Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

Recep

ahada Turgut elimizde patladı

AntZ

Haber doğruysa ben olsam vazgeçer, en fazla fiyatı verene verirdim. Önemli olan takımın çıkarları.
Ankaragücü'nün anlaştık dediği oyuncu için Gaziantep, Gençlerbirliği teklif götürüyor, etik olup olmadığını düşünmüyorsa ben mi düşüneceyim etik olup olmadığını.

Ama madem imza atmadın, iş bitti diye açıklama da yapmazsın o ayrı konu.

İmzalardan sonra belli olur, ya çok iyi bir plan var işin içinde ya da gerçekten bir acemilik ve muamma.

Ankaragücü ile anlaştık diye açıklayıp imza atmamakta, bonservisin Galip Öztürk'e verildiği haberi gibi, diğer kulüplere bakın kaçırdınız işte mesajı vermek, fiyat yükseltmek için olabilir mi acaba!!!

Akıl edebilirlerse şaşırır ve taktir ederim, kaç senedir Ankaraspor olsun, Gençlerbirliği olsun altyapımızdan oyuncuların, federasyona başvuran oyuncuların akıllarını çelip etik metik tanımıyorlar. Onlar uyanıkta biz safmıyız, ya da onlar yapınca kitaba kanuna uygunsa ben de imza atmadım    :)

kavak_55

aynen katılıyorum dediğin gibi ankara kulüpleri son senelerde adeta yangından mal kaçırır gibi genç oyuncularımızın akıllarını hep çeldi eğer antepin teklifi ciddiyse antepe verilebilir turgut burda turgutun istemeside önemli tabi onuda kırmamak lazım.turgutta isterse ankara ya iyi bir tekme atmanın tam zamanıdır. öyle tekme atalımki dişleri kırılsın samsunsporu iyi tanısınlar. selamlar.

mehmet yılmaz

Kesin olarak Ankaragücü'nde.. Bitmiş o iş... Ali Kuleli ve Anıl Taşdemir'i alacakmışız.. Şu an için yorum yapmak istemiyorum, sabır...

samsunmania

Haber gazetesinin bordo mavi zihniyetli bir gazete olduğu ve sabıkasının da çok olduğunu düşünürsek ben bu haberin doğruluğuna inanmıyorum. İmza atıldıktan sonra mı Cavcav ve İbrahim Kızıl'ın aklı başına geldi?
Eğer doğruysa Bakan'ın zorlamasıyla A.Gücü'ne verilmiştir.
Bu kadar büyük farkları göz ardı edip 900 bin dolara imza attıranı Meydan'da sallandırırlar. Kimse bu riski göze alamaz. Zaten emsal futbolcu Mehmet Batdal'a da bonservis bedeli 750 bin lira vermişlerdi. Bence o telafuz edilen rakamlar biraz gerçek dışı gibi.
Hayırlısı ne ise o olsun.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 05 June 2010, 11:54:01
Kesin olarak Ankaragücü'nde.. Bitmiş o iş... Ali Kuleli ve Anıl Taşdemir'i alacakmışız.. Şu an için yorum yapmak istemiyorum, sabır...

Anıl taşdemir tamam ama bu ali kuleli ne ya.adam buğsaşspor taraftarına saç baş yoldurtuyorsa bizim saçlarımıza beyazlar düşürür bu  genç yaşımda

samsunmania

BAKAN DEMİR: SÖZÜMÜZDEN DÖNMEK BİZE YAKIŞMAZ

Turgut Doğan Şahin'in Ankaragücü'ne verileceğinin kesinlik kazanmasının ardından ortalığı karıştırmak adına Samsunspor yönetimine yüksek bir bonservis bedeli teklif eden Gaziantepspor'a Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'den veto geldi
Bakan Demir, "Ankaragücü'ne önceden verilmiş bir sözümüz var. Sözünü çiğnemek Samsunspor'a yakışmaz" diye konuştu
TURGUT A.GÜCÜ'NÜNDÜR
Samsunspor'da Turgut Doğan Şahin transferinde son sözü Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir söyledi. Yıldızı futbolcuyu renklerine katmak isteyen G.Antepspor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü arasında yaşanan büyük yarıştan A.Gücü galip ayrılmış; Samsunspor yönetimi Sarı-Lacivertli ekibin önerdiği teklife iki gün önce 'evet' demişti. Bu durum Samsunspor'un resmi yayın organi samsunspor.org.tr de de taraftarlara duyurulmuştu.
ORTALIĞI KARIŞTIRIYORLAR
Ancak geçen iki gün sonunda Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Turgut Doğan Şahin'e Ankaragücü'nün verdiği bonservis bedelinden daha yüksek bir rakam verebileceği açıkladı. Bu durum karşısında kafası karışan Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in kapısını çaldı. Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu, durumu Bakan Demir'e tüm açıklığıyla anlattı. Bakan Demir'in Tutu'ya cevabı net oldu.
GÖKÇEK İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Bakan Demir'in, "Samsunspor olarak Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'e söz verdik. Sözümüzden dönmek bizlere yakışmaz. Turgut Doğan Şahin'in bonservisini daha önce anlaştığımız Ankaragücü'ne verilmesi en doğrusu olacaktır" sözleri üzerine Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ı telefonla arayan Kırmızı-Beyazlı ekibin İkinci Başkanı Erkut Tutu, "Başkanım ilginize teşekkür ediyoruz. Ama Turgut'u Ankaragücü'ne verdik" dedi.
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=41796

