Anlayamıyoruz,Biz Samsunsporlu Değilmiyiz ?

Başlatan Şehr-i Samsun, 27 August 2010, 19:04:38

« önceki - sonraki »

emrullah

boşuna gunaha girmeyin zaten adamın niye geldiği belli daha yeni üye olmuş dakika 1 mesaj 1  >:( muhattap bile almayın ben s.b.ç nin de şirinler in de 2 mesajla birbirine girecek kadar basit gruplar olduklarını sanmıyorum

Burak

benim bir teklifim olacak arkadaşlar bu fake hesaplara yönelik referans uygulaması yapılmalı şirinlerin sitesindeki gibi veya hesabın doğruluğu facebooktan araştırılıp teğit edilmeli 55melek55 te de böyle sıkıntılar oldu bence yönetim böyle birşey uygulamalı provokatif hareketler oluyo laço dangalağının yaptığı gibi

mehmet yılmaz

Beyler Laço'nun kim olduğunu açıklayayım hemen size...

Laço, benim!!!

Size birşey anlatmak istedim ama bunu yazarak değil de yaparak göstermek niyetindeydim. Sanal ortamda, gizli kimliklerin arkasına sığınarak, provoke etmek çok kolay birşey. Siz Samsunsporlusunuz, gelmeyin bu gibi oyunlara. Aklı başında kimse gidip de diğerinin sayfasına intihar komandosu gibi dalmaz! Ya korkaklar ya da haniler yapar böyle şeyleri.

Bakın o anda aklıma geldi ve dedim ki, sahte bir isim de ben alayım ve yazayım. Bir baska daha alıp bu sefer de SBÇli gibi, şirinlerin hepinizin bilmem ne diye sövebilirdim de... Bütün bunlar povokasyon. O yüzden gençler, sağduyulu olun. İşinizi iyi yapın, Samsunspor'u sevin...

Ve birbirinizle değil rakip tribünlerle yarışın.

Ben çoğunuzu tanıyorum ve bu sitede yazan herkes sapına kadar Samsunsporludur!
Benim bir hayat dersi olsun diye yaptığım bu şeyi kötü niyerli insanlar da yapabilir, gelmeyin bu oyunlara. Akhisar maçında iki tribün de çok iyiydi, karşılıklı olunca daha da anlam kazanıyor herşey.

NOT: Laçoya ettiğiniz küfürler ona gitsin, üstüme almadım :)

babasamsunlu

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

berusa55

eLLis

sbc1984 ün dediği bana göre şundan kaynaklanıyor bazı genç arkadaşlar var heyecanlı Samsunspor luluk bilinci tam yerleşememiş bir gruba ait olduğunu sanıp diğer grubun neye hizmet ettiğini bilmeden biz x iz biz y yiz anlayışındalar bu a b c d her grup için geçerli birşey burada yapılması gereken grup içi eğitim yani abiler çıkıp şunları şunları yapmayın diyecek yapana kızacak o zaman bi sorun kalmaz heralde dahada böyle mesajlar atılırsa o ne şirinlerdendir nede sbç den..

edmontdante

deplasmana gidiyoruz şehre girmeden bir yerde bekliyoruz.Karşıdan bir otobüs geliyor .Bakıyorum Şirinler.İnsanın nasıl hoşuna gidiyor.Tanıdıklarımızla ayak üstü laflamak anlatılmaz bir keyif.Tribüne giriyoruz bakıyoruz SBÇ den Emrah,Onur ve diğer arkadaşlar.ooo herkes burada diyoruz.Biliyoruz ki Emrah ve Onur varsa o tribünde sorun çıkmayacak (bunu aslında utanarak yazıyorum  yani aynı takımın taraftarı arasında sorun  olur mu diye) hep  beraber yıkıyoruz ortalığı BKZ .Ordu-Bolu.Hepimiz SAMSUNSPORLUYUZ.Samsuni'nin dediği gibi hem de sağlam SAMSUNSPOR'lular.Artık daha dikkatli olalım.Tribünlerimizi rakip takım ve hakemler üzerinde baskı unsuru haline getirelim.Yerine göre bestelerimizi söyleyelim ama daha çok bütün halinde bir atmosfer oluşturalım.Maksat ben böyleyim sen şöylesin olayı değil.Hiç gördünüz mü bu tribünlerde Şirinlerin oradan başlayan  yada maratondan başlayan bir PINARBAŞI.Çok mu zor bir şey bu.Geçen hafta benzer şeyler oldu aslında ufak ufak.Bundan sonra devamı gelecek inşaallah.

