Cenk İşler Evine Döndü!

Başlatan ugrass, 18 August 2010, 18:44:01

« önceki - sonraki »

alperen

Cenk Samsun'damı,Samsunspor'damı???

berusa55

Arkadaş Samsunspor'da yazmış   ;D

AntZ

Alıntı yapılan: germencisse - 18 August 2010, 19:24:42
Abicim kulübün numarasını nerden bulabilirim..

238 36 96 kardeşim.

germencisse

Tamamdır abicim..

Bu arada kuküp ile görüştüm haberi tamamen yalanladılar öle bişey yok inanmayın..dedi..

55.hakan

Alıntı yapılan: farUqras - 18 August 2010, 18:44:01
CENK SAMSUNSPOR'DA..
kardeşim bu konuda şaka yapmıyorsun umarım...basit bir konu değil bu

Akyol

Eğer bu haber yalansa ve buraya yalan yanlış yazıldıysa vay o yazanın haline ;)

Uğur Yıldız

dalga mı geçiyonuz ya yüreğim ağzıma geldi !!!

jean

inş dogrudur eger dogru cıkarsa cıkacak en buyuk adaylar arasında oluruz

AntZ

Arkadaş bir duyum almış, doğru ya da yanlış, kendi bildiği ne varsa bizim de bilmemizi istemiş, yazmış...

Sevgili germencisse de sağolsun kulübü aramış yalan demişler...

Sonuç olarak doğru da olabilir yanlışta, ortada net birşey yok, duyumlarını bizimle paylaşan, bilgi almaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz  ;) Kızacak birşey yok.

Bilgi değil de yorum yapmam gerekirse de;
İbrahim Ülüm'ün gönderildiği haberini öğreninceye kadar Cenk'in geleceğine en az inanan belki de bendim ve bunu da iddialı bir şekilde dile getirmiştim.

Alparslan'ın alınmadından sonra Özgür'ün gönderilmesi, Acaba İbrahim'de daha iyisiyle anlaşıldığı için mi gönderildi, daha iyisiyle anlaşılmasa gönderilir miydi sorusunu getiriyor akla.

Doğruysa ilk defa haksız çıktığıma bu kadar sevineceğim. (Evet Zenke konusunda da haksız çıkmıştım ama buna daha fazla sevineceğim  :D)

Sercan

Yazan arkadaş ne zamandır sitede yazıyor.Durup dururken neden yalan söylesin.İnşallah doğru haberdir,zaten az sonra idmana gideceğim orda öğreniriz...

atakumlu83

cenk ısler samsunspor ıle yuzde 90 oranında anlasmıs

5trawberry

Klübü arayan arkadaş.
Klüp sana he Biz Cenk'i veya Başka birisi aldık mı dicekti ?
Böyle saçma düşünce olmaz.
Klüpte sana telefonu açan adam kim ?
Allah bilir vasıfsız adamın birisidir.
O adamın transferlerle alakası ne.?
Üniversitenin öğrenci işleri mi de sana not sistemi ya da sınav takvimi gibi ilgili olduğu konuda yardım etsn.

55.hakan

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 18 August 2010, 20:39:00
cenk ısler samsunspor ıle yuzde 90 oranında anlasmıs
nerden alıyorsunuz bu haberleri arkadaşlar doğru muymuş haber yani ?

Burak

ya 5-6 saat girmeyince forum kopuyo cenk ne ara gelmiş ne ara denizliden ayrılmış  inşallah asparagas değildir

sunbeam

Yapmayin ya eger yalansa cok fena hayal kirikligina ugrayacagiz. Az önce Samsunspor'da oldugunu okuyunca fena heyecanlandim. Insallah dogrudur. Bana göre Türkiye'nin gelmis gecmis en iyi golcülerinden. 36 olsa bile son yillarda aldigimiz diger "golcülere" on ceker.