Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

eren55

Adamların çarpık durumları geldi Samsun'a fatura çıkardı.Nasıl adalettir bu ya?Bolu'nun yüzü güldü bunlarun sayesinde.Ama ALLAH kerim!O maç oynanacak nasıl olsa!O zaman keseriz bizde bir fatura!Veririz adüsyonu ellerine yollarız!!!!

berusa55

Adana maçında gördük ki hırslı ve istekli oyunla ikinci yarı da olsa 2-3 gol atılabiliyormuş. Aynı tarifeyi Mersin'e de uygularız inşallah...

cembaba

Alıntı yapılan: eren55 - 08 October 2010, 18:39:32
Adamların çarpık durumları geldi Samsun'a fatura çıkardı.Nasıl adalettir bu ya?Bolu'nun yüzü güldü bunlarun sayesinde.Ama ALLAH kerim!O maç oynanacak nasıl olsa!O zaman keseriz bizde bir fatura!Veririz adüsyonu ellerine yollarız!!!!

O 3 puan olsaydı ve geçen haftadaki ligde 2.ydik şu anda!!

ramcQ_55

adana macından gelen 3 puan moralimizi zirveye cıkardı carşamba günü mersini yenip hanemize 3 puan daha ekleriz inşallah

Ollivanders

Macın çarşamba gunu oldugu nerden cıktı pardon ?

nako55

sadece55

Engin sever öyle dedi kardeşim...yani anlıcağın istihbarat büyük  3 kasım çarşamba

Ollivanders

yok bu hafta oynanacakmıs gibi yazmıs da o bakımdan soyledim .  Carsamba mersini yenip um silahlarımızla tavsanlıyı falan :)

brigand

ramcQ_55

ben biyerden okudum 13 ekim die ama nerden onu hatırlamıyorum kusura bakmayın

seckin55

Tahkim Kurulu Kararları - 14.10.2010

20. Mersin İdman Yurduspor Kulübü'nün, TFF Yönetim Kurulu'nun 21 Eylül 2010 tarihli toplantısında Samsunspor - Mersin İdman Yurduspor müsabakası ile ilgili almış olduğu karara karşı E.2010/324 numaraya kayıtlı dosyasında TFF Genel Sekreterliği'nden istenen cevabın geldiği görüldü. Dosya incelendi. Yapılan müzakere sonucunda; usul ve esasa bir aykırılık taşımadığı anlaşılan TFF Yönetim Kurulu kararının onanmasına, başvurunun oybirliğiyle reddine, (K.2010/346)

karar verilmiştir.

TAHKİM KURULU

isa55

maç 3 kasım çarşamba 19 mayıs stadı saat 19.00 da. seyircili mi bilmiyorum

isa55

Güncelleme: 15.10.2010 17:23:40

Bank Asya 1'inci Lig'de Samsunspor ile Mersin İdmanyurdu arasında 13 Eylül'de oynanan karşılaşmada, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, binlerce kişinin gözü önünde, ağabeyi tarafından bıçaklamıştı.
Mücadelenin 40'ıncı dakikasında yaşanan bu talihsiz olay nedeniyle karşılaşma, hakem Fethi Serkan Çolak tarafından tatil edilmişti.

Daha önce maçın kaldığı yerden devam etmesini kararlaştıran Futbol Federasyonu, tarihi de belirledi. Yarıda kalan maç, 3 Kasım'da kaldığı yerden oynanacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda 40'ıncı dakikadan devam edecek mücadele saat 19:00'da başlayacak.

kaynak TRT

cembaba

Alıntı yapılan: isa55 - 15 October 2010, 20:38:33
Güncelleme: 15.10.2010 17:23:40

Bank Asya 1'inci Lig'de Samsunspor ile Mersin İdmanyurdu arasında 13 Eylül'de oynanan karşılaşmada, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, binlerce kişinin gözü önünde, ağabeyi tarafından bıçaklamıştı.
Mücadelenin 40'ıncı dakikasında yaşanan bu talihsiz olay nedeniyle karşılaşma, hakem Fethi Serkan Çolak tarafından tatil edilmişti.

Daha önce maçın kaldığı yerden devam etmesini kararlaştıran Futbol Federasyonu, tarihi de belirledi. Yarıda kalan maç, 3 Kasım'da kaldığı yerden oynanacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda 40'ıncı dakikadan devam edecek mücadele saat 19:00'da başlayacak.

kaynak TRT

iyi oldu bu ya. güzel tarih.

isa55

araştırmacı abiler seyircili olup olmadığını bize iletseler, merakla bekliyorum