13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

SSBiz Gençlik

AYAKTA KALAN TEK İSİM...

lucarelli

Alıntı yapılan: Turuncu - 06 February 2011, 17:25:59
Bu adam A milli takımda oynarsa Hiç şaşırmam.

Asıl ben bu çocuk bu sezon milli takıma çağrılırsa şaşırırım. Milli takımın defansında da oynayabilecek  yetenekte ama milli takımı genelde performans ile değil de giydiği formaya göre seçiyorlar.

mehmet yılmaz

Maçtan bir gün önce babası ziyaretine geldi. Oturup epey bir sohbet etme fırsatımız oldu. Tahmin ettiğim gibi Kemal. Mütevazı, beyefendi ve akıllı bir çocuk. Taraftara hayran; oyun konsantrasyonu yüksek. Tipik bir Anadolu çocuğu. Ama herşeyden evvel bence çocuk. Öğrencilerimi hatırlattı bana.

Allah yolunu açık etsin, Mersin maçında kusursuz oynayan tek futbolcumuzdu.

brigand

her maça helalin var. Allah kem gözlerden, nazarlardan korusun seni. tüm övgüleri hakkettin, hakediyosun. tek başına defansif yükü çekti. süpürücü oldu. ilk müdahaleleri yaptı. kademeye girdi. hata kapattı. gol çıkardı. her maça birçok şey sığdırıyor.her geçen gün üzerine koyuyor. mehmet abinin dediğine göre de efendi biriymiş zaten. bunu belli eden bir görünümüde var sahada. hep böyle kal inşallah  >l< >l< >l<

elexir

Geleçeği çok parlak, Türkiyenin ihtiyacı var geride teknik defanstan oyun kuran futbolculara, hızlı hava, toplarına hakim eminim büyük kulüpler takip ediyorlardır umarım geleçeğide parlar olur,

sadece55

Açıkçası kemalin pek tekniği olduğunu düşünmüyorum...Ama hızı hırsı hava topları hakimiyeti bu açığını kapatıyor...Bir de oyunu kurabilmeyi öğrenirse işi bitirir

SSKLA

Alıntı yapılan: Erdinc - 09 February 2011, 12:18:43
Açıkçası kemalin pek tekniği olduğunu düşünmüyorum...Ama hızı hırsı hava topları hakimiyeti bu açığını kapatıyor...Bir de oyunu kurabilmeyi öğrenirse işi bitirir

Ah abi ağzından bal akıyor. Ama topu oyuna sokabilse bence dünya çapında stoper olur. Zira böyle bir açığı var defans oyuncularının hemen hepsinin. Hele de ülkemizde yerli yabancı adam akıllı topa vurabilen defans olduğunu düşünmüyorum, bir Pique yok Türkiye'de :D Kemal'in yaşı genç, geliştirebilir kendisini rahatlıkla, hayal ettiğimizin de üstüne çıkabilir hatta, sadece çalışmalı... >l<

Ayberk

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 09 February 2011, 20:56:57
Ah abi ağzından bal akıyor. Ama topu oyuna sokabilse bence dünya çapında stoper olur. Zira böyle bir açığı var defans oyuncularının hemen hepsinin. Hele de ülkemizde yerli yabancı adam akıllı topa vurabilen defans olduğunu düşünmüyorum, bir Pique yok Türkiye'de :D Kemal'in yaşı genç, geliştirebilir kendisini rahatlıkla, hayal ettiğimizin de üstüne çıkabilir hatta, sadece çalışmalı... >l<

çok doğru. >l< (La bu mesajı da ben yazdıydım, meğersem senin hesap açıkmış :D )

sadece55

Topu oyuna sokabilme olayını halledemezse kendini geliştiremez bir yere kadar yükselebilir

oguz_5528

Türkiye'de topu oyuna iyi sokan türk stoper var mı ? Bence yok,ama neden kemal olmasın,çok iyi gidiyor Allah nazardan saklasın

55.hakan

Kartal maçında muhtemelen Ersin'in arkasında oynayacak,Ersin'in kaçırdığı adamları,sektirdiği topları süpürecek.

oguz_5528

Alıntı yapılan: hakanelgun - 13 February 2011, 00:40:07
Kartal maçında muhtemelen Ersin'in arkasında oynayacak,Ersin'in kaçırdığı adamları,sektirdiği topları süpürecek.

;D doğru tespit,hocaya al şu ersin'i yanımdan derse sahada şaşırmam  ;D

Sercan

Tek adamsın Kemal,Allah'ına kurban...

Ollivanders

Yazık oluyor . Git kaç kurtar kendini.

oguz_5528

Çok para kazanacak,çok puan kazanak bu takım senin sayende futboldan anlamayan bile yıldız olacağını anlar böyle devam et Allah'ına kurban