Yağız Spor Okulları'ndaki Forma Rengine Bakın!

Başlatan berusa55, 24 June 2010, 15:05:08

« önceki - sonraki »

berusa55

YaşarDoğu

24 June 2010, 15:08:04 #1 Son düzenlenme: 24 June 2010, 15:13:20 YaþarDoðu
Birde haberi yapana bak , alsana pişti.Ko.im forma renklerine bize bişi olmasın.

babasamsunlu

Bunların sponsoruda travzondır şimdi anasını satayım..  >:( >:( >:( >:(

kalptenþimþek

babasamsunlu

BİDE GELECEĞİN YILDIZLARI DİYE İKİ TANE DOMUŞUĞUN  RESMİNİ ÇEKMİŞ ANDAVALO  ;D ;D ;D ;D

sadece55

Hep polyanacılık oynadım...Bizim şehrimiz ayağa kalkcak...Güçlü bir şehiriz...En büyük biziz....Aslanız Kaplanız vs....bazı abilerime eleştiri yaptıkları için kızmışımdır...Onlardan burada tekrardan özür diliyorum...Bu yazı bu başlığın altına vs her başlığa yazılabilir (Koçyiğit başlığı hariç) benim daha pek bir umudum kalmadı şehir adına...Kimi boykot edeceğimizi şaşırdık...Yakında heralde bizi de dövmeye başlarlar samsunsporluyuz diye...

babasamsunlu

Yakında heralde bizi de dövmeye başlarlar samsunsporluyuz diye..

Her şeyi yaparlarda bu dediğini biraz zor yaparlar..Onlardan dayak yersem bu şehiri terk ederimm..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 June 2010, 15:10:34
BİDE GELECEĞİN YILDIZLARI DİYE İKİ TANE DOMUŞUĞUN  RESMİNİ ÇEKMİŞ ANDAVALO  ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

maraton

ne gülüyon sülü, ben ilk görünce senle ben resim çektirdik zannettim, iki kilolu ama sevimli genç olarak ama forma renginden uyandım,bizi bozar, alemci sülü di mi o renkler..
samsunun muhafazkarı,istanbulun alemcisi kimyasal sülü !!!!!!!!!!!!!  :-* :-*

Fecr_55

Yagiz'da, bordo-mavi renkleri yagiz delikanliliga son veriyor..!

Bunlar gelecegin hentbolculari gibi duruyor, büyük de olsa top ellerine güzel yakismis..!
Acep hangi takimi tutuyorlardir?

YaşarDoğu

Yapma başkanım, nerde kiminle alemde oldugum görülmüş ki ben sejeo muyum  etkinlik deyip alemlere akayım. .:.:. 1dk!!!

Başkanım, o resimdeki domuşuklar kadarda değiliz , lütfen  :)

maraton

ben değilsem de sen maşallah o kadar oldun sülü,kendine haksızlık etme, kilo alıp bize günahı atıyodun ama şimdi kimi suçlayacan o *** - göbek için onu merak ediyom,hayırsız sülü, ben yakına geldim diye bürosunu kapatıp, işsiz kalan sülü,cuma namazında ayakkabı yerine keman çalan sülü,müzekart alıp maça giden sülü !!

LisandroLopez

Bugün sabahın erken saatlerinde 2.hat dolmuşlarından birinde ön camda Samsunspor atkısı gördüm , neredeyse durdurup binecektim ters istikamet olmasına rağmen :D:)
Gurur duydum işte memleketimin insanı dedim.

YaşarDoğu

Müzekartla maça giden Samsuni'dir. ;D

Cuma namazında giymedin italyan marka ayakkabı çalayım onu. :)

Büro konusunda yapcak bişi yok, Allah sonumuzu hayırlı etsin. ;)

Kilo da erime çalışmalarım devam ediyor. :-\

Kaça kadar bürodasın , uğrim yanına bi tuzlu ayranını içem :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: maraton - 24 June 2010, 15:29:21
ben değilsem de sen maşallah o kadar oldun sülü,kendine haksızlık etme, kilo alıp bize günahı atıyodun ama şimdi kimi suçlayacan o *** - göbek için onu merak ediyom,hayırsız sülü, ben yakına geldim diye bürosunu kapatıp, işsiz kalan sülü,cuma namazında ayakkabı yerine keman çalan sülü,müzekart alıp maça giden sülü !!

hahahahahahah  ;D ;D ;D ;D ;D Müze kart alıp maça giden sülüyü hakkı yakalarsa ne yapar :D :D