Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Lusage

Eski adıyla TRT 3 yeni adıyla TRT SPOR şifresiz olarak verecek

eLLis

Cendere son mohikan filan çalmasın atmosfer değişiyo bizimkiler eli ayağı dolanıyo ilk maçtan yalan olmayalım :D

Bide cenk oynarmı acaba :o

esedullah

Mustee13

AlıntıBank Asya 1. Lig'in ilk haftasında 21 Ağustos Cumartesi günü Samsunspor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, maç hazırlıklarını dün akşam Yılmaz Atabarut tesislerinde yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Yeşil-siyahlı ekip, sabah saatlerinde 24 kişilik kadrosuyla havayoluyla Samsun'a gitmek İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na hareket etti.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan, yaptığı açıklamada, Samsunspor maçına tamamen hazır olduklarını belirterek, ''Kadromuzda sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Çok iyi hazırlandık, karşılaşmadan puan veya puanlar alarak dönmek istiyoruz ve bunu başaracak gücümüz var'' dedi.

ajansspor

fatih55ankara

maça 55 saat 41 dakika kaldı.zaman geçmek bilmiyor sanki.

sadece55

cembaba

Arkadaşlar ilk maçımız, içerideyiz. İnşallah muhteşem taraftarımız ile birlikte bu maçı alacağız !!!

King Of The North

Alıntı yapılan: Lusage - 19 August 2010, 11:02:17
Eski adıyla TRT 3 yeni adıyla TRT SPOR şifresiz olarak verecek

benim uyduda öyle bir kanal yok netceez ya TRT Türk var olmaz mıki?

Burak

bence sen uyduna bi baktır güncelleme falan yaptırırsan gelir kanalların

Lusage

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 19 August 2010, 14:39:07
benim uyduda öyle bir kanal yok netceez ya TRT Türk var olmaz mıki?

TRT Spor (TRT 3) frekansı

11919V 24444 3/4 - Türksat 2A

11534V 30000 3/4 - Eutelsat W3A

maviay55

abi trt3 ün yerine gelen kanal trt spor simdilik trt3 amblemiyle yayın yapıo..ordan canlı vercek

King Of The North

Alıntı yapılan: Lusage - 19 August 2010, 14:47:10

TRT Spor (TRT 3) frekansı

11919V 24444 3/4 - Türksat 2A

11534V 30000 3/4 - Eutelsat W3A

çok teşekkürler deneyeceğim, cumartesi tüm planlarım samsunsporumuz üzerine mutlaka izlemem lazım...

King1965

Alıntı yapılan: Lusage - 19 August 2010, 03:08:18
Takım sahaya çıkarken abidik gubidik müzik çalacaklarsa eğer Saygıdeğer Böyüğüm Üstadım Engin Sever bir güzellik yapsada Son Mohikan şarkısıyla sahaya çıksalar nasıl olur?  .:.:.

aynen katılıyorumm hatta bunu caldıklarnda tum taraftarın atkı atması super olur  bır abımız fılan konussa bunu caldırabılırmıyız

Ve ayrıca bu haftakı ılk maca yogun bı katılım olacagına hıc suphe yok ıstersen show tv versın

celebi

brigand

bu havayla iyi başlayalım yeter.. dua ediyorum kaç gündür