Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 22 August 2010, 21:53:11
ilk defa taraftarlarmızı bu kadar atkılı ve formalı gördüm

inşallah daha da artacak kulübümüz şu pazarlama işini ciddiye alırsa çok daha güzel olacak önceleri ucuz yapıp taraftarı her sezon yeni ürün almaya alıştırmak lazım maalesef rus pazarındaki kalitesiz ürünlere talim ediyoruz bir tane şapka aldım çok kötü .insan üzerine güzel bir arma yaptırır sonuçta bir şapkanın maliyeti ne kadar bunu da fasona yaptırmanın ne manası var.ali reyiz de olmasa güzel ürünler giyemeyeceğiz .

Burak

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 22 August 2010, 22:00:50
gecen sezon deişiklik olsun die bi kac mac maratona gitmişdim gittiğimede pişman olmuşdum resmen başım ağrımışdı dahada gitmem maratona ama bundan sonrada kale arkasına devam ne başım ağrıyo nede başka bişe hem samsunsporumdan zevk nalıyorum hemde bağırmakdan varmı sendeen öte

ss.biz locasından izlememişsin sen demekki kardeşim

furkan5534

dün trt spikerine cok fena sövdüm 12 bınlık samsun stadyumu dedı.. >:( >:( >:( bunları nasıl spıker yapıyorlar ya ne kadar grizekalılar bunlar!!!!!!!!!!!!!!!!

ayrıca suan karsıyaka macı var bı onların taraftara bak bıde bızımkıne  >:( 8) 8)

ramcQ_55

söyleyeceklerim başka türlü anlaşılır yanlış anlarlar beni sonra neyse boşver

önümüzdeki haftalarda macları alırsak şehir muhteşem bi havaya girer ozaman herkezin bakış acısı deişir hem siyaseten hem işadamları bakımından hemde taraftarlar bakımından süper olur
inşallah altayı peşinden mersini sonra gelsin şampiyonluk şarkıları

Burak

Alıntı yapılan: furkan5534 - 22 August 2010, 22:23:46
dün trt spikerine cok fena sövdüm 12 bınlık samsun stadyumu dedı.. >:( >:( >:( bunları nasıl spıker yapıyorlar ya ne kadar grizekalılar bunlar!!!!!!!!!!!!!!!!

ayrıca suan karsıyaka macı var bı onların taraftara bak bıde bızımkıne  >:( 8) 8)

abi abartmayın yaaa adamların hepsi maratonda maraton un 2.katı bile yok. tamam kötü taraftarı var demiyorum ama bizi neden yabana atıyorsunuz. geçen sene kareografi için stada erken gitmiştik adana teknik direktörü geldi o arada adamın ilk sözü bu stad çok iyiymiş oldu. koy bizim seyirciyi 7-8 bin kişilik stada bak nasıl inliyor bank asya'da bizden büyük stadı olan var mı şüpheli türkiyedeki en iyi stadlardan birine(eski olmasına rağmen) sahibiz

ramcQ_55

7 macın 5 i berabere bitti herkez bizim gibi acemilik cekti demekki

lucarelli

İyi oynadık. İnşallah Altayı yenip yükselişe geçeceğiz.

saim55

akhisar maçının görüntülerini biyerden bulabilirmiyiz acaba? tam maçi arşivimde saklmak istiyorum zaten canlı verildi kaydeden olmusmudur acaba??

cembaba

Arkadaşlar; 7 maçın 5'i berabere sonuçlanmış. Bence iyi başladık. 3 Puan ile başlamak isterdik fakat olmadı. Hayırlısı olsun. Futbolumuz gelecek adına çok ümit verici. İnşallah çok atacağımız maçlarda olacaktır.

dr_ase

Yaklaşık 8 aydır Samsun'da yaşamktym.Akhisarlı olarak boynumda samsunspor atkısıyla samsunspor tribününde maçı böyle bi taraftarla izlemk mükemmel keyifliydi.Doğan kardeşime ve beni aralarına kabul ettkleri için tüm samsunsporlulara çok teşşkr edrm
Maçta çektiğim fotoları paylaşmk isterm

kalptenþimþek

teşekkürler..fotolar süper, google earth gibi >l< >l< >l<

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 23 August 2010, 01:37:16
teşekkürler..fotolar süper, google earth gibi >l< >l< >l<

Evet kesinlikle, o kadar net ki seramonideki fotoğrafta taaa karşı tribündeki abimi buldum  :)

Aynı resimde nerdeyse tüm protokol, Erkut Tutu, Vali, Bakan Mustafa Demir, Suat Kılıç, Samsunspor formasıyla Fatih Öztürk, Ahmet Yeni net bir şekilde görünüyor.

SBK hocası da dahil tam kadro, alt tarafta da Akhisarlı futbolcular ile lisansları yetişmeyen 3 yabancısı...

Gülşah Akkaya kiminle mesajlaşıyor acaba, telefonu bu tarafa dönük olmadığı için anlaşılmıyor  :D

King Of The North

Bugünkü karşıyaka tribününü gördükten sonra daha çok yol almamız konusunda endişelerim arttı, şu baskıyı çekirdekçiler yüzünden tam kuramıyoruz, yoksa dün kesin galip gelirdik bu güzel futbolla..

FaTiH_HaN

Sirinler gittikce kendini gelistiriyor dernek olduktan sonra daha da fazla adam toplamaya basladilar . Kale arkamiz sahaya cok uzak sirinler maratonda olsa herkesi ayaga kaldirir. ilerleyen haftalarda daha etkili bir tribunumuz olacagina inaniyorum.

berusa55

Bu takımın oturması için beş altı haftalık bir süreçe ihtiyacımız var. Bu sürede umarız tren kaçmaz; en az kayıpla atlatmamız lazım!