Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

erkutdem55

YZY'ı protesto yürüyüşü anlamsız bir çaba olur.Adam istemiyor zorla birşey yaptıramayız o adama.Yönetimi protesto etmek daha mantıklı,yürüyüş tesislerde biter,derdimizi az çok anlatırız.

Bırakın YZY'ı artık,ondan sürekli birşeyler ummaktan bu hale geldik.O gün çıksa kapıya tamam yardım edeceğim dese(ki demez) inanacak kaldı mı ki??
Daha önce de yapıldı,işe yaramadı,ben tesislere gidilsin diyorum.

samsunmania

Bir basın açıklaması ile Galip Öztürk de göreve davet edilebilir. Çünkü ortada hep bir balon var. Takım hakkında projelerinin olduğu söyleniyor. Niyeti de belli olur.

eLLis

Eğer bir protesto olacaksa bütün Samsunspor sitelerinde söğütlübahçe şirinler ss.biz ortak bir tarih saatli haber olsa iyi olur diğer derneklerde bence haberdar edilmeli 1000 kişi bile olsak yer yerinden inler herkez artık elini atsın bu işlere takım gidiyor elden düşeceğiz bu açık ortada sitedeki büyüklerimiz derneklerle ortak bir karar alsa Samsunspor taraftarını şu tatil günlerindede takipte ayakta olduğunu göstersek

red_white

Alıntı yapılan: eLLis - 30 June 2010, 14:01:26
Eğer bir protesto olacaksa bütün Samsunspor sitelerinde söğütlübahçe şirinler ss.biz ortak bir tarih saatli haber olsa iyi olur diğer derneklerde bence haberdar edilmeli 1000 kişi bile olsak yer yerinden inler herkez artık elini atsın bu işlere takım gidiyor elden düşeceğiz bu açık ortada sitedeki büyüklerimiz derneklerle ortak bir karar alsa Samsunspor taraftarını şu tatil günlerindede takipte ayakta olduğunu göstersek

aynen omuz omuza SAMSUNSPORUMUZ İÇİN

Ertuğrul Sağlam

Eğer Protesto gibi bir organizasyon düzenleyeceksek bu kesinlikle hafta sonu olmamalı. Daha fazla ses getirmesi için hafta içi olmalı ve Site, Dernekler, Taraftar gurupları olursa STK'lar hep beraber yapmalıyız.

Site yönetimi, Taraftar gurubu liderleri haydi organizasyana ön ayak olun....

red_white

hafta içi olmazsa pek ses getirmez heryer kapalı çünkü

red_white

cumartesi günü belediyeler kısmen çalışıyor çalışmıyo yzy kaçar hafta sonu bence gerçi bu yürüyüş sadece ona tepki olarak değil herkese tepki olarak yapılmalı gerçi çalışan arkadaşlarımız çok oda ayrı bi konu iyi düşünülüp tartılıp doğru kararın verilmesi lazım diye düşünüyorum...

fatih55ankara

cumartesi olursa bana uyar.haftaiçi olursa en az katılım yarı yarıya azalır.tesislere de organizasyon olmalı diye düşünüyorum.

Uğur Yıldız

30 June 2010, 19:10:13 #23 Son düzenlenme: 01 July 2010, 17:00:58 Ant55
Alıntı yapılan: eLLis - 30 June 2010, 14:01:26

red_white

yeter artıkkkk gelen gideni aratır oldu  :(  Allah belanızı versinnn nasıl bir zihniyete sahipsinizz .. Artık sopayı alma zamanı geldiide geçiyor bile doğru diyorsun

cem 55

arkadaşlar en kısa zamanda grup ayrımı yapmadan toplanabildigimiz kadar kalabalık şekilde toplanıp tepkimizi bu yönetime ve yzy a göstermeliyiz bu asalaklardan parazitlerden kurtulmalıyız bu işe yaramaz insanlar başımızdayken küme düşecegimize bunlarsız düşelim herkesten rica ediyorum bu konuya duyarlılık gösterelim bizler istanbulda gurbette bişey yapamıyoruz içinde azıcık samsunspor sevgisi olan herkes bu organizasyonda yer almalı en azından bişeyler yaptık denedik demeliyiz bu basiretsiz yönetim nasılsa kimse bişey demiyo deyip kafalarına göre takılıyolar bunlara artık yeter demenin dur demenin zamanıdır hadi arkadaşlar artık harekete geçelim biz istersek başarırız

Recep

Alıntı yapılan: Serhat - 30 June 2010, 12:13:20
(Cuma Günü Yusuf Ziya Yılmaz ' ı protesto yürüyüşü yapıyoruz !
Samsunspor'u seven Samsunsporluyum Diyen
Ben ŞİRİNLERDENİM diyen herkesi bekliyoruz !!
Saati henüz belli değil)   

ŞİRİNLER cuma günü toplanıp protesto edicekler  bunu desteklemelıyizz ;) ;)
Samsunspor bu haldeyken bile grupçuluk yapmak çok ters bir durum
ben şirinlerdenim diyen değil sadece ve sadece ben Samsunsporluyum diyen herkezi bekliyoruz dene bilmiş olsa keşke
bütün Samsunsporlular ve bütün grupların beraber katılacağı muhteşem bir yürüyüş olmalı

Dartagnan

abi yuruyusun yapılacagına ınanıyor musunuz ? ben sahsen ınanmıyorum.

red_white

Her kesimin katılması lazım yani geçen seferkii yürüyüşten daha kalabalık olmalıyızki yapılsın 100 kişiyle değil en az 1000 kişi olmalıyızz 1000 kişide çıkmıyorsa zaten bitiğiz  :( grup ayrımı zaten olmaz önceki sayfalardaki yazılanı dikkate almayın bunun adı Samsunspor Yürüyüşü olur zaten

Dartagnan

oyle bı basınımız var kı ,neler dondugunu herkes bılıyor.Bunu samsundakı sevdalılara nasıl yayacagız nasıl harekete gececegız ,nasıl yapacagız ? bana kalırsa bu sadece yapmamız gereken ama bırlık olamayacagımız ıcın yapamayacagımız bı yuruyus olarak kalır.Ne kadar karamsarsın dıye kızabılırsınız.Anlıyorum sızı ama bende bıle bır sey yapabılecegımıze dair bi umit yok.O kadar kusturmusler ki bizi:(