Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

o zaman Erkut abin alacak..Ben duygusal olarak farklı kazanacaz diyorum Erkut abin kendince haklı sebeblere dayanarak zor olacak tek farklı felan kazanırız diyor  ;) ;) 8) 8)

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 11 August 2010, 12:06:14
Benim gibi düşünen biri çıktı.Maç zor geçecek dedik yemediğimiz laf kalmadı.

Neyse yanılırız inşallah da maçtan lider ayrılırız.

Amiiiinnn inşallaaaahhh :)

mehmet yılmaz

Maçtan önce hep birlikte iftar yapar ve oradan da stada geçeriz, düşüncemiz bu şekilde...

Sercan

İçimden hep beraberlik geçiyor nedense  :( :(  1-0 olsun,bizim olsun...

babasamsunlu

O içine söyle babasamsunlu gelirse sesini keser de.. akıllı olsun  8) 8) 8) 8) :) :) :) :)

Sercan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 August 2010, 13:48:12
O içine söyle babasamsunlu gelirse sesini keser de.. akıllı olsun  8) 8) 8) 8) :) :) :) :)

Açlıktan galiba öyle diyo abi :))

babasamsunlu

domin55

bencede yeneriz ama 3 kişi maglubiyet vermiş.nasıl böyle oy veriyosunuz hayret bi şey

Ollivanders

İftarımızı yaparız . Sesimiz kısılana kadar bagırırız. 3 tane cakar evimize mutlu ve altay deplasmanı hesabı yaparak doneriz :)

babasamsunlu

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy ..Selo reis sen çok yaşaaaaaaa :):)

Mert

Alıntı yapılan: domin55 - 11 August 2010, 14:38:17
bencede yeneriz ama 3 kişi maglubiyet vermiş.nasıl böyle oy veriyosunuz hayret bi şey

Kendi kişisel düşünceleridir saygı duymak lazım.

King1965

19:30 21 hazıran ıftar saatı maca 1.30 saat kala ıftar yapcaz

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 August 2010, 15:25:15
İftarımızı yaparız . Sesimiz kısılana kadar bagırırız. 3 tane cakar evimize mutlu ve altay deplasmanı hesabı yaparak doneriz :)

Adamsın,bana deplasman de canımı ye  ;) ;)

celebi

FaTiH_HaN

Hayalini kuruyorum icerde akhisari deplasmanda altayi yenmisiz ertesi hafta stad 20 000 bi yola girdik insallah hayallerimiz gercek olur iyi bir baslangic yapariz..

Recep