Denildiği gibi burada iş tribünlerde hakim insanlara düşüyor.Özellikle çocuklara dikkat edelim.Genelde onlar yüzünden bu sorunlar çıkıyor.Herkes grubunun içindeki çocuklara daha fazla eğilsin her şey düzelir zamanla.

Ha bu arada SBÇ li kardeşlerimden tek bir ricam olacak.Geçen sezon mekansızlarla birlikte aranızda  yer alan gs eşofmanlı elemanı ALLAH RIZASI   için defedin.Milleti bize güldürmeyin.

Kadir ÇELEBİ

Ne S.b.ç nede şirinlerin bu söylemlere kulak verdiğini zannetmiyorum. sedece sinek miğde bulandırıyor huzur kaçıyor bunada taviz vermemeliyiz ve bu sene özellikle tüm gruplara olduğu gibi bu iki güzide grubumuza çok iş düşüyor üzerine düşeni fazlasıyla yapacağınada inanıyorum Biz Samsunsporluyuz..

cembaba

Bu anlamsız gerginlik neden bu duruma geldi anlamış değilim. Neden bu kadar gerginiz. Neden karşı tribününde Samsunsporlu olduğunu düşünemiyoruz. Bence buradaki yanlış olay kavramla ilgili. Ben iki tribünde de yer almış bir insan olarak bunları rahatlıkla söyleyebilirim. Ben sizi biraz maziye götüreyim. Çok eski değil.

2000 yılında Şirinler'in derneğinin İstiklal İlkögretim'in orada olduğu yıllarda nasıl güçlü ve kalabalık oluşturduğunu hepimiz biliyoruz. Benimle beraber o okulda okuyan herkes neredeyse Şirinleri görerek, özenerek, birşeyler yaptığının bilincinde olarak maçlara gelirdi. İlkokul'da belki çoğunuz hatırlamaz, (Yeni nesil için) o kadar büyüktü ki bu sevgi bizim okulumuzda Cem diye bir arkadaşımız vardı. Junior Şirinleri kurdu. Bizde o sıralarda bu sevgiyle beraber maçlara gitmeye başladık. O kadar eğleniyorduk ki. Maçlardan çok kardeşlik ortamımız vardı. Bu ortamda en büyük pay BANAZLI abinindi. Şirinler benim ve o zamanda bizim okulda okuyan herkesin ortak sevdasıydı diyebilirim. SBÇ o sıralarda çok iyi olan 55 Gençlik ile beraber bağırdığı oluyordu. Ama bizde en ufak bir nefret, kin, karşı taraf ile bir kötü olma diye birşey yoktu. Olamazdı. Bizler Samsunsporluluk bilincindeydik. O küçük yaşımıza rağmen, bu işin HEP BERABER birlikte hareket edilince ne olacağından şüphemiz yoktu.

Gel zaman git zaman büyüdük. Lise'ye geldik. Biz liseye geçince grubun KEMİK dediğimiz kısmı dağıldı. Derneğin kapanması buna en büyük etken diye düşünüyorum. Lise'ye başladığımda o ortamdan kopmuştum. Sınıf arkadaşım olan DeBoCan ile birlikte maçlara gelmeye başladım. İlk maçım olan Ankaragücü maçı dün gibi aklımda. Buradaki ortamda aynı Şirinler'deki gibi bir başka tadı vardı. Daha sonraları Şirinler'den kopup, maçlara SBÇ ile gelmeye başladım. Arkadaş çevremde SBÇ'de olduğu için şuan bu gruptayım. Herşey mükemmeldi. İnanın ama inanın hiç bir farkı yok 2 tribünün. Siz Şirinler derneğine gittiğinizde, nasıl sizi kovmuyorlarsa, ve ya SBÇ'nin derneğine gittiğiniz zaman baş tacı ediliyorsanız, şunu bilmelisiniz ki SAMSUNSPORLULUĞUNUZDANDIR !

