33- Simon Zenke

Başlatan samsunum, 26 July 2010, 19:37:24

« önceki - sonraki »

ethm55

Su gs şerefsizlerine en guzel cevabı sen ver kara çoçuk  ;)

Theofanis Gekas

bence yarın çok etkisiz olcak kanat oyuncularımızdan umudum yok

Jnr.Serkan

Zenke burmayı cimboma göster (=

isa55

Bjk maçında sidnei i mahvetmişti. Bu maçta Hakan Baltası var karşısında. Hadi Zenke geçersin onu.

Tufan

Balta bir nebze ama Servetle Semih Kaya oynayacak göbekte ikisi de tank gibiler yardır kara boğa!

FaTiH_HaN

Gününde olduğu zaman koparır ipini vurup geçer tutamazlar, inşallah gününde bir Zenke izleriz bu akşam, Zenke'ye ihtiyacımız var bu akşam, hadi kara boğa güveniyoruz sana..

isyan

2 Golü var bugün  :)

55__Gurbet__55

Lan sen bombos bir adamsin. Bir forvet´in sahip olmasi gereken hicbir özellik yok sende, hatta forvet´ler olan bencilik bile yok .

silopilimuhsin

5trawberry

Zenke iyidi bana göre. İlk goldeki asistinden bir tane de Murat'a yaptı. Murat yerden oynamak yerine kaleyi düşünse, maç belki de kopup gidecekti..

LisandroLopez

Bence iyi falan değil takımın en kötülerindendi.. O yaptığı asistleri önünüz boşken sizde yaparsınız..
Bana top tuttu mu rakip yarı alanda, savunmamı rahatlattı mı.. Pozisyon yarattı mı kendi başına ona bakarım..
Forvette olan hiç bi özelliği sergilemedi bugün Zenke.. Gençler maçında daha kötüydü zaten..

AhmetDenizci

İki maçtır yokları oynuyor..

isa55

Şut çekmekten korkar olmuş. Vur lan vurrr!

masbene

GurbetciFanatik

Kartalspor bu adami begenmedi.
Biz bu adamdan Süper Ligde gol bekliyoruz.
Sen mi bank asya cok iyiydin yoksa rakiplermi cok kötüydü vallahi cözemedim Zenke.