Bank Asya 1.Ligi 2010-2011 Fikstürü Çekiliyor

Başlatan Tufan, 21 July 2010, 02:03:12

« önceki - sonraki »

Tufan

AlıntıBank Asya 1. Lig'de 2010-2011 sezonu fikstür çekimi 22 Temmuz Perşembe günü İstanbul'da yapılacak.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, federasyon yetkilileri ile Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek 18 kulübün temsilcilerinin katılacağı kura çekimi, Maslak Sheraton Oteli'nde saat 11.00'de başlayacak.

2010-2011 sezon planlamasına göre, Bank Asya 1. Lig'de yeni sezon 22 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmalarıyla bitecek. İkinci devresi 23 Ocak 2011'de başlayacak olan Bank Asya 1. Lig, 15 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek.
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100720/1_ligde_fikstur_cekiliyor.html

Genel sohbet başlığında yazılmış ama orda arada kaynamış.
Fikstürle birlikte sezona ilk adımı atmış oluyoruz haydi hayırlısı.

**KaR6**

berusa55

İlk maçın içerde olmasını, stadımızın tıklım tıklım dolmasını ve kim gelirse gelsin en az 3-4 tane sallayıp lige Allah için lider başlamayı çok istiyorum. Nasıl başlarsa öyle gidermiş!

lucarelli

İnşallah hayırlı olur. Ankara'daki Ankaraspor maçı  ve Bolu'daki Boluspor maçı şöyle güzel ve güneşli bir döneme denk gelir inşallah.

celebi

ilk maç yada bayramdaki maç istanbulda olsun

Jnr.Serkan

İlk maç sanırım Ramazana gelcek.Gece maçı olur haliyle geçen seneki Karabük maçı gibi.İlk maç içeride olsun ve yenelim.Nasıl başlarsa öyle gider...Bu sene düştüğümüzden beri belkide en iyi kadro kuruldu bu bir gerçek.Şu kadroda turgutta olsa kesinlikle şampiyon oluruz derdim ama ben play-off bekliyorum bu takımdan.

erkutdem55

İlk maç içerde olsun,yer yerinden oynasın,lider olalım,lider bitirelim istiyorum.Play-off bu sene olmazsa olmazımız.

Hadi hayırlısı.

veis

ilk maç diyarbakırsporla deplasmanda olucak.sahaları kapalı olucak ve biz maçı kayseride oynayacagız.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 21 July 2010, 09:57:56
ilk maç diyarbakırsporla deplasmanda olucak.sahaları kapalı olucak ve biz maçı kayseride oynayacagız.

senaryoya bak senaryoya

kabacevizli55

bence ilk maç akhisarla olçak kendi evimizde

veis

sayın çelebi senaryo degil ya bak gör içime dogdu.maçdan skorda vereyim diyarbakır:1 samsunspor:3 al sana bi haber daha golleride 2 zenke 1 savaş atacak.yaz biyere bendeeeee

kabacevizli55

Alıntı yapılan: veis - 21 July 2010, 10:27:51
sayın çelebi senaryo degil ya bak gör içime dogdu.maçdan skorda vereyim diyarbakır:1 samsunspor:3 al sana bi haber daha golleride 2 zenke 1 savaş atacak.yaz biyere bendeeeee
keşke dediğiniz gibi olsa diyarbakır daha kmapbaşı yapamadı futbolcuları tek tek gidiyo toplansalar bile ilk maça motive olamazlar bizim içinde şans olur

salihcakir

ilk maç samsunda. denizli maçı. skor 3-1. benim klasik skorum. en sevdiğim skor.

ilk defa bu kadar ümitli başlıyoruz seneye. ne olur; olsun artık bu sene. dinsin şu hasret.

mehmet yılmaz

bence de en güzeli cezalı ve hazır olmayan bir d.bakırı deplasmanda çekmek olur, denizliyi 2. hafta 3-1 yenelim. ;)

kuzey55

diyarbakır denizli ankara veya bolu olsun...bolu olması iyi olur takım oturmadan yenip göndeririz.ankara diyarbakır zaten daha toplanamadı hazır başlayamazlar lige.