Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

Dartagnan

03 June 2010, 11:20:25 #75 Son düzenlenme: 03 June 2010, 12:01:02 Dartagnan
Alıntı yapılan: ChucKeR - 03 June 2010, 01:02:50
tanjunun yaptığını görmemişsin demekki adam seni şampiyonluk mücadelesi verdiğin rakibine satmadı mı?

tanju colagın ne yaptıgını herkes bılıyor bende bılıyorum dert etme arkadasım.Tanju colagın futbol bılgısını turgutla bı kıyasla bakalım hangısı daha agır basıyor? Bu kadar da abartmaya gerek yok.Benım gozumde de turgutun bı degerı yok.Pardon 800.000 dolar degerı var :D

usare

Alıntı yapılan: veis - 03 June 2010, 07:21:20
diger sorunda vassel gibi bir oyuncu bile başbakana paramı alamadım diye mesaj yollayan bir kulübün turguta o parayı verip veremiyecegi veya taksitlemi ödeyecegi sorusuda aklıma gelmiyor degil.

Benim bildiğim a.gücünün eski yönetimi ve eski hocası getirdi vasseli. O yüzden yeni yönetim onu istemedi. Hatta hocayı gönderdikten sonra vassel'in otel parasını ödemeyip otelden ayrılmasını sağlamışlardı. Yani vasseli istemiyorlardı açıkça. A. gücünde para çok, gerçekten iyi topçular aldılar yeni yönetim gelince. Vittek, Sapara ve rothen çok iyi transferler. Eğer para sorunu olsa bu adamlar da sorun çıkarırdı.
Bizim için iyi bir transfer oldu. Eğer 4 oyuncuyu seçebilirsek, gerekli yerlere alabilirsek fazladan para harcamadan takviye yapmış oluruz.

s_uzunkaya

gitti üzüldüm. bari yöneticilerimiz, ankaragücü turgutu istanbul takımlarına satarken alacağı bonservis parasından samsunspora yetiştirme payı adı altında bir yüzde alma gibi bir madde eklese. turgutu bu sene göreceğiz. ankaragücündede çok kalmayacaktır emin olun.

playmaker55

cenk derha alinmali eee cenk sende artik fiyat kir...son dönemi finali samsunda yap artik birak gurbeti..cikar bizi süper lige....adini altinlar yazalim cenk isler bizde islemeye devam et :(

GurbetciFanatik

Turgut  Samsunspor adina attigin gollerden ötürü tsk ediyorum.
Samsunspor adina bize sac bas yoldurdugun icinde neyse saglik olsun diyorum.
Sana bol sans bizi insallah en iyi sekilde temsil edersin.

Yeterki bizden giden böyle olsun takima bi katkisi oldu Turgutun.
Iyi para ve arti 2 futbolcuda iyi.

**KaR6**

cenkin sözleşmesi devam ediyor.. ben kendisine bi teklif yaptım bugun ama kabul etmedi :), cenk gelemez bu sene..

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 June 2010, 14:22:29
cenkin sözleşmesi devam ediyor.. ben kendisine bi teklif yaptım bugun ama kabul etmedi :), cenk gelemez bu sene..

2011-2012 sezonunda anca malzemeci olarak gelir abi.yaş geldi 36 37 ye daha ne kadar zaman geçecek.bize posası gelir kesin.

Dartagnan

yapacaksa sımdı yapacak oyle konusmayla olmaz o iş.

Dartagnan

bı kesınlıge kavussa su gelecekler  ??? ??? ???

kavak_55

tanju çolağın bilgisini ne yapalım zamanında takımını memleketini satıp gitmedi mi 85 şampiyon olsaydık bu gün samsunspor hangi kimlikte olurdu tanju iyi oyuncu olabilir ama geçmişte kaldı futbolculuğu unutulur ama takımı satıp gitmesi unutulmaz.turguta teşekkür etmemiz lazım ben şahsen kendisine başarılar diliyorum inşallah çok iyi yerlere gelir geleceğine inanıyorum  samsunun öz çocukları bile turgut kadar verimli olmadı maddi açıdan bize nefes aldıracak bonservis bedeliyle gitti yolu açık olsun helal olsun.tugutun çok maçını izledim ankaragücü turguttan VERDİĞİNDEN ÇOK DAHA FAZLA KAZANACAK ÖLMEZSEK GÖRÜRÜZ. alacağımız oyunculariyi olur inşallah.

Dartagnan

03 June 2010, 15:47:13 #85 Son düzenlenme: 03 June 2010, 15:56:46 Dartagnan
bunu da soylersen yuh derim sana.Ayıptır kac sene gectı aradan hala ısmı hatırlanıyor mu ? Hatırlanıyor.Hele 19 mayısta yapılan sohretler macını seyretseydınız unutulmayacagını gorurdunuz.Ben onun bunun satmasının derdınde degılım.Evet satmıstır. sevmemde kendısını ama futbol bılgısını gol koklamasını nasıl heba edıyorsunuz anlamıyorum Bunu dunya kabul etmıs sız unutulur dıyorsunuz.

gkhn

Yakında Turgutun heykelini felan dikelim diyenlerde çıkacak galiba..

LisandroLopez

Alıntı yapılan: gkhn - 03 June 2010, 16:01:20
Yakında Turgutun heykelini felan dikelim diyenlerde çıkacak galiba..

Ne ilgisi var ya iyi adam övülecek tabiki ama gitti yolu açık olsun..

saim55

çok karakterli bir çocuk. inşallah çok iyi yerlere gelecektir umuyorum. Bize de gayet iyi para kazandırdı. Alnından öpmek lazım Turgut'u

fatih55ankara

Turgut a Samsunspor a yaptırdığı maddi katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.bankasya ya düşeli ilk defa bir futbolcudan adam gibi bir para geçti yönetimin eline.ankaragücünde atilla aybars diye bir topçu var.A2 liginde 12 golü var.çok yetenekli 1991 doğumlu.alınmasını isterdim.ANIL TAŞDEMİR DE 2. LİG KLASMANDA BUGSAŞSPOR DA GEÇİRMİŞ SEZONU.inşallah iyidir.theo weeks hakkında bilgim yok.alınabilecek ilkem özkaynak ve murat duruer de var bence.umut sözeni de unutmamak lazım.bunların yanında 2 tane de yabancı alınmalı sağlam.bir forvet bir de defans olabilir.sırbistan karadağ liglerinde sağlam topçular var.isa patron bir kez transfermarkt.co.uk. ye baksa topçu bulabilir.bilmiyorsa ben bulim.karabük emenike yi nasıl bulduysa kartal yakubu yu nasıl bulduysa koskoca samsun olarak biz de herhalde bulabiliriz.cenk ide aldık mı ümit aydın da olabilir.bülent bölükbaşı ve şenol demirci de alınırsa neden süper lig olmasın.