Cenk İşler Evine Döndü!

Başlatan ugrass, 18 August 2010, 18:44:01

« önceki - sonraki »

berusa55

AlıntıŞampiyonluğa geldim
[ 20.08.2010 ]

36 yaşındaki yıldız golcü Cenk İşler Samsunspor'a şampiyonluk için geldiğini belirterek, "Şehir, takım ve taraftarı bütünleşmiş olarak gördüm. İnşallah takım arkadaşlarımla Samsunspor büyük taraftarına şampiyonluk yaşatırız" dedi.Samsunspor'un son transferi Cenk İşler iddialı açıklamalarda bulundu. Dün sağlık kontrolünün ardından kendisini 1 yıllığına Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzalayan Cenk, Samsunspor'a şampiyonluk için geldiğini ifade etti. 36 yaşındaki yıldız golcü, "3 yıl daha futbol oynarım ve futbolu Samsunspor'da bırakacağım. Yıldızımın parladığı bu takıma yeniden gelmek beni çok mutlu etti. Hedefim takım arkadaşlarımla birlikte şampiyonluğa ulaşmak" diye konuştu. Öte yandan Cenk İşler, Türkiye Kupası, Süper Lig ve Bank Asya'da 442 maç oynayan 181 kez fileleri havalandırmıştı.

Kaynak

Sadece Samsunspor

ŞU fotodan sonra inşallah Cenk ilk 11de oynayacak gibi, hocada çok istekli gibi oynatmak için

berusa55

Cenk antremansızmış, 1.5 aydır idman yapmamış falan hikaye. En az ikinci yarı oynar gayet formda görünüyor. Dik ceza sahası önüne geleni taksın içeri!

babasamsunlu

adam yıllardır kendine en iyi bakan topçulardan..o idmanını eksik etmemişir yinede bence..baksana 36 yaşındayım 3 yıl daha oynarım diyor..kendine güveni tam..

Bizimde ona güvenimiz sonsuz..valla giresun seni bi  yakalarsak donsuz :):):)

Ollivanders

Bu sefer giresuna cakacaz okanda yok !!!! Of ulan acaip heyecan var :D

Lusage

İsterse 100 kilo olsun. Ceza sahasına gelen topu ağlara assın gerisi önemli değil :D

Kaya

O kadar profesyonel futbolcu gördüm takıma gelen ama Cenk gibisi gerçekten pek az.Ona 2 hafta verin %100 performans vermeye başlar.İdman sonrası özel çalışma yapan sayılı futbolculardan daha ne olsun..

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 August 2010, 17:14:36
Cenk antremansızmış, 1.5 aydır idman yapmamış falan hikaye. En az ikinci yarı oynar gayet formda görünüyor. Dik ceza sahası önüne geleni taksın içeri!

furkan5534

berusa55

Alıntı55'i Cenk'e bırakmıştık
[ 21.08.2010 ]

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Cenk İşler'in de takıma katılmasıyla kadrolarının iyice güçlendiğini ifade ederken bugünkü Akhisar Belediyespor maçını da kazanmak istediklerini belirtti. Başkan Tutu, Cenk transferine değinirken, "Uzun süredir Cenk'le görüşüyorduk. Hatta bu transfer henüz tamamlanmadan bizim forma numaralarını belirlememiz gerekiyordu. Biz de futbolculara 55 dışında her numarayı seçebileceklerini söyledik. Bu bazı çevreler tarafından yanlış anlaşılsa da, Cenk transfer olursa 55'i giymek istiyordu ve formayı ona ayırmak zorundaydık. Herhalde Cenk takıma katılıp 55 numaralı formayla idmana çıktığında herkes 55'i niye kimseye vermediğimi görmüştür. Cenk iyi bir golcü ve takıma büyük katkısı olacaktır" diye konuştu.

