Bugün Süperlig'e dönüşün başlangıç günü olsun!...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 31 July 2010, 11:56:32

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Kongredeki konuşmasında Erkut Tutu defalarca aynı konuya vurgu yaptı. ''Dostluk içinde, Kimseleri kırmadan, Kavga etmeden, Geçmişi daha fazla sorgulamadan önümüze ve geleceğe bakmalıyız. Kavganın kimseye fayda getirmeyeceğini bugün kavga ettiğiniz insanın yarın kapısına gitmek zorunda kalındığı''ndan sıkça bahsetti.

Geçmişte bazı olaylar yaşamış olsakta, Çoğunluğun istemediğimi halde Başkan seçilmiş olsada, Birçok konuda söylediklerinden pek tatmin olmasakta. Erkut Tutu Samsunspor'un Başkanıdır ve bundan sonrada kulübü yanlış yönettiğine şahit olmadığımız ve doğru yönettiği sürece, Başkana, Yönetime, Teknik heyete ve Futbolcuarımızın tamına sahip çıkıp takımımızı Süper lige çıkarmak için tek vücut olmalıyız. sizi bilmiyorum ama Bankasya'da kaldığımız her sezon benim ömrümden fazladan bir yıl götürüyor.

Artık bizde geçmişle kavgayı bırakıp tüm Samsunspor'lular kol kola verip Şampiyonluk yolunda takımımıza ne gibi fayda sağlarız bunun hesabını yapmalıyız...

eakgül55

Geçmişi daha fazla sorgulamadan önümüze ve geleceğe bakmalıyız. "geçmiş hatalardan ders almadan Mı ? " inş. alırlar

55.hakan

Tutu parasız borçlu falan ama Hakkı Tomaç çok mu zengindi de ona bu kadar sert tepki vermemiştik.Hele de geçmişteki başkanlık döneminden şüpheli olduğumuz Hakkı Tomaç'a daha az tepki vermiştik.Şu anki durumumuz denize düşen yılana sarılır misali bence... Tutu'ya ben de güvenmiyorum ,Samsunspor'a önüne gelen başkan olmamalı hem de piyasanın güvenmediği borçlu olan biri.Bekle,bekle gör taktiğini uygulayacağız başka çaremiz yok

emrullah

Alıntı yapılan: hakanelgun - 31 July 2010, 12:40:13
Tutu parasız borçlu falan ama Hakkı Tomaç çok mu zengindi de ona bu kadar sert tepki vermemiştik.Hele de geçmişteki başkanlık döneminden şüpheli olduğumuz Hakkı Tomaç'a daha az tepki vermiştik.Şu anki durumumuz denize düşen yılana sarılır misali bence... Tutu'ya ben de güvenmiyorum ,Samsunspor'a önüne gelen başkan olmamalı hem de piyasanın güvenmediği borçlu olan biri.Bekle,bekle gör taktiğini uygulayacağız başka çaremiz yok

bu sene her zamanki senelerden daha umutluyum ve daha heyecanlıyım inşallah bu umut ve heyecan 34.haftanın sonuna kadar sürer ve mutlu sonla biter tek dileğim ve beklentim bu  :)

kabacevizli55

Pergani 55

haydi hep beraber süper lige. bitsin artık bu özlem

brigand

herkes kaçarken erkut tutu başkanlığa cesaret etti. inş.başarılı olur.artık bank asya diye birşey duyma istemiyorum..

germencisse

Bakalim 3 mac ust ust e aldikmi taraftar buyuk baskan diye bagirmaya baslar.. :-X

King1965

3 mac ust uste kaybedersek ne dıye bagırr:) Germencisse kardes buyuk baskan dıye bagıracak taraftar grupları saten ılk mactan bagırcak onlar bellı saten ;) anlamıssındır umarım.. 

BIZIM ICIN TEK BUYUK BASKANIMIZ VAR ODA ISMAIL UYANIKTIR

sercan5592

Gurbetci-Samsunsporlular
onlar kım soyle bızde bılelım

King1965

Suan kı yonetım olan erkut tutuya  destek verecegını acıklayan kıısıler.. 1 hafta gecmeden protesto yaptıkldan hemen sonra erkut tutunun yanında oldugunu acıklayan kısıler..  bu ısler derın mevzu :) gırmeyelım burlara

sercan5592

protestodan sonra erkut tutuya degıl secılecek olan yonetıme karsı bırlık oluncagı soylendı sonuc olarak o secıldı ama görüp görmeden o buna destek vercek buyuk baskan dıye bagırcak dıye konusmak yanlş

LisandroLopez

Biz o gelecek yönetime destek sözü veren grubun içerisinden  bireyler olsakta Erkut Tutu'ya karşı olduğumuzu burada her zaman için belirttik
yalandan kurcalayıp laf sokma çabalarına gerek yok ;)
Başka bir başkan adayı çıktıda biz karşımı çıktık?
Şu an bi gerçek var üzülsekte sevinsekte Erkut Tutu Samsunspor kulübü başkanı.. Umarım hayırlı ve uğurlu olur takımımıza.

King1965

Benı ılgılendırmez kımın baskan oldugu neyse super lıge donusumuzde basarılar samsunsporum.. UMARIM KALITELI YONETILIRSIN..

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 31 July 2010, 22:14:13
Benı ılgılendırmez kımın baskan oldugu neyse super lıge donusumuzde basarılar samsunsporum.. UMARIM KALITELI YONETILIRSIN..

Seni nasıl ilgilendirmiyo kimin başkan olduğu? Sen Samsunspor'lu değilmisin ? :)