öz samsunluyum bidahaki seçime ben aday olayım bari.

cembaba

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 06 November 2010, 16:30:28
O da mı tirabzonlu da.Hiç samsunlu adam kalmadımı ya etrafta.Ben öz samsunluyum bidahaki seçime ben aday olayım bari.

Farkediyorum Samsun'da artık daha çok Trabzonlu var. Aşırı derecede hemde. Hatta ss.biz ile maça giderken çiftlikten, Mehmet Abi, Trabzon forması giyen birine "çıkar o formayı dedi" :D Ne yapalım artık böyle demek zorundayız.

merkez

Öz vatanımızda öksüz,sahipsiz,sığıntı gibi yaşar olduk.Bizi yönetenlerin, bizi temsil etmleri için vekalet verdiklerimizin,alış veriş yaparken muhatap olmnak zorunda kaldıklarımızın bizden olmadığı,bu kentin öz evladı kendi memleketine yatırım yapmak için yer istediğinde ''bir kişiye bu kadar yer vermek ve onu zengin etmek doğru olmaz '' saçmasıyla samsunluları bu kentten uzaklaştırma politikasını sinsice uygulayanlar ithal işadamlarına  samsunun imkanlarını peşkeş çekiyorsa sessiz sedasız santraller için arazileri devrediyorsa artık söz söylemek için çok geç kalmışız demektir.

Hiç utanmadan Trabzonlular pikniğine Trabzonlu sıfatıyla giden bir belediye başkanının Samsunsporla ilgili söylediği hiçbir kelam samimi olamaz.Her yerde Trabzonluluğunu göğsünü kabarta kabarta vurgulayanların bu kent hakkında söz söyleme yetisine sahip oldukları sürece bir kaç seneye kalmaz Samsunspor forması giyenleri pataklayan gürüh ortaya çıkacakdır.

Bunları söylerken bize ırkçı faşist diyenler de kınalarını bi yerlerine yakarlar artık o zaman...

Sioux

süper ligde liderliğe yükseldiler, burma çok sevinçlidir.  >:( >:( >:( >:(

kabacevizli55

dünyada tek takım trabzana kalsın  gene tutmam desteklemem

Fecr_55

Her baslikta tese, trabzon/lu muhabbeti aldi basini gidiyor..Sıktı iyice..
O kadar isadamimiz var ki Samsun'da, hepsi Samsunsporlu degil mi? Yardim etmek icin siraya girmisler de biz naz yapiyoruz..
Illa birilerinden yardim isteyecegiz, adam malum sehirli de olsa Samsun'da yiyor ekmegini, ona güvenerek gidilmistir ayagina..O trabzonlu gitme, bu trabzonlu gitme, bu kadar sikayetci olmaya hakkimiz yok, onlari basa getiren de Samsun'un adamidir, ki Samsun'da Samsunlulardan fazla degildir digerleri..Cogul halimizle kendi kuyumuzu kendimiz kazdik..Kimimiz kaldi ki bizim..Asil sorun aslinda, Samsunlularin Samsunsporlu olmayislari, Samsunspor'u düsünmeyisleridir, yeterince önem vermemeleridir..Düsünseler, Trabzonlulara yâr etmezlerdi o koltugu..
Adamlar yardim edeceklerini söylemisler, bekleyelim görelim..

Sioux

bu herif 1994-2004 arasında 10 yıl baskanlık yaptı, tek kuruş faydası olmadı samsunspora. geçmişi neyki geleceği olsun.

Fecr_55

Samsun topraklarinda dogup yetisen, diger tarafa bilmem ne takimli göcen 70 yasindaki bir dedenin de faydasi yoktu, olmadi Samsunspor'umuza..Ve devami da geliyor..
Gecmiste yapilmayanlari, yapamadiklarimizi bugüne tasiyarak yine gideremeyiz sorunlari..Bugün yarini düsünmek zorundayiz, yapilmasi güc olmayan islere destek vermeliyiz..Su durumda baska bir alternatifimiz var mi?

Sioux

ablacım
bunun kökenle bir ilgisi yok
adam taş kafa, samsunsporla ilgisi yok. balık, mehtap, deniz onun derdi.
7sinde nese 70inde de odur. bir numsra çıkmaz ondan. seöçimden önce atkıyla dolaşıyordu, şimdi maça bile gelmiyor.

Fecr_55

Cikip cikmayacagi su an muamma..Yardim gelebilecek her kapiyi en azindan aralamamiz gerekiyor..Hemen kapamayalim, ki ummadigimiz tas basimizi yarsin..

mehmet yılmaz

09 November 2010, 00:53:41 #13 Son düzenlenme: 09 November 2010, 00:55:24 samsuni
@nuray
kalbin çok temiz, niyetin iyi ama bu gibi adamları hiç tanımıyorsun, kırk kalıp sabunla da yıkasan bunun çektiği damar belli daaaa.. :)
Açıkçası benim hiç umudum yok, Samsunspor'u seven adam ayağına beklemez zaten, kendisi gider maça, kulübe... 11,5 yıl olacak toplamda, ben bir hayrını görmedim, duymasım. Bundan sonra olacağına da hiç ihtimal vermiyorum.

Fecr_55