17-Jonathan Quartey (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan berusa55, 26 August 2010, 05:02:13

« önceki - sonraki »

5trawberry

facebookta kızlara very nice demeyi biliyo :)
iki de Hocaya bişeler dese belki kadroya girerdi :)

YaşarDoğu

Negro tatlı bir deyiştir yahuu :)) kınamayın beni Kalparı , gazetecileri kınayın beni kınamayın :))

babasamsunlu

55_OrHaN_55

Ah quartey. senin gibi futbolcuyu ilk defa görüyorum. bence sen futbolu bırak, ganaya git annenin dizinin dibinden ayrılma. canın da sıkılmaz, moralin de bozulmaz >l< >l<

Ollivanders

Bugun idmanda izledim . Hiç iyi degildi. Ne bilim bir durgunluk var üstünde. Bunlara guvenip nasıl sezona baslıyorsun Huseyin Kalpar ?

kabacevizli55

küçümsemek yada aşşalamak olsun diye söylemiyorum ama  jonathan neye üzülüyon olum afrikada insanlar yoksulluktan kırılırken senin derdin ne? bi elin yağda diğeri baldadır muhtelemen ( o kadar para  alıyon ) çıkıp adam gibi gelen topu uzaklaştırmak çokmu zor moral bozuyon
nası adamlarla bunlar?

Mert

Devre arası yollayın gitsin bu  adamı bize kişisel sorunlarıyla gelen adamdan hayır gelmez.

oguz_5528

Alıntı yapılan: Mert 55 - 23 November 2010, 19:52:03
Devre arası yollayın gitsin bu  adamı bize kişisel sorunlarıyla gelen adamdan hayır gelmez.

İsa Turan iyi bişe bulursa şutlarlar emin ol,elin afrikalısınıı yok yere beslemeye gerek yok ;ama bi taraftarın huzuruna çıksaydı belki dili filan çözülürdü  ;D

GökhanÇağlar

güngören maçında görecegiz kendisini.fazla bi beklentim yok ama görevini yapacaktır.

celebi

doğru yerde oynatılırsa oynar sağ kanatta oynarsa işimiz yaş.

gurkan

uzun suredır  oynamayısı benı  korkutuyor  :-\

vanlioglu

kenandan daha kötü oynamayacağına eminim.

kalptenþimþek

Şu çocuğu dünya gözüyle ne zaman izleyebileceğim?..

Ollivanders

gbb maçında izlersin belki abi:)

kalptenþimþek

:gooolll çellebi bile izleyecek..biz de izleriz inşallah.. :-\