Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 August 2010, 02:05:51
Bugünkü karşıyaka tribününü gördükten sonra daha çok yol almamız konusunda endişelerim arttı, şu baskıyı çekirdekçiler yüzünden tam kuramıyoruz, yoksa dün kesin galip gelirdik bu güzel futbolla..

dün gece yine yazdık bunu birisiyle adamların hepsi maratonda kale arkası yokki stadda 6-7bin kişi anca vardı ksk maçında tahminim abartılacak bir taraftar olayı yoktu bence ksk da. emin olun ramazan da onların seyircisini etkilememiştir malum izmir!

ErkÇay55

Çok güzel oynadik.İleriye dönük umutlarımız arttı.Direkleri geçemedik.Afrikalılarında bize ilerleyen maçlarda büyük katkılar sağlıyacağından eminim.

SAMSUNLU ORUMA 55

güzel futbol ama skor hiç mi hiç yakışmadı.........

çýlgýnlar1984

Bu Macı Almamız Gerekırdı :(Gol Yollarında Sıkıntı Yasıyoruz İnş İlerleyen Haftalar Bu Sorunu Ortadan Kaldırırda Hocamız Şöyle 7den 70 Mişe Şampıyonluk Yaşayalım,,,

SAMSUNLU ORUMA 55

King Of The North

Alıntı yapılan: Burak - 23 August 2010, 08:46:54
dün gece yine yazdık bunu birisiyle adamların hepsi maratonda kale arkası yokki stadda 6-7bin kişi anca vardı ksk maçında tahminim abartılacak bir taraftar olayı yoktu bence ksk da. emin olun ramazan da onların seyircisini etkilememiştir malum izmir!

gerçekçi olalım en az 10.000 vardı maratonda ve hemen hepsi maçın büyük bölümünde büyük destek verdiler, gerçek taraftar ramazanda da gider tribünde yerini alır sizler bizler gibi, daha çok yol alınması lazım...

cembaba

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 August 2010, 14:42:29
gerçekçi olalım en az 10.000 vardı maratonda ve hemen hepsi maçın büyük bölümünde büyük destek verdiler, gerçek taraftar ramazanda da gider tribünde yerini alır sizler bizler gibi, daha çok yol alınması lazım...

Abi bende sana katılıyorum. Adamların maraton küçük ama herkes ayakta. Oturan adamlar köşedeydi. İyi destek verdiler.

Akyol

Yaa pardon da ben mi başka maç izledim yoksa çok mu abartılıyor ksk taraftarı? Akhisar maçında kalede maraton'da müthişti hele 55.dk dan sonra bir bağırılmaya başlandı ortalık inledi. Daha iyi olacağımız günlerde gelecek buna adım gibi eminim kendimizi bu kadar küçümsemeyelim.

eLLis

Tribünden bahsettikçe sayı hesabına giriyosun arkadaşım tribün diyorum dikkat edersen dün ksk taraftarı 2000 kişi bişe olsa yine sağlam bağırırlardı tribün kültürü oluşmuş hepsinde o tribünün 5 te 1 ine maç düdüğüyle konfetiler atılcak de hepsi maç düdüğüyle atar konfetiyi hepsi ayakta izledi maçı koca maraton her tezahüratı biliyor hepside bağırıyor trt3 bizim maçı gösterirse bi izleyin sonra ksk maçının ilk yarısını izleyin yeterli benim bahsettim işin tribün boyutu hala 6 7 bin kişi vardı diyosun.

King Of The North

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 August 2010, 14:56:27
Yaa pardon da ben mi başka maç izledim yoksa çok mu abartılıyor ksk taraftarı? Akhisar maçında kalede maraton'da müthişti hele 55.dk dan sonra bir bağırılmaya başlandı ortalık inledi. Daha iyi olacağımız günlerde gelecek buna adım gibi eminim kendimizi bu kadar küçümsemeyelim.

yok ali yok tv'den öyle görünüyo, dakika 55'te muhteşem oldu ona laf yok...

jean

mactakı moral bozuklugundan ıkı gun ne gazetede aldım ne spor haberlerını takıp ettım 5-6 atacakken berabere bıttı ıns bu guzel olaylar golle bıter ılerleyen haftalarda

Sol Açık

Ben Karşıyaka maçını seyretmedim, dolayısıyla kıyas yapamam. Zaten kıyas yapmayı doğru da bulmuyorum, buna gerek de duymuyorum.