Kaynak

Burak

az önce tesislerdeydik 24 numaralı idman forması vardı üstünde :) sanırım 55 i göstermek için o gün özel giydirmişler normalde idmanda kimse takmıyo kaç numara giyildiğini zaten ben sorduğumda 55 i bana ayırdılar demişti cenk

Sol Açık

Alıntı yapılan: Burak - 21 August 2010, 16:21:34
az önce tesislerdeydik 24 numaralı idman forması vardı üstünde :) sanırım 55 i göstermek için o gün özel giydirmişler normalde idmanda kimse takmıyo kaç numara giyildiğini zaten ben sorduğumda 55 i bana ayırdılar demişti cenk

Umarım 55'i bu gece attığı gole sevinirken görürüz...  ;)

Pergani 55

berusa55

Alıntı
Samsunspor aşkıyla geri döndü
26 Ağustos 2010 / 14:13

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'un tecrübeli golcüsü Cenk İşler, futbolu Samsunspor Süper Lig'e çıktığında Samsun'da bırakacağını, Samsunspor'un Maldini'si olacağını söyledi.

Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması için elinden geleni yapacağını belirten tecrübeli futbolcu Cenk İşler, "Geçmiş dönemlerde sıkıntılı günlerini ben dışarıdan da olsa takip ettim. Şuan ki konum itibariyle Samsunspor'un iyi yolda olduğu görülüyor. Ben hiçbir zaman hedefi olmayan takımlarda bulunmadım. Bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak burada yapacağım çok iş olduğu için yeniden buraya döndüm. Çünkü geçmişte Cenk İşler'i oluşturan Samsunspor'dur. Samsunlu olarak 55 numaralı formayı dışarıda taşımanın gururunu hep yaşadım. Geçen sene Kasımpaşa'da oynadım, orada ciddi bir başarı elde ettik. Gittiğimde takım 8. haftada 1 puandaydı, biz 41 puan ile ligde kalmasında bu pay sahibi olduk. Manisa'da Bank Asya'dan Süper Lig'e çıktık, ondan önce Antalya'da Süper Lig'e çıktık. Son yıllardaki istikrarlı sezonlarımı Samsunspor'da da tekrarlayıp kendi memleketimin takımı olan Samsunspor'u yeniden Süper Lig'e taşımak istiyorum. Bu hedefe ulaşabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

"ZAMANA İHTİYACIM VAR"

Takıma geç katıldığı için zamana ihtiyacı olduğunu belirten Cenk İşler, "Benim her şeyden önemlisi hazır olmam gerekiyor, biraz zamana ihtiyacım var. Takıma çok geç katıldım, sezon başı kampı yapmadım. Yüzde 100 hazır olmasam da hızlı bir şekilde hazır olmak için gayret gösteriyorum. Takım umduğumdan daha iyi çıktı, çok utluyum. Eksiklerimiz de var ama bu eksiklerimizi gidereceğiz. Samsunspor bu sezon hep zirvede olacak. Samsunspor'un başarısı her şeyden önemli" diye konuştu

"SAMSUNSPOR'UN MALDİNİ'Sİ OLMAK İSTİYORUM"

40 yaşına kadar Samsunspor'da futbol oynamak istediğini belirten Cenk İşler, "Ben oynayabildiğim kadar futbol oynamak istiyorum. Futbolu Samsunspor'da bırakacağım kesin. Burada bırakırsam da Samsunspor'u Süper Lig'de görüp bırakmak istiyorum. Daha önceki kulüplerde bu başarıya ulaştım, tek özlemim Samsunspor'da Süper Lig'de oynayıp bırakmak. Ben kendime bakan bir insanım, futbolcunun yaşının çok önemli olduğunu düşünmüyorum. İyi futbolcu ya da kötü futbolcu vardır. Kendinizi hazır tutarsanız her zaman var olursunuz. Avrupa'da birçok kulüpte tecrübeli futbolcular 40 yaşına kadar oynuyor. Umarım Samsunspor'un Maldini'si olurum, 40 yaşında bırakırım" şeklinde konuştu.
(İHA)

jean

hadı ınsallah cenk abı su takımı cıkar yeter