Kaptanlık Sorunu?

Başlatan berusa55, 18 September 2010, 17:03:29

« önceki - sonraki »

berusa55

18 September 2010, 17:03:29 Son düzenlenme: 18 September 2010, 17:08:35 berusa55
Samsunspor'umuzda aksilikler yetmiyormuş gibi bir de kaptanlık problemi çıktı ve bu konuda sayın Galip Asal da önemli bir açıklama yapmış...

AlıntıKAPTANLIK ÇÖZÜME KAVUŞTURULMALI

Tarih 17 Eylül 2010, 13:41 Editör Metin ATLI

Eski TFF ve Samsunspor yöneticisi olan İşadamı Galip Asal, şimdiye kadar Samsunspor'da kaptanlık sorununun yaşanmadığına dikkat çekerek, "Bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor"dedi.

TAKIMI OLUMSUZ ETKİLER
Bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu'nda yöneticilik yapan eski Samsunspor yönetim kurulu üyesi İşadamı Galip Asal, Samsun basınında takım kaptanlığı ile ilgili çıkan haberler üzerine bir açıklamada bulundu. Şampiyonluğa oynayan bir takımın bu tür konu ile uğraşmaması gerektiğini belirten Asal, "Kaptanlık sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Takımın bu konu ile kaybedecek vakti olduğunu düşünmüyorum. Samsunspor bugüne kadar kaptanlık sorunu kesinlikle yaşamamıştır. Aksi taktirde bu durum takımı olumsuz yönde etkiler"diye konuştu.

AÇIKLAMA YAPILMALI
Cenk İşler'in transfer edilerek kendisine 55 numaralı forma verildiğine değinen Galip Asal, "Eğer takım kaptanı Turgay ise Turgay ile yola devam edilmeli. Cenk İşler bu takıma hizmet etmiş en büyük oyuncuların başında bir isim. Cenk buraya kaptan olmak için geldiyse gitsin. Ama şampiyonluk yaşamak için geldiyse kalsın. Kendisi de buraya şampiyonluk yaşamak için geldiğini söylemiştir. Yönetimde 55 numaralı formayı bekleterek, formayı Cenk'e layık görmüş. Cenk, kaptan olmak istiyorsa açıklama yapmalı. Yönetimin ve teknik heyetin de artık bu duruma bir son vermesi gerekiyor"dedi.

EMRE İSHAK
DENGE

vanlioglu

biz de aksilikler ne zaman bitti ki !!  :)

brigand

tüm futbolcuların da ortak görüşü doğrultusunda , kaptanlığın Cenk'e verilerek çözüleceğine inanıyorum. Turgay'ın bu konuda bir problem yaratacağını düşünmüyorum. sonuçta kaptanlığı vereceği insan bu takıma yıllarca hizmet vermiş, yaş olarak da  en büyük olan Cenk İşler olacak.

berusa55

AlıntıCenk ağabey kaptan olsun

18 Eylül 2010 / 13:59

Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında sahaya sürpriz bir kararla kaptan olarak çıkan Murat Yıldırım'ın soyunma odasında kaptan olduğunu öğrendiği ve buna çok şaşırdığı öğrenildi
Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır'ın sahaya kaptan olarak Murat'ın çıkacağını söylemesi takımda ve özellikle genç oyuncuyuda şok etkisi yarattı. Kaptan olduğunu öğrenen Murat'ın Futbol Şube Sorumlusu Çakır'a, 'benim yerime Cenk ağabey kaptan olsun' sözlerine Çakır ise, 'Hayır Murat yönetim böyle istedi. Sahaya kaptan olarak sen çıkacaksın' dedi.

Kaynak

Ollivanders

Yonetim takımda ikilik yaratıyor. Boyle birsey olabilir mi? Kaptan olarak aday gosterdiginiz murat yıldırım cenk abim kaptan olsun diyor. Murat kaptan olarak agırlıgını ne kadar koyabilir? Sacmalık.

brigand

katılıyorum kardesim. futbolcular egolarını bir yana bırakıyorken yöneticilerin bırakamaması beni üzüyor. :(

Ertuğrul Sağlam

Futbolcuları tanıdığım ve kişiliklerini bildiğim kadarı ile Turgay her hali ile kaptanlığa yakışıyor. Bence Turgay isterse Cenk'e kaptanlık verilmesi gerekir. Turgay'ın gönlünü almadan kaptanlık Cenk'e verilmemeli.

Ayberk

Bence böyle dillendirildiği kadar büyük bir sorun yok ortada. Cenk'in buna alınacağını veya basından okuduğumuz gibi yönetimde görüş ayrılığı yaşandığını zannetmiyorum. Ama tabii ki Cenk'e kaptanlık verilmeli. Turgay'a da 2. kaptanlık verilebilir. Veya Cenk'e "hali hazırda bir kaptanımız var, sen zaten bu takımın abisisin, gerektiğinde pazubant sende olacaktır" denilerek veya şuan aklıma gelmeyen başka bir şekilde rahatlıkla çözülebilir diye düşünüyorum.

alperen

Cenk'in kaptanlık için sorun çıkarcağını düşünmüyorum,zaten takım abisi ve 55 numaranın sahibi ::)

Sercan

Bence kaptan Turgay,2. kaptan ise Ahmet Şahin olmalı.Cenk zaten takımın abisi kaptanlık gibi bir takıntısı olmaz.Kaptanlığı Turgay'la Ahmet'in elinden alıp Cenk'e vermek yanlış olur bana göre...

34_55

arkadaşlar bence bu sorunu çözecek tek kişi başkan erkut tutudur ama zannetmiyorumki o cenk e kaptanlığı versin bence sonuna kadar cenk kaptanlığı hak ediyor yani bu olay o kadarda zor bişe deilki abilik başka sahaya önde çıkıp takımı daima motive etmek ve gerektiğinde futbolcuları oda oda gezerek uyarmak başkadır bence ama nedense bazı yöneticilerimiz hala bu olayın farkında deiller galiba...

ahmetsefa55

''Cenk buraya kaptan olmak için geldiyse gitsin. Ama şampiyonluk yaşamak için geldiyse kalsın''

radikal-fma

aman diim dostlar suni sorunlar çıkarmayın takımın kaptanı turgaydır öyle kalsın

ElbistanLı4655

Turgay Tek İdolüm  :)  Kesinlikle Onunla Devam Edilmeli ::) ::) OoOoOo Turgay Kaptan..! :D

brigand

bende katılıyorum. takım hedefe giderken, motivasyonu saglayacak, takımdaki oyuncuları maçlarda ayakta tutabilecek, gerektiğinde olaylara el koyabilecek biri Cenk. bence Cenk'in kaptan olması Samsunspor ' un yararınadır. Samsunspor ' un menfaatide herşeyden önce gelir.