Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

çoğğ iyi oldu çok da güzel iyi oldu taamm mı  ;D ;D ;D benım yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler  :D :D :D

Sonuna Kadar 55

samsun belki de asrı hatasının yaptı para için bir kaç sonra tüm türkiye onu konuşacak..

samsunmania

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 03 June 2010, 01:31:20
samsun belki de asrı hatasının yaptı para için bir kaç sonra tüm türkiye onu konuşacak..

Bir yıl kalmıştı sözleşmesinin bitmesine. Bitince de bizimle imzalamazdı. Keşke 5 yılı olsaydı da satmasaydık. Beleşe gideceğine can suyu verdi bize.

isa55

Bu haber beni çok sevindirdi. nimet çubukçu hanımın bize yaptığı işkenceden sonra iyi geldi. Şurası iyi: Turguttan bu sene pek verim alamazdık, aklı transferde kalacaktı. Seneye de bedava gidecekti. İnşallah bu para iyi yerde, iyi oyuncularda kullanılır ve süper lige çıkarız.[1-2 güne kalmaz, geçici olarak tahtaya müsaade edenler(celil,caner, kerem,erol,gökhan, mökhan... bazılarıyla anlaşmış olabiliriz, bilmiyorum) hemen samsuna damlar, verin alacaklarımızı yoksa son güne kadar uğraşırsın tahtayla der]

Jnr.Serkan

mükemmel bir para ama ben bizim yönetimin o parayı nasıl kullanacağını çok merak ediyorum...Gerekli yerlere gerekli adamları alırlarsa bu takım uçar.ama yok nerde beleş çürük adam var ligin kaşarlaşmış topçularını alırsak işimiz yaş...Bu yönetim ayrıca nasıl böyle bir transfer stratejisi izledi aklım almıyor.bunlarda o kadar kafa yokturki :D

veis

esasında iki tane önemli sorunla karşı karşıyayız.birincisi turgut için medyada bile galip öztürk parasını verdi haberleri çıkdı.o zaman haber yalandı ama bu yardım etmiyecek anlamına da gelmiyormu.diger sorunda vassel gibi bir oyuncu bile başbakana paramı alamadım diye mesaj yollayan bir kulübün turguta o parayı verip veremiyecegi veya taksitlemi ödeyecegi sorusuda aklıma gelmiyor degil.

kerem55

samsunsporumuza hayırlı olsun...

celebi

Recep

Samsunsporumuza ve attığı okadar gol olmasına rağmen futbolculuğunu beğenmediğim Turgut için inşallah hayırlısı olur

celebi

adamın attığı her gol neredeyse gol başına 100.000 tl ye geldi

deli 55

kulübümüze hayırlı olsun...

salihcakir

kesinlikle çok iyi iş. hem o paralar hem de 4 oyuncu. müthiş olur. takıma havaya sokar.

bu turgut için de kulübümüz için de en iyisi bence.

haydi hayırlısı.

Kodalak

Alıntı yapılan: salihcakir - 03 June 2010, 10:40:31
kesinlikle çok iyi iş. hem o paralar hem de 4 oyuncu. müthiş olur. takıma havaya sokar.

bu turgut için de kulübümüz için de en iyisi bence.

haydi hayırlısı.

kaptan 55

ankaraspor-ankaragücü birleşmesinden dolayı ankaragücü kadrosu çok ama çok genişlemişdi,üzerine avrupa piyasası olan oyuncularda alındı.şimdi bize gelecek oyuncular çok önemli bizim için,eğer birleşme öncesi ve sonrası ilk 18 yüzü bile görmemiş oyuncuları gönderirlerse işte sorun burada bizim için..gelecek para günümüz şartlarında gayet iyi,ama tabi yönetimin bu parayı nasıl değerledireceği asıl mesele?

turgut'a gelince şimdi göreceğiz yıldız mı?yıldız adayı mı?yoksa kuyruklu yıldız mı?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 03 June 2010, 09:41:30
Yönetim bukez gerçekten çok güzel bir iş başardı. Turgut'u verip karşılığında hem parasal hemde 2 bonservisli futbolcu + 2 kiralık futbolcu gerçekten güzel bir pazarlık ve sonuç, İnşallah alacakları futbolcular bizi Süperlig'e taşıyacak kalitede olur.....

Alınacak futbolculardan biri Anıl Taşdemir'miş....
Anıl Taşdemir ile ilgili bir ropörtaj...http://www.tff.org/default.aspx?pageid=286&ftxtid=1725