Fantezi Futbol

Başlatan **KaR6**, 10 June 2010, 15:31:47

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

İSTESEN ŞUAN DEĞİŞTİREBİLİYORSUN..SADCE SON DÜZELTME O TARİH

**KaR6**

yok yaa değiştirilmiyo, ben de değiştiremedim kaldık öyle.. yıkıldı umutlarım..

babasamsunlu

DEĞİŞTİRİLİYOR İŞTE  3. MAÇLAR İÇİN ŞİMDİ..GİR DEĞİŞTİR..

**KaR6**

3.maçlar için değiştirilebiliyomus :)

**KaR6**

ben bi cacık anlamadım değiştirilmiyo işte.. transfer yapamadıktan sonra ne anladım o işte..

Jnr.Serkan

mustafa abi listede nerdesin göremedim  ;D Ben üstlerdeyim rakım yüksek baya aşağıları göremiyorum  :D :D

alperen

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 17 June 2010, 18:20:51
mustafa abi listede nerdesin göremedim  ;D Ben üstlerdeyim rakım yüksek baya aşağıları göremiyorum  :D :D

şımarma leen ;D

**KaR6**

başta nerde oldugun değil sonda nerde oldugun önemlidir genç, tecrübesizliğine veriyorum ;D

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 June 2010, 18:27:28
başta nerde oldugun değil sonda nerde oldugun önemlidir genç, tecrübesizliğine veriyorum ;D

zaten takımım çok kötü kesin 10 puan falan anca alırım

**KaR6**

benim de öyle çok oynamayan adam var takımda, sıkıntıdayım..

YaşarDoğu

Veronu nasıl oynatmazsın Maradona, sana pro lisans verenin ;D ;D

Walter 3-5 dakika oynadı enazındna 1 puan 1 puandır.

Bende dün akşam girdim değiştiremedim takımı.hayırlısı artık napalım.

erkutdem55

Bende Kamerunun kalecisi vardı,2 gol yedi 10 kişi kaldılar çünkü.
İlk maçlarda Sırbistanın kalecisi vardı,85te penaltıdan yediler,onlar da 10 kişi kalmıştı.
Burada bi cenupluk var hadi hayırlısı.
Ben bi sonraki turda aldığım kalecinin maçına kırmızı kart olur diye iddaa oynicam,tavsiye ederim.

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Kaya

Veron sakatlığı nedeniyle dinlendirildi.

LisandroLopez

Uruguay'ı tebrik etmek gerek,iki ciddi rakip olan Fransa ve Güney Afrika'dan gol yemediler.. Bunda benim takımımda yer alan kaleci Muslera ve Kaptan Lugano'nun payı büyük..
Ama malesef hayal kırıklıklarını Krasic ve Taiwo'da yaşıyorum.. Krasic ilk maçta sahada gezinmekten başka bişey yapmazken,Taiwo 2 maçtır sakatlanarak oyundan çıkıyor  >:(>:(

Burak

ben 3. forvetten yaralanamıyorum hayal kırıklığına uğradım resmen milito yedek oyuna bile girmiyo yedek forvetimde charisteas ucuz diye koyduk oda oynamıyo adam değiştirme zamanına da yetişemedim:(