Ama televizyondan bizim maçı seyrederken gördüğüm, camia olarak şampiyonluk havasına girdiğimiz. Bugün TRT3'deki bir programda Samsunsporla ilgili 2-3 cümle ettiler:
Yorumcu: Samsun bir futbol kenti ve 3 topu direkten dönen, bir çok pozisyona giren bir takımdan bahsediyoruz (maçla ilgili yoruma bile gerek duymadığını belli etmeye çalıştı).
Sunucu: Samsunspor'u süper ligde özledik (yada bu minvalde bir cümle etti).
Yorumcu: Maçta belli olan, tribünlerde de görülen, Samsunspor'un havaya girdiği (Nokta).

Elbette çok daha iyi tribün gösterilerimiz, seyirci sayılarımız oldu. Ama yine de televizyondan gördüğüm kadarıyla, şampiyonluk inancı ve havası hem takımda, hem de tribünde gözleniyordu. Birkaç galibiyetle tribünlerimiz de dolup taşar, tribün şovlarımızın da gücü ve etkisi artar.

Tek sorun (ve düşündükçe beni halen çıldırtan) sahamızın zemini. O da hızla, ne kadar düzeltilebiliyorsa düzeltilse...

havzalı55

İşim cacığını cıkardınız he Ksk kimmiş ? Ksk taraftarı kimmiş ? Gecen seneki Adana maçımızı izleyin ozaman. ve samsunda çoğu kişinin oruclu olduğu kanısındayım ben İzmir de Samsun kadar olmaz bu böyledir

maviay55

herşey iiydi bi tok gol eksikti..hop oturduk hop kalktık tv basında zenke yakaladıgı pozisyonlardan birini atmalıydı olmadı..gelecek haftalarda takım daha bi oturacaktır diye düşünüyorum..anıl ilk 11 de sahaya sürülmeli top ayagına cok yakısıyor bi de orhanın yerine alpaslan kondugunda ii şeyler olcak bence hoca bunları görmüştür umarım

eLLis

Kaç kere dedim kaç kere daha demem gerekir bilmiyorum ama bu bu konuyla ilgili son mesajım.

İşin tribün boyutuyla ilgili dün akşam mesaj attım ordan beri inanılmaz derecede yanlış anlamalar ve üstüne alakasızca cevaplar.. Samsunspor'luya Samsunspor taraftarınımı anlatıyosunuz orayıda çözemedim.. Ben diyorum ki ksk maratonu takımına tüm tribün olarak tezahüratlarda bulundu keşke bu bizdede böyle olsa dünkü maçı izleyince biraz hayıflandım hepsi buydu...

Bunun üzerine gelen cevaplar şu şekilde ksk taraftarı kim bizimle kıyaslanamaz , ksk 6 7 bin kişiye oynadı, geçen seneki adana maçını izleyin ( ben başka takım taraftarıyım sanki izlemedim o maçı) , daha iyi olacağız  falan filan...

Şimdi ben ksk ile Samsunspor'umu kıyasladım tribündeki kalabalıktanmı bahsettim adana maçındaki tribünlere bişeymi dedim ?

He illa kıyas istiyosanız koreografi için verilen kartonu yırtıp konfeti olarak atanlarmı, konfetiyi denilen zamanda değilde topçuyu görür görmez atanlarımı, hey hey hey heyya heyya heyya diye şirinlerin tüm stadı tezahürata dahil etme çabasında güzelim tezahüratı bi anda uyarlayıp hey hey heyyy diye gittikçe hızlanarak tezahüratı 10 saniyede bitirenlermi arasınız...

ve daha niceleri ben Samsunspor.Biz i bu bahsettiklerimden ayrı tutarken her gelen benim mesajıma cevap verme derdine düşüyor.

Ben sadece dün biraz özendim öyle olsun istedim hepimiz beraber grup ayrımı olmadan her taşta yeni bir oluşum görmeden tüm maraton bağırmayı hayal ettim ve bir mesaj attım sizler nerelere çektiniz...

Daha diyecek bişeyimde yok.