Cenk İşler Evine Döndü!

Başlatan ugrass, 18 August 2010, 18:44:01

« önceki - sonraki »

Burak

var ya arkasından o kadar salladım ki çünkü samsunspor dururken adının başka takımlarla anılması çok zoruma gidiyordu .  yeter ki imzayı atsın sahada görelim ben söylediğim lafları yemeye fazlasıyla hazırım.

not: bu arada yönetime baskı falan yapalım cenk işlerin maç formasından yaptırsınlar talep çok olur takıma bu yönde de katkı sağlar

emrullah

Alıntı yapılan: Burak - 19 August 2010, 09:39:33
var ya arkasından o kadar salladım ki çünkü samsunspor dururken adının başka takımlarla anılması çok zoruma gidiyordu .  yeter ki imzayı atsın sahada görelim ben söylediğim lafları yemeye fazlasıyla hazırım.

not: bu arada yönetime baskı falan yapalım cenk işlerin maç formasından yaptırsınlar talep çok olur takıma bu yönde de katkı sağlar

aynen abi cok güzel olur valla artık sabırsızlanıyorummm ve stad da kırmızı-beyaz-şampiyon-SAMSUN tezahüratını duyar gibiyim   :D

isyan

Ohhhhh be, Cenk´de geldi... Simdi´de Lig´e iyi bir Baslangic yapsak, Süper Lig tmmdir, transferlerden dolayi cok umutluyum ama simdi uyum saglayamazlar kötü oynarlar diye korkuyorum acikcasi !!

King Of The North

nihayet Kabus Geri Döndü, Cenk bu yıl bizi uçurur süper lige, seneye de oynar sonra tamam gibi, 37 yaşında maşşallah taş gibi.

Burak

Alıntı yapılan: doctor_55 - 19 August 2010, 10:06:08
aynen abi cok güzel olur valla artık sabırsızlanıyorummm ve stad da kırmızı-beyaz-şampiyon-SAMSUN tezahüratını duyar gibiyim   :D

en sevdiğim tezahürat bu zaten :)

Baskent_Samsunspor

yılın transferi hoşgeldin cenk işler yuvana

_Jack Daniels_

baha55

hoşgeldin büyük golcü....
bu sene attıgı gollerle bizi süper lige cıkar, ve 2  senede süper ligde gollerini sırala, ardından samsunsporda jübileni yap büyük golcü ::)

kumköylü ahmet

supersin cenkkkkk ALLAHa sukurler olsun yaaaaa artik super ligdeyiz kim tutar be samsunumuzu daha isde budur yaaaa
Yönetim 55 numarayi neden kimseye vermedigi belli olduuuu 55 Cenk Isler
super oldu yaaa heycandan ne yazcami bilmiyorum yeni ögrendim okadar sevincliyimki yaaa son zamanlarda bukadar mutlu olmamisdimmmmm :)

55.hakan

Haluk Tan facebook'taki Samsunspor sayfasında Cenk'le ilgili haberin altına şu yorumu yapmış:
Cenk kardeşimiz camiamıza hayırlı olsun.Bu akşam ilk idmanına çıkacak .Yönetim olarak umarız sizlere mahcup olmayız.

delacoste

Hosgeldin cenk.cok sevindim insallah dogrudur.dogruysa cumartesi macda görecezmi cenki??

55.hakan

Alıntı yapılan: delacoste - 19 August 2010, 12:04:27
Hosgeldin cenk.cok sevindim insallah dogrudur.dogruysa cumartesi macda görecezmi cenki??
Bu akşam ilk idmanına çıkıyormuş

nomak55

Beyler bu yönetim üstüne düşeni fazlaıyla yaptı cenk dedik cenki de getirdi iyi bir kadro da kurduk artık görev bizi bekler o statı doldurmazsak yüzümüze tükürürler bu takıma destek olup sahip çıkmazsak yüzümüze tükürürler teşekkür ediyorum bütün bu yapılanlar için yönetime

fatih55ankara

Alıntı yapılan: nomak55 - 19 August 2010, 13:04:17
Beyler bu yönetim üstüne düşeni fazlaıyla yaptı cenk dedik cenki de getirdi iyi bir kadro da kurduk artık görev bizi bekler o statı doldurmazsak yüzümüze tükürürler bu takıma destek olup sahip çıkmazsak yüzümüze tükürürler teşekkür ediyorum bütün bu yapılanlar için yönetime

kumköylü ahmet

AH ahhhhhhh samsunda olmak vardiyaaaa simdi ne sansizim ben yaaaaaaa
8 kasimdan 20 kasima kadar samsundayim insallah kurban bayrami oluyor
o siralar mac olurmu????insallah olurda gelirim yaa