Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Atakumlu

eee o kadar da olsun artık yıllar sonra boyle lige umutlu girmek insanın icindeki bazı duyguları fazlasıyla harekete gecirior ...

Mert

Aslında 4-0 yada 5-0 gibi kolay sonuçlanacak bir maç olmayacak bence.Avantajımız var kendi sahamızda oynuyoruz ama akhisar da asılacak maça.Ben 2-1 alırız diyorum.

furkan5534

Yaaaaa real madrid gelse kaç yazar caydım ben 10 atarız  :D :D

koy Samsunum Koyyyyy akhisarada koyyyy  ;D

King Of The North

Transferler bizi havaya sokmuş belli, herkesin dilinde şampiyonluk şarkıları...
oooooooooooo oooooooooo oooooooooooo ooooooooooooooo Şimşekler

kumköylü ahmet

akhisar sahaya cikdiginda once sasircak bu nebicim saha diyeeee sok olacaklar bu nebuyuk sahmis ne buyuk tarafdirmis diyeeee sonrada bir bakmis 5-0 skorbord yani neye ugradiklarini anlamadan eve gidecekler evinin yolunu daha bulabilirlerse  :D

kabacevizli55

Lig'in yeni takımı Akhisar Belediyespor'un Brezilyalı futbolcusu Diego Da Costa Lima, yeteneği ve sempatik tavırlarıyla takımda kısa sürede kendini kabul ettirerek, taraftarların gönlünde taht kurdu. Kendine ünlü Fransız futbolcu Zinedin Zidane'ı örnek aldığını ancak futbol stilini Alex'e bentezenlerin çok olduğunu dile getiren 22 yaşındaki futbolcu, "Akhisar'daki futbolumla, 1. Lig'in Alex'i de ben olacağım" dedi. Akhisar'a geldiği günden bu yana en büyük desteği Teknik Direktör Atilla Özcan ve arkadaşlarından gördüğünü belirterek, "Takımda müthiş arkadaşlık bağı var. Bana her konuda yardımcı olmaları, takıma adapte olmamda ve kaynaşmamda önemli rol oynadı. Ben de futbolumla bana güvenenleri ve destekleyenlerin yüzünü güldürmek istiyorum" diye konuştu. Lima, bir gün mutlaka Brezilya Milli Takımı'nda forma giymek istediğini, Türkiye'den sonra en büyük hayalinin İspanya La Liga'da oynamak olduğunu belirtti.

Diego Lima: İmam Bayıldı hoşuma gitti
İklim olarak Türkiye'ye kolay alıştığını, yemeklerin Brezilya mutfağından pek farklı olmadığını dile getiren Diego, "Yemeklerden en çok adını tuhaf bulduğum 'İmam Bayıldı' çok hoşuma gidiyor. Yanında mutlaka cacık da istiyorum. Bunlar bir yana, insanların sıcak davranışları sayesinde ülkemden binlerce kilometre uzakta olmama rağmen yabancılık hissetmiyorum" şeklinde konuştu.
rakiplerden demeçler hadi samsunum  limanın hayallerini  başlamadan bitirelim

kabacevizli55

yemekler brezilyadan farksızmış sektir lan yemeğe gittiğinizde çek bi kuru diyonuzmu acaba anneside çok iyi tirit ve keşkek yaparmış  :) :)

KareAs55

Günümüz futbolunda takımlar arasında pek fark oldugunu düşünmüyorum kazanalım yeter ilk hafta lider olmak degil son hafta lider olmak önemli :)

Kais

macı Hakkarıden takıp edıcem :D bu mac bızım kacarı yok

germencisse

Bunlar yerel basının klasik haberleri..yeni gelen yabancı oyuncuların sempatik olmasada öle gösterirler.. ::)

Harun55

Transferlere bakilirsa çok güzel bir kadroya sahibiz...
Ben kendim samsunsporu canli izlemeden bi skor söylüyemicem aslinda ama
baya bir konusuluyoruz transfer konusunda..

bence 3-1 aliriz..

samsunmania

Alıntı kralı Çelebi De Souza maçı alacağız dediyse alacağız. O kadar.
1-0 olsun bizim olsun.

epçeli köylü

Dün gece rüyamda bu maçı 1-0 kaybettiğimizi gördüm.Rüyamda baya üzüldüm. TErsi çıkar inşallah.

babasamsunlu

Bende 1-0 kazandığımızı gördüm hemde 10 kişiyle..ama maçı akhisarla değilde Gazianteple yapıyorduk :) Bunu ulemalarımız bi yorumlarsa mutlu olurum :):) :-* :-*

erkutdem55

11 August 2010, 09:52:12 #164 Son düzenlenme: 11 August 2010, 10:55:38 erkutdem55
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 August 2010, 08:31:02
Bende 1-0 kazandığımızı gördüm hemde 10 kişiyle..ama maçı akhisarla değilde Gazianteple yapıyorduk :) Bunu ulemalarımız bi yorumlarsa mutlu olurum :):) :-* :-*

Ulema değilim ama ben yorumlim sana;

Bir yerin açık kalmış yoksa sen 1-0 görmezdin,8-0 falan görürdün.Hoca Antepli olduğu için Antepi görmüşsündür.Eksik kaldığımızı görmüşsün;bu da senin bu sene maçların bir kısmına gelemeyeceğinden(!)yani taraftarı eksik bırakacağından ötürü yaşadığın iç sıkıntı.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D