Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Facede Samsunspor sitesinde transferle ilgili herkes sövmüş,dünyalarımız farklı galiba.Burada hafif bayram havası var,orada tüm gemiler battı,amatöre kadar düştük.

Dartagnan

aynen abı gelecegın tanju colagı dıyenı bıle gordum ....Herhalde bız baska bır takımı tuttuk ve yaptıklarını tek bız gorduk .

**KaR6**

önce bi cevap yazim dedim, baktım hepsi liseli.. özet te geçemedim, ugrsamaya degmez :)

Dartagnan

abı  onların ıdolu turgut bızımkıler farklı.Ama  bır gercek var o kacırdıgı goller ,Yakıtıgı maclar dun gıbı aklımda gozlerımın onunde.Kım ne derse desın eyvallah 15 gol attı ama yaptıgından,mutlu ettıgınden cok Sac bas yoldurdugu akla mantıga sıgmayan kacırdıgı pozısyonlar  daha  agır basıyor.

**KaR6**

aynı golleri kaçırıp, aynı golleri atsaydı fakat şampiyon olsaydık, yeri çok daha farklı olurdu belki ama 10. 15.liği başarı sayamayacam, kusura bakmasınlar..

edmontdante

Hayırlısı olsun.Bence iyi alışveriş.
Turgut'u pek tutmam ama geçtiğimiz sene bir çıkış yaptı ve bundan hem takım hem de kendisi fayda sağladı.Takıma büyük para kazandırdı.
Takım olabilirsek Turgut'u aramayız.Ama daha önceki sezonlar gibi bir şeyler eksik olursa yani tek hücum gücün Turgut olursa o zaman zor.
İyi bir hocanın elinde çok şey eklemesi lazım kendine.Özellikle kendine avantaj sağlayacak hususları.Umarım orada başarılı olur.

mehmet yılmaz

Bosman Kuralları denen başbelası çıktıktan sonra yanılmıyorsam ilk defa bu kadar karlı bir satış yaptık...
Turgut'un bide üstüne koyacağı birşey yoktu, gitmeyi kafasına koymuştu. Samsunspor'a ciddi anlamda para kazandırarak gittiği için teşekkür etmek lazım... Açıkçası çok tuttuğumuz, beğendiğimiz bir oyuncu değildi ama hakkını teslim etmek lazım; sezonun en faydalı isimlerindendi. A.Gücü'nde başarılı olur mu? Çok da umurumda değil valla, A.Gücü taksitleri geciktirmesin kafi! :)

samsunmania

03 June 2010, 00:41:50 #52 Son düzenlenme: 03 June 2010, 00:51:04 samsunmania55
Alıntı yapılan: samsuni - 03 June 2010, 00:38:46
Bosman Kuralları denen başbelası çıktıktan sonra yanılmıyorsam ilk defa bu kadar karlı bir satış yaptık...
Turgut'un bide üstüne koyacağı birşey yoktu, gitmeyi kafasına koymuştu. Samsunspor'a ciddi anlamda para kazandırarak gittiği için teşekkür etmek lazım... Açıkçası çok tuttuğumuz, beğendiğimiz bir oyuncu değildi ama hakkını teslim etmek lazım; sezonun en faydalı isimlerindendi. A.Gücü'nde başarılı olur mu? Çok da umurumda değil valla, A.Gücü taksitleri geciktirmesin kafi! :)

Baltalı ilah Rafael Marques'den de 1.5 milyon lira artı Tufan, Serkan dökmeyi almıştık Manisa'dan.
kaderin cilvesi bu. tribünlerin zamanında en çok tepki gösterdiği futbolculardan en fazla paraları kazandık son 5 yılda.

mehmet yılmaz

Rafael'i verip yerlerine bir sezonluk 600'e Gökhan Kazma ve yarım sezon için 400'e Erol Namussuz'u ve benzerlerini almıştık maalesef... Bu sefer benzer bir hata yapılmyacağı kanısındayım.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 03 June 2010, 00:51:28
Rafael'i verip yerlerine bir sezonluk 600'e Gökhan Kazma ve yarım sezon için 400'e Erol Namussuz'u ve benzerlerini almıştık maalesef... Bu sefer benzer bir hata yapılmyacağı kanısındayım.

İnşallah kardeşim. Zaten komaya gireriz böyle yaparsak.

gozgoz yýlmaz

TS'li Engin Uzun denen yoğurtçu parçası geliverdi aklıma şimdi, fena sövdüm.

sadece55

Alınacak futbolcular umarım takımda direkt oynayabilecek isimler olur.

ChucKeR

Alıntı yapılan: Dartagnan - 03 June 2010, 00:20:59
aynen abı gelecegın tanju colagı dıyenı bıle gordum ....Herhalde bız baska bır takımı tuttuk ve yaptıklarını tek bız gorduk .

tanjunun yaptığını görmemişsin demekki adam seni şampiyonluk mücadelesi verdiğin rakibine satmadı mı?
ben çok üzüldüm maçlarda futbolcu namına 2 kişiyi izliyorduk biri gitti. ama kızma hakkım yok tabi dışa bağımlı 3. dünya ülkesi vasfında şu an takım. umarım gelecek 4 adamın enn az 2 sini kalpar ya da yönetimin seçme hakkı olur.  
turgut çok büyük topçudur gözümde. serkandan kaisden kiritadan sonra onu izlemek maziyi hatırlatıyordu bana. umarım herşey yolunda gider benim gözüme çarpan ışığını görürler layık olduğu yere gelir.
gitmek istiyorum gibi muahbbetler açıp da takımı zor duruma sokmadığı için kendine minnettar olmalıyız. muratın yaptığı açıklama kulübün elini zayıflattı ve değerini düşürdü. bunları görmeyip de el-kol muhabbeti açanların kadir kıymet bilmemesi kahrediyo beni.
lisandroya selam olsun tam benim kafa adam :D

sadece55

Turgut iyi di ama Tanjuyla kıyaslamak ta tamamen hayalciliktir...Bende Turgutu beğenerek izleyenler arasındaydım.Açıkçası Ankaragücünde nasıl oynayacağını da merak etmekteyim.Turguttan çok iyi bir meblağ gelecektir.

Ankaragücünün çok şişkin bir kadrosu var iyi oyuncular koparılabilir diye düşünüyorum...İnşallah maliyeti düşük kalitesi yüksek isimler gelir...

playmaker55

yuhuu süper kurtulduk...insallah bu parayla iyi adamlar alinir...simdik paranin kokusunu alanlar...daha rahat gelir samsunspora nakit cashhhhh