Şimdi iki grubun gerginliğine gelelim, benim gördüğüm kadarıyla, başta duran abilerimizin anlaşamamasından dolayı, grubun içindeki elemanları birbirleriyle kaynaşamamalarından dolayı, gerginlikler, kavgalar, sinirler hat safhada. Son olarak yaşanan olayları hepimiz biliyoruz. Keşke her maçımız, Bir engin abinin resimlerini çektiği o karedeki gibi olsaydı. Bakıyorum, izliyorum, takip ediyorum. O videolardaki görüntüyü hiç bir grubumuz yapamamış, getirememiş bu hale. Birlikten kuvvet doğar bunu unutmamalıyız. Madem ki birleşemiyoruz, o zaman saygı duymak zorundayız. Bakıyorum yazılara, her an birbirinizi yemeye bakıyorsunuz. Halbuki büyük Samsunspor Taraftarı bunlara gülüp geçmelidir. Çiço Reis'in yürüyüşte bir lafı çok hoşuma gitmişti:"Bizi birbirimize kırdırmaya çalışanlara inat bir aradayız" bu laf Samsunsporluluğun dile dökülüşüdür.

Her iki Tribünü bir tarafa, büyük SAMSUNSPOR'umuz olmasaydı, SBÇ, Şirinler olurmuydu hiç? Bu günler en çok birbirimize sahip çıkmamız gereken günler, bir birlerimizin hatalarını göstereceğimize, kapatmaya çalışalım. Dışarıya, diğer takım taraftarlarına karşı üstün olalım. Deplasmanlarda hep beraber omuz omuza olalım. O kadar deplasman yaptım. Geçen seneki Bolu maçı kadar hiç bir deplasmandan zevk almadım. Hep beraber olununca, hem karşı takıma, hemde rakib taraftara üstün oluyoruz. Artık bu gerçeği görmezden gelmeyin. Biraz uzun yazdım. Affola. Bitsin bu çekişmeler...

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: edmontdante - 27 August 2010, 22:59:11

Ha bu arada SBÇ li kardeşlerimden tek bir ricam olacak.Geçen sezon mekansızlarla birlikte aranızda  yer alan gs eşofmanlı elemanı ALLAH RIZASI   için defedin.Milleti bize güldürmeyin.

Abi İlk Önce Iyı Dıleklerın İcin Tsk Ederim Grup Adına Eger Bzı Bu Trubunlerde Bazı Şeyleri yapmaya Önculuk Edebiliyorsak Ne Mutlu Bize,,,
Senden Tek İstegım Var Engın Abı Şu Sahsı BanA Mersın Macına Gstermenı İstıyorum Gerekenı Ben Hallderım Cunku Bu Aralar Trubunde GS,FB,BJK Esofman Bıleklık Forma Cok Kısıde Yakalayıp Gerekenı Yaptım Ama Şuna Canı Gonunlden InanMANIZI İsterımkı Sbç Trubunünden Kımse Ne Buyuk Takım Malzemelrını Gıyebılırm Nde Takabılır Buna Bız İzin Versek Abılerımız İzin Vermez Zaten Boyle Bır Şey Olmaz Olamaz Anlıcanız,,,

binikalamadım

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 August 2010, 19:53:07
Bu sene kırgınlıkları kavgaları bir yana biraksak da takımımızı sonuna kadar desteklesek guzel olmaz mı ? Artık iş taraftara dusuyor. Samsunspor taraftarı istedigi zaman macı alabilecek kapasitede bunun orneklerini gorduk goruyoruz. Lutfen birlik ve beraberlikten yana olalım . Superlige giden yol biraz da burdan geciyor.

bu birlikteliğe belki küçük bir katkısı olabilir diye yılda bir kez hep birlikte kutlanılması fikriyle " Samsunspor Taraftarları Günü " ya da " Samsunsporlular Günü " gibi bir şey teklif ettim forum yönetimi konuyu kilitledi...

" Dünya Samsunlular Günü " ile " Samsunsporlular Günü " ' nü aynı şey zannetmişler halbuki ne alakası var Samsunlu olupta Samsunsporlu olmayan bir sürü zibidi var...

benim demek istediğim tamamen taraftara özel bir gün oluşması tüm grupların ve bağımsızların hep bir arada yılda bir gün kıyafetleriyle sloganlarıyla şehri festival havasına büründürmesiydi...

yılda bir kez kutlanacak bu özel günün tarihini hep birlikte tartışarak bulalım dedim SAMSUNSPORLU olmaktan en çok gurur duyduğunuz tarih nedir onun yıldönümü olsun...

ben 25 Ocak'ları düşündüm İstanbul'da BJK'yı 4-0 hezimete uğrattığımızın yıldönümü diye ancak uygunsuz düştü...

fakat şanlı Samsunspor tarihinde illaki bir tarih bulunur.iki tane FB 4-0 olayı var , balkan şampiyonu olduğumuz gün olabilir...

ancak ne denilmek istenildiğine bakılmadan hemen kilit vuruldu...

