Bank Asya 1.Ligi 2010-2011 Fikstürü Çekiliyor

Başlatan Tufan, 21 July 2010, 02:03:12

« önceki - sonraki »

furkan5534

İlk maçı söylüyorum arkadaşlar sora demedi duymadım demeyin ilk maç güngören istanbulda.. güngören 0-0 samsun veya tavşanlı'da maç. tavşanlı 0-2 samsunspor  :-[

red_white

ilk maç içerde olur inş galibiyetle başlamak çok önemli

pitbul055

lk maç kiminle olursa olsun yeterki samsunsporumuz koysun 8)

celebi

ilk maç deplasmandaolup bir de galibiyetle başlarsak o zaman içerideki maçıda alırsak 2. hafta işte o zaman iyi bir başlangıç yapmış oluruz

veis

belkide uzun zaman sonra ilk defa liderlik koltuguna otururuz hatda ben o puan durumunu çerçeveletip duvara asmazsam ne olayım.

YaşarDoğu

İlk maç Altay ile olsun , geçtiğimiz dönem 3. defa karşılaştık 3 defa yenildik ,  >:(  Deplasman ev farketmez yenelim bitsin.

55Melek55

ilk mac rize samsun..mac skor tahkini rize 0 samsun 3 ..goller zenke, ibrahim, pen. sercan ( :P)

maviay55

kaçta belli olcak yav program heyecan bastı  :P

celebi

sadece55

bence tam bie deplasman takımı oluyoruz...Onun için ilk hafta güçlü bir takımla deplasmanda oynamak isterim...

babasamsunlu

Lusage

İlk 2 hafta Boluspor ve Adanaspor olsun gerisi farketmez  ::)

veis

ahmetsefa55

ilk maçlar mumkunse adana mersın dbakır gıbı sıcak memleketlerde olmasın rıze ordu olabılır hatta mumkunse gıresun ılk deplasman olsun da koyalım sora ıcerde rızeye koyalım afallasınlar pesıne bı ıstanbul deplasmanı onda da zaten grupıstanbul55 gerekenı yapacaktır  :)

Sempatik Bengülü

inşallah ilk maçımız güngören veya tavşanlı olur