Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

gkhn

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 June 2010, 16:15:22
Ne ilgisi var ya iyi adam övülecek tabiki ama gitti yolu açık olsun..

Tanjuyla kıyasladılar bende bunun abartılı olduğunu anlatmak için yazdım..Daha 2 senedir bank asyada top oynayan adamla, Türk futbolunu damgasını vurmuş(kişilik olarak bende sevmem) adamla  kıyaslanmasını çok saçma buluyorum.Ayrıca övülmesine bir şey demedim.Buraya yazdıklarımızı da hep istediğin gibi algılıyorsun.

orhan

turguta takımımıza vermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür eder yeni takımında başarılar dilerim sağ olasın turğut.yolun açık olsun.

Recep

Allah ankaragücü taraftarına sabır ve metanet versin

FaTiH_HaN

Demekki süper ligde olsak 3 eziklere 5-6 milyon dolara falan satacaktık. Bankasya ligine göre süper para inşallah bu parayı akıllı kullanıp seneye şampiyonluğa oynarız.

Mustee13

Bu yönetimle süper lige çıkarsak, bundan sonra kimse gelip de ben başkan adayıyım demesin...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 03 June 2010, 21:36:30
Theo Weeks için "geleceğin Geremi'si" deniliyor.

yok artık lebron james :D

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 03 June 2010, 22:10:05

bundan böyle yorum yapmayacağım rahat ol.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 03 June 2010, 22:10:05

Serkan, arkadaş haklı... Sen Theo Weeks'i hiç seyrettin mi bilmiyorum ama geleceğin Geremi'si benzetmesine ben de katılıyorum. Liberyalı olduğu için uluslar arası piyasada adından söz ettirmesi güç. Ama henüz 20 yaşında ve geçen sezon Süper Ligin en dayanıklı oyuncusu olduğu söyleniyordu. Ben maalesef ihtimal vermiyorum Weeks'i bize vereceklerine ama eğer alırsak muhteşem olur...

sadece55

Abi weeks kiralanabilir diye düşünüyorum...Çünkü Ankaragücü kaliteden çok isim peşinde ismi olmayan yabancıyı tutacaklarını sanmıyorum bir yandan da yabancı kısıtlaması azaldı onun için tutabilirler aksi taktirde bize gelebilir...

Dayanıklılık testlerinde gerçekten çok iyi dereceleri vardı geçen sezon öncesi

sadece55

Theo weeks hakkında bir blogta yazılan yazı...

Çok hızlı, çok sağlam, yaşına göre müthiş olgun. Theo Weeks Ankaraspor un bu seneki çıkışında Özer Hurmacıyla beraber en çok dikkat çeken oyuncu oldu benim adıma. Bu 18 lik Liberyalı şaka gibi bir futbol oynuyor orta sahanın tam göbeğinde, neredeyse hatasız bir pas ortalaması, ileri oynayan bir futbol stili, ortalamanın kesinlikle çok üzerinde bir teknik ve bitmek bilmeyen bir enerji.

Geremi gibi Theo Weeks de üç büyükleri es geçip avrupa yolunu mu tutar? Yoksa bizim büyük balıklardan biri akıllı davranıp önceden kaparmı Theo yu bilmiyorum. Ancak kim alırsa büyük fayda görür ondan eminim...

Bu arada Theo Weeks dayanıklılık ölçütü olan Laktat testinde şimdiye kadar Aurelio yu geçebilen tek insan evladı olmuş... Eh, bundan iyi referans mı olur Fenerbahçe için? :)

Kaynak: http://futbolmudedin.blogspot.com/2008/11/theo-weeks-ankara-dan-bir-geremi-daha-m.html

Kaya

weeks i canlı izledim mükemmel bir oyuncu.Her özellik var adamda tek eksik tecrübe.Bank asya ligini uçurur keşke verseler..

emre

weeks'i tartısacak değiliz zaten gelirse dağıtır ortasahayı.ancak bizim yönetim bunu becerebilir mi bilemiyorum.sanki bu kadar iyi fazla bu yönetim için?!!

turgut'un gitmesinden çok gelecek oyuncuları düşünüyorum,inş bir adamlık yaptılar sonunu da getirebilirler.

Jnr.Serkan

@55orhan
seni rencide etmek için yapmadım yorumu yanlış anlama sakın.benim izlediğim maçlarda bu adam sonradan giriyordu ankarasporda pekte dikkat etmemiştim .inşallah gelirde bizde parlar

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 03 June 2010, 22:34:09
benim izlediğim maçlarda bu adam sonradan giriyordu ankarasporda pekte dikkat etmemiştim .inşallah gelirde bizde parlar

şu yorumu yapsaydın daha şık olmaz mıydı? neyse gönüllerimiz samsunspor için atıyor, kırgınlık olmaz bizde :)

Burak

iş yapma potansiyeli yüksek ankaragücünde tebrikler