Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

: :D :D

tutut tutar kardeşim...

Pipisini gösteren adam hoşçakal..ne kadar kızmış olsamda sana takımın kurtuluşu adına kazandırdığın para için teşekkürler...yolun açık oldun ne diyelim..

çarşambalı-55

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 June 2010, 21:52:12
İyi bir ticari zeka 5 milyona da satar, hatta Demirören'e de değil başkalarına  :)

bu çocuk at gibi kanat oyuncusu, deli gibi koşar, nasıl adam geçtiğini anlamazsın, asistleri manyak, zaten attığı gol sayısı ortada, ya bir de sürekli forvet oynasa! Yanında iyi asist yapan biriyle en az 40 gol atar. Kafa toplarını hiç söylemiyorum, bu boyla eşşek olsa kafası iş yapar. Bütün duran topları, köşe vuruşlarını kullanır, defansına yardım eder, kaleciliği de öğrenirse bütün mevkilerde oynatabilirsiniz.  Yaşı da genç. Barcelona'dan haftaya menejerler geliyor ama satmayı düşünmüyoruz  :D

Nasıl taktik  :D :D :D
Yıldırım demirören olsa bırak 800.000 bin euro 8,000,000 euro ya sattılar deseler hemen inanırdım Gaziantep tabatayı bu taktikle kakaladı galiba ona ;D ;D

İşin gerçeği turgutun geçen sezon üç- beş maç dışında hiçbir katkısı olmadı Samsunspor'a Gelecek sezonda bundan farklı olacağını sanmıyorum O yüzden güzel bir paraya satılması iyi oldu Adam öyle abuk sabuk goller kaçırıyorduki Maçın birinde kendimi maraton tribünden aşağı atmaya kalktım bunun yüzünden sinir krizi geçiriyodum az kalsın

Ajan

Kulağa o kadar para ve 4 futbolcu hoş geliyor ama yanlış futbolcu tercihi yaparsak önceden turgut'a küfür ederken şimdi 4'ünüde küfür etmek var yönetim satışı iyi becermiş futbolcu tercihlerinide inşallah doğru yapar.

ali ihsan

Alınan parayla iç transfer bitirilmeli öncelikle.Şenol Demirci,Bülent Bölükbaşı ve Cenk İşler kadroya katılıp,A.Gücü'nden bir sol bek ve stoper takviyesiyle seneye kafaya oynarız rahatlıkla ...

Turgut umarım kendini geliştirir gittiği yerde.Sayılı kanat oyuncularından olabilir bence.Eğer isterse tabi ki ...

sadece55

sanirm anil karaer,theo weeks,umut sozen alincak, ozellkle anil aradgmz sol bek kesnlikle is yapar,theo weeks te turgutu aratmaz yasi da genc bence bankasyada iyi is yapar,

samsunmania

Arkadaşlar, bu paranın büyük bir kısmı geçen seneden alacaklı olan futbolculara ödenecek gibi geliyor bana. En azından tahta sorunu yaşamayacağız. Önümüzü göreceğiz.
Bence iyi paraya sattık Turgut'u. Şu aşamada başka şansımız da yoktu. Samsunspor'a para kazandırıp gittiği için turgut'a sonsuz teşekkürler ve futbol hayatında başarılar.

mimar55

giden futbolcuya seviniyoruz ya helal olsun samsunspor ailesine :( :( :( :( :(

kavak_55

turguta yolu açık olsun diyorum inşallah çok daha başarılı olur kulübün menfeatlerini gözeterek giden oyuncunun gönlümüzde her zaman yeri vardır turgutun daha çok yeri olacaktır. alacağımız oyuncular inşallah iyi çıkar yönetim iyi yaptı diyebilirim başka şansımızda yoktu zaten herşey güzel olacak inşallah samsusnporumuz için selemlar.

**KaR6**

Alıntı yapılan: mimar55 - 02 June 2010, 23:47:48

napcaktık, ağıt mı yakmamız lazım? 1.5 trilyona yakın para kazandık bi futbolcudan, üzülmek mi lazım? ki adam kafasında bitirmiş bizi, gitmek istiyorken bu denli bir rakama adam satabilmek büyük şans.. kotuyuz motuyuz de her bulduguna sallamanın da bi anlamı yok..

yogun stres altındayım 4 gundur, ilk defa yuzum geldi.. oh bee :)

samsunmania

Alıntı yapılan: mimar55 - 02 June 2010, 23:47:48

arkadaş seneye  bedava gideceğine bu sene iyi paraya gitsin. en az senin kadar biz de neyin ne olduğunu anlayabilecek kapasitedeyiz.

anlztrk

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 02 June 2010, 20:19:20
para artı umut sözen ve theo weeks galiba

Umut Sözen'i aldıysak çok iyi.

Serkan

yüzün  nasıl  geldi mustafa: D

**KaR6**

yüz numaradan esinlendim herhal :D

CurvaSudSamsunspor

şu gelecek futbolcuları bir değerlendirseniz giden GİTMİŞTİR..

LisandroLopez

Theo Weeks gelirse harika olur izlediğim kadarıyla tipik bi ön libero,çok koşuyor inşallah verirler..
Zenci olmasıda takıma ayrı bi hava katacaktır :D