Ordu Spor'dan Muzaffer'i aldık

Başlatan BuqRa, 22 June 2005, 10:22:45

« önceki - sonraki »

BuqRa

Samsunspor Orduspor'un sampıyonluqunda buyuk pay sahıbı olan oyunculardan Muzaffer Taşkın ile 3 yıllık sozlesme ımzalandı..

Fecr_55

takimimiza hayirli olsun...bayadir takip ediliyormu$ zaten, güvenilmeseydi alinmazdi...in$allah yüzümüzü kara cikarmaz ve Samsunspor icin cali$ir...

curva55

Sonunda bir transfer gördük inşallah geriside gelir.

55samsunlu55

İnşallah geçen sezonki gibi futbolcu-antrenör polemikleri yaşanmaz. olan bize oldu.

timofte

Orduspor-Eskişehir maçını çıplak gözle izledim. takımda 4 numara, 7 ve 9 numaralı futbolcular çok iyiydi. Hatta bunlardan birinin Samsunlu olduğunu ve Samsunspor tarafından istendiğini Ordulular konuşuyordu. Ancak hangisiydi bilmiyorum. 7 numaralı oyuncuları çok teknik ve oldukça genç, Muzaffer sanırım 4 numara olması lazım, oyunu tamamen o kuruyordu. Ordu'nun 35 metre uzaktan vurarak ilk golünü de o attı. son derece zekice paslare veriyor. Samsunsporumuzun çok iyi bir oyuncu kazandığını düşünüyorum..

Alıntı yapılan: "55samsunlu55"İnşallah geçen sezonki gibi futbolcu-antrenör polemikleri yaşanmaz. olan bize oldu.

o polemikler ben kaç yıldır Samsunspor'u izlerim ilk kez bu kadar takıma zarar verir biçimde yaşandı. bunların Ertuğrul Sağlam'ın kişiliğinden kaynaklanan sorunlar olduğunu düşünüyorum. Otoritesini o şekilde koymaya çalıştı. Zaten başkan da açıkladı; 'Ertuğrul Sağlam ya da futbolcularımız arasından seçim yapmak zorunda kaldık, Ertuğrul Sağlam'dan yana olduk' dedi.. ama görüldü ki değmezmiş.

55samsunlu55

evet timofte çok haklısın. hiç değmezmiş. kayseride bakalım ismail uyanık gibi bir baba bulabilecek mi. adam onun için her fedakarlığı yaptı. ama kayseride bir iki hafta işler kötü gitsin, bak nasıl kovacaklar.

jean

Rentboy

Alıntı yapılan: "jean"orduspora para verildimi
verilmedi sanırım çünkü sözleşmesi bitmiş bir futbolcu

BuqRa

Paranın yarısının garanti para geri kalanı ise mac basına 15 ve daha fazla sayıda macta 11'de sahaya cıkması halınde ek ucret odenecekmıs.

beşnumara

gelecek vadeden bir futbolcu olması sevindirici timoftenin de dediği gibi şaban hocayla bir sürtüşmesi olmaz inşaallah bu arada arkadaşlar serkan aykut kaldı mı bilen var mı :lol:

Orduspor52

ARAKADASLAR MUZAFFER SÜPER BIR FUTBOLCU SAMPIYONLUKTA COK BÜYÜK PAY SAHIBI,ICLERINDE SAMSUNLU OLAN 10 NUMARA ÖZGÜR VAR ODA ÜC GOL ATMISTI ESKISEHIRE SIMDI KOCAELISPORA TRANSFER OLDU...

MUZAFFER HAYIRLI OLSUN SAMSUNSPORA..

yirmiuc

Orduspor52

Özgür Karadeniz cocugu yani samsunlu kocaelispora transfer oldu B Kategorisinde gol krali olmustu gecen sezon...Muzaffer orta saha oynuyor oda cok teknik bir futbolcu

timofte

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Bir ara Özgürle bizim de ilgilendiğimiz söyleniyordu ..

biz Orduspor'un diğer golcüsü Şenol ile ilgilenmiştik bildiğim kadarıyla..
ayrıca Ordu-Eskişehir maçında izlediğim kadarıyla Muzaffer gerçekten kaliteli bir futbolcu.

Orduspor52

Kardesim senol orta saha oynuyor...