Ordu Spor'dan Muzaffer'i aldık

Başlatan BuqRa, 22 June 2005, 10:22:45

« önceki - sonraki »

jean

ordulu hemserım yanlıs anlamada dıger rızelı gıbı sende foruma ıyıce yerlestın sanırım sızın sıtenız yok eger bılmıyorsan yazayım www.orduspor.net

yirmiuc

Orduspor52

Eger sizleri rahatsiz etdiysem kusura bakmayin benim amacim iki takim arasindaki dostlugu pekistirmekti...

Hepinizden Özür dilerim

SAMSUN + ORDU =DOSTLUK

Buyrun sizde bizim siteye gelin  www.morbeyaz.net
                                                                                    www.orduspor.net

jean

ya  kardesım bırak bu ozur ıslerını lutfen rahatsızlık gıbı bırsey yok ama lutfen herkes kendı sıtesıne yazsın burası samsunspor formuysa sadece samsunsporlular uye olabılıre ıye dusunuyorum belkı yanlıs ama bence oyle

yirmiuc

jean

Sioux

Alıntı yapılan: "jean"o zaman forumun ısmı www.samsunspor-orduspor.biz olsun

amma uzattın kardeş sen de her kulübün sitesinde böyle şeyler olur. farklı takım taraftarları da yazabilir. ama samsunspora dil uzatmadan samsunsporlularla alay etmeye kalkmadan.

Orduspor52

Jean kardesim neden orduspora bu kadar kin öfke besliyorsun,buyrun sende bizim siteye gel,bizimkiler sana nasil davraniyor bak tabi ki eger samsunspora aleyhine msjlar vermis olsaydim seni anlayabilirdim ama simdi hic bir anlam veremiyorum

yirmiuc,sögütlübahceli ve diger kardeslerimiz hepinize Tskür ederim..

SAMSUN + ORDU = DOSTLUK

Anonymous

bırakın adam yazsın yaa.ben de orduluları sevmem ama sonuçta burda kalıcı olamayacagı kesin:))

jean

kardesım ben orduspora dusman falan degılım benımde enıstem ve sevdıgım kız ordulu ben ordusporu sevıyorum ben yurtdısında yasıyorum ve ıstıyorumkı sadece samsunsporlularla olayım yoksa orduspora kınım falan yok yanlıs anlama

Orduspor52

Tamam da unutma türkiyede sadece Samsunspor yok,diger kulüplerde var sen onlara nasil davranirsan onlarda sana öyle davranir...

BIZ ORDULUAR ZATEN SAMSUSPORU DESTEKLIYORUZ,BUNUN ICIN SAMSUNLU OLAMAK GEREKMEZ HERHALDE  :wink:

SAMSUN + ORDU = DOSTLUK

jean

turkıyede sadece samsunspor var dıgerlerıyle uzaktan yakından ısım olmaz

Orduspor52

Kardesim öyle olsun senle bir anlasamdik gitti...
Ama senin yüzünden de samsunspora olan sempamtimi  asla kaypetmem...
 8)

jean

kardesım tekrar soyluyorum ben orduspora dusman degılım karadenız takımlarının ıcınde en fazla ılgılendıgım takımdır ama bu forum ıcn yazdıklarımın ordusporla alakası yok

kral55

Diğer takımlardan dostlarımız takımımız ile ilgili yapıcı yorumlarda bulunabilirler.Biz hoşgörüyü yerleştirmeye çalışıyoruz bu sitede.
Diğer ordusporlu yada başka herhangibir dost takım taraftarlarını yapıcı eleştiride bulunmak üzere sitemize bekleriz.