Vay be. Millet bizden bedava topçu alırken, oyuncularımızı ayartırken etik, bizim vazgeçmemiz etik değil. Ne zengin kulübüz biz vallahi. Aradaki farkı bakanımız karşılar artık.
Ama yine de Haber'in yazdığı kadar uçuk bir fark yoktur. Yoksa Tutu bakan makan dinlemezdi . 4 futbolcunun değeri kadar bir para farkı teklf etmiştir.

55cem55

ali kuleli alınırsa boş bi transfer olacaktır...çok gol atabilen bi oyuncu değil 3.ligde 11 2. ligde 4 golü var maç sayısıda fazla olmasına rağmen...

**KaR6**

kuleli ne be? ayıptır.. o kadar adamın içinde daha işe yaramazını bulamadınız mı? bi işi de dogru yapın..

AntZ

Sonuç olarak Melih Gökçek'in araya Mustafa Demir'i soktuğunu ve transferin gerçekleştiğini anlıyoruz. Her ne kadar bize etik davranmayanlara metfaatlerimiz gereği etik davranmak zorunda olmadığımızı düşünsem de, Antep 800 bin $ verirken 900 bin $ + 2 futbolcu + 2 kiralık oyuncu veren Ankaragücü'yle anlaşmaya varılmış, söz verilmiş, itirazım yok. Sadece ben olsaydım ki değilim, Antep'e verirdim. Sonuç bizim açımızdan tatmin edici, Ali Kuleli pek iç açıcı görünmese de onlara ekstra gözüyle bakıyorum, iyi çıkarsa ne ala.

AntZ

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 05 June 2010, 13:48:52
http://www.sporx.com/futbol/superlig/196114/?takim=100&ref=AKM2   turgut ankaragucunde

Burda da 1.4 milyon TL + 2 futbolcu + 2 kiralık  diyor, inşallah rakam doğrudur.

germencisse

TURGUT YARIN ANKARA'DA

Kırmızı-Beyazlı ekibin Süper Lig takımlarından Ankaragücü'ne 900 bin dolar bonservis bedeli ile sattığı Turgut Doğan Şahin, yarın Ankara'ya gidiyor

04 Haziran 2010 Cuma 14:14

Golcü futbolcu menajeri aracılığıyla A.Gücü'lü yöneticilerle masaya oturacak

Samsunspor'da Turgut Doğan Şahin'in bonservisinin Ankaragücü'ne verilmesinden sonra gözler bu oyuncunun yeni takımıyla anlaşıp anlaşamayacağına çevrildi. Yarın menajeri aracılığıyla Ankara'da Sarı-Lacivertli yöneticilerle masaya oturacak Turgut'un şartları konuşacağı açıklandı. Ankaragücü'nde hem kendisini hem de Samsunspor'u layıkıyla temsil etmek için çok çalışacağını dile getiren Turgut Doğan Şahin, "Süper Lig hayalimi gerçekleştirebilmek benim için ayrı bir mutluluktu. Şimdi daha çok çalışıp, Süper Lig'de kalıcı olmak istiyorum" diye konuştu.
                                                                                                                     Kaynak:Halk Gazetesi

s_uzunkaya

:(GİTTİİİİ DAĞĞĞ GİBİİİ TURGUTTTT BEDAVALARAAAAA  :(

**KaR6**

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 June 2010, 17:59:58

niye kardeşim İsa Turan gibi müthiş bir scout avcısı var elimizde. O bulmuş ya, ona güvenelim  :D

2 haftası var lig başladıktan sonra, bakacaz kuleliye :) golcü diye aldık askeri lise çıkmasa iyidir :)