Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

beyler turgut a karşılık alınan topçular anıl ve ali kulelimi?bonservisleri zaten ellerinde değilmi bunların?ikisinin de sözleşmeleri 31 mayıs 2010 da bitiyor.biri bugsaş ın topçusu diğeri ankara spor un.biz ankaragücü ile anlaşmadık mı?yönetim kimi kandırıyor.biz taraftarı uyutamazlar.iyice fıtık oldum.canım sıkılıyo.yazık değilmi bize.umut sözen theo weeks murat duruer ne oldu?

Ollivanders

bu transfere basarılı diyoruz ama gelen adamlar hala belli degil. Gelenlerin iyi etkili olacagını bilemiyoruz ayrıca onlara da para verecegiz verim almadan turguta sayılan paralardan olacagız bundan adım gibi eminim.

maraton

bundan sonrasını ankaragücü düşünsün.. 900 bin tl iyi para turguta diğer oyunculardan biri iyi çıksa bonustur..

her zaman olduğu gibi,bu oyuncu satışında da büyük bir özveri ve azimle çalışarak camiamızın menfaatlerini koruyan,tüm muhalefete rağmen çözümün adı olan yönetim kuruluna büyük başkan hakkı tomaç nezlinde teşekkürü bir borç bilirim.. ( sülü bu bana verdiğin haplar ne için demiştin, bi garip oldum ben  ;D :D )

YaşarDoğu

günü geçmiş haptı o zehirlenmişsin başkanım :D ;)

maraton

kimyasal sülü  ;D sen dizinin ağrıdığını nerden biliyon sülü  :P

YaşarDoğu

Diz benim diz daaa :), bilmemem mi gerek :-\

babasamsunlu

hahahaha :D  Turgut hepinizi dize getirdi :D:D yaşasın turgut ölsün Samsunsporlular hahahahah

germencisse

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 June 2010, 16:20:23
bu transfere basarılı diyoruz ama gelen adamlar hala belli degil. Gelenlerin iyi etkili olacagını bilemiyoruz ayrıca onlara da para verecegiz verim almadan turguta sayılan paralardan olacagız bundan adım gibi eminim.

Aynen öyle..bari bunun telafisi olarak bonservisi elinde olan topçulardan alsalar..mesela bucasporda yunus altun,yakup sertkaya,murat karakoc gibi isimler var..ama kim uğraşcak.. :-[[/b]

furkan5534

İnşallahj adam akıllı oyuncular gelir inş... >:(

mimar55

bizde akıllı futbolcu iş yapmaz bize mecazi anlamda deli adam lazım vural gibi şavaş gibi stella gibi deli olacak ki biz onu sevelim yoksa akıllı adam mı ne yapacağız sahada hırcın olmaz taraftara gaz vermez oyun nasıl gidiyorsa öyle biter örnek şimdiki takım tek deli vardı oda 1.3 m + 4 futbolcu etti  :D :D :D :D :D :D :D

King Of The North

Uzun süre kimsenin geleceği yok gibi, gene kamp sonrasına kalınır yine bize hüsran...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: mimar55 - 08 June 2010, 13:13:33
bizde akıllı futbolcu iş yapmaz bize mecazi anlamda deli adam lazım vural gibi şavaş gibi stella gibi deli olacak ki biz onu sevelim yoksa akıllı adam mı ne yapacağız sahada hırcın olmaz taraftara gaz vermez oyun nasıl gidiyorsa öyle biter örnek şimdiki takım tek deli vardı oda 1.3 m + 4 futbolcu etti  :D :D :D :D :D :D :D

Ne hırçını ne delisi biz ona m.l derdik zamanında.... ;D ;D ;D

mimar55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 08 June 2010, 14:40:58
Ne hırçını ne delisi biz ona m.l derdik zamanında.... ;D ;D ;D

zamanında bu saydığım futbolcu ve kaleci içinde derdik m.l diye ama millet beşiktaş gibi değil ya bol bol para dağıtsın  ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D

mimar55

Ankaragücü'ne transfer olan Turgut Doğan Şahin'in Sarı-Lacivertlilerle bugün sözleşme imzalaması bekleniyordu ancak olmadı. Turgut'un menajerinin yurt dışında olması ve transferde her hangi bir sıkıntının yaşanmayacağı düşüncesi ile rahat hareket eden taraflar, resmi imzanın yarın atılmasını kararlaştırdı.

furkan5534