Cenk İşler Evine Döndü!

Başlatan ugrass, 18 August 2010, 18:44:01

« önceki - sonraki »

55.hakan

Samsunspor golcüsüne kavuştu
Her sezon başı ismi Samsunspor'la anılan süper golcü Cenk İşler, kırmızı-beyazlı ekiple el sıkıştı. Cenk'in transferi taraftarları da heyecanlandırdı

Samsunspor'un son bombası Cenk İşler oldu. Bir süredir forvet arayışı içerisinde ki kırmızı-beyazlı ekip, yıldız futbolcu Cenk İşler ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcunun bugün Samsunspor'la resmi mukavele imzalaması bekleniyor.

Cenk İşler yeniden Samsun'un havasını solumanın huzuru içinde. Son zamanlarda zor günler geçirdiği Kasımpaşa'dan ayrıldıktan sonra Süper Lig başta olmak üzere bir çok takımdan ciddi teklifler almasına rağmen 6 yıl önceki kulübü Samsun'u seçen Cenk İşler, "Uzun bir aradan sonra yeniden Samsun'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun yıllardır Samsun dışında futbol yaşantımı sürdürdüm. Artık bundan sonra kendi şehrimin takımı olan Samsunspor'da futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. Bunun için de yapmam gereken tüm fedakarlığı yapıyorum. Yönetimle görüşmelerimiz sürüyor. Arada ufak pürüzler kaldı. Bunlar da aşılmayacak zorlukta değil. İnşallah çok kısa sürede kulübümle anlaşıp, Samsunspor'a faydalı olmak istiyorum" dedi.

55 NUMARA SAHİBİNİ BULDU
Samsunspor'da Cenk İşler'in transferiyle birlikte 55 numaralı forma da sahibini bulmuş oldu. Yeni sezonda 55 numaralı formayı kendisine layık gören kırmızı-beyazlı taraftarlar, "Uzun yıllar sonra yeniden 55 numarayı layıkıyla taşıyabilecek bir ismin Samsunspor'da olması bizleri çok mutlu etti. Cenk İşler'in gelişiyle birlikte Samsunspor'un artık hedefi kesinlikle Süper Lig. Bu konuda taraftarlar olarak bizler de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız" dedi.
kaynak:http://www.netkulis.com/haber-11078-Samsunspor_golcusune_kavustu

europe_55

Gercekten basligi görünce cok heyecanlandim ve cok sevindim...

Uzun yillardan sonra hem Samsunsporlu hem de cok kaliteli bir forvet aldik...
Cenk Isler hayirli olsun..

Süper Lig bekle bizi, GELIYORUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali ihsan

Bu lanet lige düştüğümüzden beri beni en çok heyecanlandıran 2. olay Cenk transferi oldu.İlki Adana maçındaki kareografiyi televizyondan seyretmek olmuştu.

Yeter çıkalım şu gayya kuyusundan,daraldık  artık... >:(

Bu kadroyu açık ara ilk 2 den çıkaramazsa o Kalpar'ı odunla döverim harbiden ... :P

mehmet yılmaz

Muhtelemel site başlıkları :)

Cenk yine işledi: 2-0
Deplasmanda Zenke geldik: 1-0
Açtırma kutuyu, yazdırma Agbetu'yu: 3-1
Zenke attırdı Cenk'e: 1-0
Anıl'lar, şimdi gözümde canlandılar: 2-0
Cenk gösterip Savaş vurduk: 1-0

8) ;D :-*

55(tuncay)55

aslında yönetim planını yapmış adamlar boşunamı 55 numarayı boşta bıraktılar demekki ikna etmeye çalışıyorlarmış >l< >l< >l<

furkan5534

Allahmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tüylerim diken diken olduuuuuuuuuuu ... I LovE you Cenkkkkkk I love U SAMSUNSPOR'MMmmmmmm.. Haydiii Süperlig 1-2 süperlig 1-2   8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :) :) :) koptukkkkk geliyoruzzz beaaa ççokkk mutlu oldum wallaaa :-[ :-[ :-[

furkan5534

Alıntı yapılan: nomak55 - 19 August 2010, 13:04:17
Beyler bu yönetim üstüne düşeni fazlaıyla yaptı cenk dedik cenki de getirdi iyi bir kadro da kurduk artık görev bizi bekler o statı doldurmazsak yüzümüze tükürürler bu takıma destek olup sahip çıkmazsak yüzümüze tükürürler teşekkür ediyorum bütün bu yapılanlar için yönetime

walla bu adamlar nasıl yaptı bende anlamadım ama buzzamana kadar nıye bunları yapmadılar. gene de saolsunlar ıstemıyoduk ama helal olsunnn.. inşallah SÜPERLİG'E

germencisse

Bundan öteside yok çok doğru iş yaptılar bu sene son senemiz..

5trawberry

Arkadaşlar TFF resmi sitesinde Samsunspor yazarak arıyorum hiç bir şey çıkmıyor, uygun kayıt bulunamadı diyor.
Rizespor,Adanaspor,Orduspor vs arıyorum tüm futbolcuları çıkıyor fakat, Samsunspor yazdığımda amatör takım çıkıyor.
Neden ?

jean

cok guzel bır gelısme yakısanı yaptı cenk dedıgı gıbı ıns bızı cıkarıp futbolu bırakacak

sunbeam

Alıntı yapılan: 5trawberry - 19 August 2010, 15:22:44
Arkadaşlar TFF resmi sitesinde Samsunspor yazarak arıyorum hiç bir şey çıkmıyor, uygun kayıt bulunamadı diyor.
Rizespor,Adanaspor,Orduspor vs arıyorum tüm futbolcuları çıkıyor fakat, Samsunspor yazdığımda amatör takım çıkıyor.
Neden ?

Panik yapma, takimlari teker teker ekliyorlar. En gec mac günü veya bir gün önce, tüm oyuncularimiz listede olacaktir. Son yillardada hep böyle oluyordu. Acaba kimsenin lisansi cikmadimi diye endiseleniyorduk...

babasamsunlu

@ sunbeam.

fm 2011 de ki Samsunsporu merakla bekliyoruz kardeşim... 8) 8)

eLLis

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=68439

TD üyeleri Burayıda boş bırakmayalım böyle kadro kurduk diğerleri transfer konuşurken artık ezik büzük takılmanın manası yok alışsınlar yavaş yavaş geliyoruz... :)

sunbeam

Alıntı yapılan: eLLis - 19 August 2010, 15:37:32
http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=68439

TD üyeleri Burayıda boş bırakmayalım böyle kadro kurduk diğerleri transfer konuşurken artık ezik büzük takılmanın manası yok alışsınlar yavaş yavaş geliyoruz... :)

Oraya ben üye olmustum bir kac hafta sonra sanki hesabim kendi kendine silindi. Neden acaba. Alamanci kabul etmiyorlarmi o sitede? ;) Ondan öncede üye olmak icin kirk takla atmistim zaten.

5trawberry

Yeni bir yıldız yazıyor orda :)

Doğru mudur acaba ?