Bank Asya Birinci Lig 9.Hafta | Giresunspor - Samsunspor'umuz: 0-1

Başlatan cembaba, 17 October 2010, 21:11:48

« önceki - sonraki »

celebi

2. yarı bulacağğız glü Allahın izniyle beyler rahat oılun

cem 55

biz kötüyüz giresun bizden kötü şenol ümit giresunda berbat oynuyolar giresun o kadar kötü ki 30 dakikadan sonra top oynuyoruz gibi gözüktü pozisyonlar bulduk defansın ortası kemalle ersin maşallah bugun çok iyiler havadan yerden her topa bastılar agbetu her zamanki gibi vasat  altı bence yedekden girmeli oyuna savaş kendini messi sanmaya devam ediyo kolayı yapıp yanına pas verecegine hep bi çalım sevdası topu kaybediyo hakan bayraktar iyi topa basıyo ama çok agır bazen absürt toplar kaybediyo bugun beni şaşırtan 30.dakikadan sonra at abdulaziz iki güzel pas attıki golluk paslar beni çok şaşırttı insallah nazar degmez diyecem ama kapasitesi belli 2.yarı özüne döner son olarak kalpar yeter artık

furkan5534

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 24 October 2010, 14:54:44
Takim acildi yavas yavas.
Giresun defansindan bi cacik olmaz , bizim forvetler biraz akilli olsaydi.
Defansimiz süper hosuma gitti.
Zenke onu atman lazimdi.

aynen aynen bende sasırdım gıresunun defansı gercekten kötu hucumda fena degıller 1. dk da ahmet kurtardı 1 top dırekten döndu ve brezılyalı barbosa mıdır nedır onun sut'u etkılıydı.bız az akıllı oynasak goluı bulsak farkıda atarız.ama yersek 2. yıde yerız dıyorum

dilatino

...Mac baslamadan herkes hocaya kiziyor, bu kadar ön yargili olmayalim diyorum. ben ilk yaridaki oyunumuzu begendim.. gayet net pozisyonlar yakaladik atamadiksa bu hocanin sucu degil. güzel oynuyoruz diye düsünüyorum yenebilir veya yenilebilir ama mücadelemiz güzel. zenke tek basina sanki bayagi bir fazla yoruldu ilerde düsünceme göre yaninda birisi olsa yardim eden iyi olurdu..
Giresunde göze batan tek kisi senoldu olumlu paslar atiyor adam. zaten o olmasa giresunu sanki rahat bir kac tane atariz düsüncesi olusdu bende, birde giresun defansif anlamda evinde oynamasina ragmen cok acilmiyor.. ama yinede bize pozisyonlar verdiler.
Ikinci yari icin düsüncem mac ortada kazanabiliriz, hocanin su ana kadar cikardigi kadroyu ve oyunu begendim, insallah ikinci yarida yakaladigimiz pozisyonlari degerlendirirsek aliriz bu maci. benim ümidim var hala 2-3 gol atariz düsüncesindeyim. biraz beceri futbolcu arkadaslar...

YaşarDoğu

ilk 30 dk içinde sıfır poziyon bulduk , giresun 5 korner 1 net pozisyon ile oyun kontrolü elindeydi

30.dakikadan sonra 3-4 net poziyon bulduk ama skorbordu değiştiremedik.

ilkyarı bitmese Giresun çözülecekti ama devre arası onlara iyi gelecek.

Ne olursa olsun Murat kötüde oynasa takımın bankosu olmalı , top yapamıyoryz la yok böyle futbol..

usare

cenk şimdi şu savaşın yaptığını mı yapmıyo. Murat hakan bayraktar kadar da mı top atmıyo. Ben anlamadım bu işten bişey.
Neyse inşallah kazanırız, Kalpar gider...

Cagdas Ünver

mehmet yılmaz

İlk 30 dakika bir tek hücum yoktu. Giresun'un da baskılı bir oyunu yoktu ama birkaç pozisyona girdiler. Sonrasında oyun kıvamına geldi, ani ataklar yakaladık ama bu Zenke ve Agbetu gol özürlüler. Normal bir forvet oyuncusu ortalama 3 pozisyondan birini gol yaparken bunların gol atması çok zor. Her pozisyonda ister istemez Cenk olsaydı diyorum.

Turgay döküldü ilk yarım saatte, A.Azizin adını bile duymadık. Biraz biraz toparlandı takım ama dirençsiz bir orta sahamız var. Sezon başlayalı aylar oldu halen bir sistem yok ortada. Allahtan Giresun da kötü. Tempo yapamıyoruz, organize bir atak yok. Fakat ilk golü bulursak boşalan arka hatlarından epey pozisyon üretebiliriz.

Yensek bile çok sıkıntılı olacak gibi, inşallah şansa bala da olsa kazanırız.

serkancengiz

red_white

kalpar olmasın bu takım daha fazla galibiyet alır bundan hiç şüphem yok...

Mert

O değil de hakem şaşırmış galiba gereksiz kararlar veriyor.İkinci yarı atarız gibime geliyor.Muratın ölüsü yeterdi bu sahada ama hocamız hüseyin kalpar olduktan sonra yoruma gerek yok.A2 den adam alır yine oynatır bu herif.Oturmuş kadromuz yok ne yazıkki.

furkan5534

Baskent_Samsunspor

gkhn

furkan5534