Samsunsporla yatıp Samsunsporla kalkan bir forumda bile bu hata yapılabiliyorsa...

fazlada birlik ve beraberlik beklemeyin derim...

lucarelli

Kim olduğu belirsiz provakatörler yüzünden gerginliğin hiç anlamı yok. Provakatif bir yazı görünce bence o yazı yokmuş gibi davranmak gerek. Çünkü aklı başında biri zaten böyle saçma sapan şeyleri yazmaz.

Bu kadar iyi bir kadro kurduğumuz bu dönemde birleşme olmasa bile beraber hareket etme parolası ile evimize dönmeliyiz.

kaptan 55

28 August 2010, 10:01:41 #27 Son düzenlenme: 28 August 2010, 14:31:52 kaptan 55
burda en önemli görev genç arkadaşlarımıza düşüyor,daha iki üç sene önce banazlı ve ümit iren kol kola çiftilikte turlamıyolarmıydı?peki şimdi ne olduda araya kırgınlıklar girdi.

genç arkadaşlarımızın bitirim takılmaları olayları buraya kadar getirmedi mi?o malum olayda tribünlerin önde gelen isimleri genç arkadaşlarımızın yanında olmuş olsaydı o olaylar zaten o noktaya gelmezdi.ya ALLAH'ınızı severseniz bırakın ÜLKE'yi dünya'nın hangi yerinde görülmüş aynı takımı tutan o takıma yürekten bağlı taraftar gruplarının polis eşliğinde stada,girip çıkmasını?
sbç kayseri'ye gittiğinde sbç mi geldi dediler şirinler rize'ye gittiği zaman şirinler mi geldi dediler?işte bu kısır kavgalar yüzünden ülkede en iyi,en ateşli taraftar grupları açıklanırken daha mazisi üç beş yıla dayanan,yaptığı deplasmanlar bir elin parmaklarını geçmeyen taraftar grupları bu listede yer alırken bizlerden kimse söz etmemesi kimseyi inciltmiyor mu?
yine son sözüm gruplardaki genç arkadaşlarımıza karşı grupda ki genç arkadaşınızında en az sizin kadar SAMSUNSPOR'lu olduğunu düşünün ve ona göre hareket edin.ona göre hareket edin ki çok sevdiğiniz tribündeki abilerinizinde başlarını sıkıntıya sokmayın.unutmamak gerek ki en büyük delikanlılık efendiliktir.

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 August 2010, 19:47:02
evet görünen o ki çok haklısın..Bu yapılan şey bence direk kışkırtma...Ama bunu yapan onlardan birimi yoksa aranıza nifak sokmaya çalışanlardan birimi emin olmadan hareket etmemk lazım..Sizlerde biliyorsunuz ki sanal ortamlarada çok fazla ahkam kesilir..Klavyenin başına oturan kendini kral olarak görür..Bence çok fazla takılmayın..
Çünkü ;
Bence bu sene geçen sene çok eleştirdiğimiz Söğütlübahçe,ilk 11 de olmayan Abdülazize anlam veremediğim şekilde yaptğı  tezahurat dışında iyi bir başlangıç yaptı..Tam zamanında yapılması gereken tezahüratlarla maratonu tezahuratlara ortak etmeyi başardı..Yani saçma sapan bestelerden daha çok takımı ateşleyici tezahüratları tam zamanında yaptı...
Birde o çok eleştirdiğimiz rengarenK görüntü,daha fazla kırmızı olmaya başladı..Bunlar güzel şeyler..İnşallah böyle devam edersiniz...

Serkan

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama yaşı genç arkadaşlar,Çok atar gider peşinde,Akhisar maçında konfeti dağıtıyoruz,küçük renkdaşımızın bir tanesi elimden almaya çalışıyor sözler direk bunlar,

Versene bilader burda biz atıcaz bunları başkasına attırmam...