Eyvah... Aklı Samsunspor'da Kalacakmış!

Başlatan gozgoz yýlmaz, 01 June 2010, 17:23:43

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

AlıntıAKLIM SAMSUNSPOR'DA KALACAK
Mersin'e tayin olan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Samsunspor'a veda ziyaretinde bulundu. Gerçek bir Samsunsporlu olduğunu belirten Vali Güzeloğlu,"Aklım hep Samsunspor'da kalacak" dedi
01 Haziran 2010 Salı 13:39

1 SAAT GÖRÜŞTÜLER
Görevde bulunduğu süre içinde Kırmızı-Beyazlı kulübe maddi manevi her zaman yanında olan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, veda turları çerçevesinde dün Samsunspor'u ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette vali Güzeloğlu, yöneticilerle yaklaşık 1 saat özel görüştü.

SAMSUNSPOR'U UNUTMAM
Samsunspor'un sıkı bir taraftarı olduğunu ifade eden Güzeloğlu, "Samsunspor Türkiye'nin en köklü kulüplerinden. Samsun'un da en önemli tanıtım aracı. Görevde bulunduğum süre içinde hep yanında oldum. Birlikte sorunları aşmaya çalıştık. Şu anda hesap verebilen ve güvenilir bir yönetime sahip. Kesinlikle desteklenmeli. Gidiyorum ama aklım hep Samsunspor'da olacak. Başarısı beni mutlu edecektir "dedi.

TOMAÇ TEŞEKKÜR ETTİ
Kulüp başkanı Hakkı Tomaç ise Güzeloğlu'na camia adına teşekkür ederek,"Sayın Valimizin çok büyük desteğini gördük. Kritik bir ortamda aramızdan ayrıldığı için üzgünüz. Birlikte bitireceğimiz önemli projelerimiz vardı. Katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mayıs 2006'da başladı göreve ve tam da bizim Süper Ligden düştüğümüz dönem. Samsun, hem sportif oalrak hem de sosyo-ekonomik olarak bu vali döneminde dibi gördü. Buna rağmen 4 yıl boyunca çokça laf azca icraat üretti. Samsunspor kongrelerinin demirbaşı oldu, her zaman "gündemimin birinci maddesi Samsunspor" dedi ve resmen dalga geçti Samsunspor'la... Şimdi de aklı Samsunspor'da kalacakmış, aman Allah korusun... Sen unut bizi, bir an önce unut! Şimddien geçmiş olsun Mersin :)

Bu arada değerli yöneticilerimizin sözleri de hayli manidar... Tamam nezaketen üç-beş kelam edilir de çok büyük katkılarını görmüşler sayın valimizin... camia adına teşekkür ederlermiş...

Geçmiş olsu,n gelen gideni aratmasın... Bundan kötü de olamazdı herhalde...

YaşarDoğu

Bir Çakıl Ocağımız olacaktı ve bu cinsomatik Vali ile haberler doruğa çıkmış  ve hevesimiz kursağımızda kaldı.Ben bir tane projeyi Samsunspora , Samsuna kazandırdğını görmedim.

Ayrıca Tomaç ın yeni Valiye durumumuzu anlatıverin demesi ne kadar ilginç.La kolpa Tomaç gidin yeni Vali yede ağlayın bu sizin işiniz daaa.

berusa55

Samsunspor'umuza dişe dokunur zerre kadar katkısı olmayan bir valiyi uğurladık. Yolu açık olsun!

babasamsunlu

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Züğürt Ağa  Hakkııııııııııııııııııııııı
Züğürt ağa Hakkı Züğürt ağa Hakkı Züğürt ağa Hakkı

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :):):)

Seneye şirinlerden bu tezahuratı yapmasını rica edeyrum :):)

gozgoz yýlmaz

Samsun'un Marka yolculuğu diye bir proje yaptı valilik. 2007 senesinde. çok büyük paralar harcandı, birileri ihalaler aldı, yayınlar yaptı, broşür falan... Eee... Yolculuk nereye odlu peki? Hani marka? Danimarka!!!

Eldeki tek marka Samsunspor'u da yediler bitirdiler.
Çakıl ocağını bilmem de çakal ocağı var bu şehirde!!

Ertuğrul Sağlam

Yaşardoğu; Çakıl ocağına engel olan Vali değil. Dönemin İlgenel meclisi üyesi Ak Parti İlgenel Meclisi Başkanı Davut Albayrak denen ................... 

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 01 June 2010, 17:57:49
Yaşardoğu; Çakıl ocağına engel olan Vali değil. Dönemin İlgenel meclisi üyesi Ak Parti İlgenel Meclisi Başkanı Davut Albayrak denen ................... 

İyide kıdem olarak Vali mi meclis Üyesi mi . Oturduğu makamın hakkını veremiyosan böyle postalanırsın işte hemde bir yumruk ile  ;)

silopilimuhsin

samsunsporun marka değerini koruyamayan. samsunsporun büyüklügünü anlayamayan validen ne cıkar

doðan

Gozgoz ; haklısın talihsizlikler hep bu vali döneminde oldu ama ; bilhassa bu valinin çok deplasman giderlerini karşıladığını ve en sıkıntılı dönemlerde kulube para kaynağı sağadığını ben yakinen biliyorum , evet çok yeterlimi oldu hayır asla ama kapasitede bu kadar o yüzden çok da yerme valimizi  ;)

playmaker55

demek ki p davut denen pezo validan daha agir basiyor...allah belasini versin o davut denen pezonun

kaptan 55

SYN;valim ŞİNASİ KUŞ'un size çok selamı var.........?

mersin geçmiş olsun.....

AntZ

Şüphesiz ki aklının Samsun da kalması kenidisinin kalmasından iyidir, değerlidir, kıymetlidir.
Milli mücadelenin ilk adımının atıldığı bu şanlı şehir bla bla bla...  >:(

mehmet yılmaz

Seçilmişlerin bile kılını kıpırdatmadıklrı bir ortamda bir atanmışın çok şey yapmasını beklememek lazımdı aslında. Lakin ben 2007'den beri hemen her kongrede bulundum ve valinin bol alkışlar arasında kürsüye gelip, sürekli birşeyler vaad ettiğine, sözler verdiğine şahit oldum. Ama hiç bir zaman risk almadı. Bazı deplasman paralarını falan karşılamış, doğrudur lakin sadece şu "Samsun'un Marka Yolculuğu" adı verilen ve kimlere, ne için saçıldığı bilinmeyen dünyanın parasını doğru dürüst kullanabilseydi keşke.

"Kongreden sonra gündemimin iknici maddesi Samsunspor olacaktır" demişti bir yıl önce, emek ki o birinci madde neyse bir türlü bitmemiş ve sıra Samsunspor'a gelmemiş...

2006-2010 Samsunspor'un kara dönemidir ve tam da bu valiye denk gelmiştir. Bu vali olduğu için mi öyle olmuştur yoksa öyle olduğu için mi vali birşey yapamamıştır bilinmez ama benim için H.Basri Güzeloğlu dönemi Samsunspor ve Samsun adına lafın bol, icraatın az olduğu bir dönem olarak hatırlanacaktır.

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 01 June 2010, 23:47:52
2006-2010 Samsunspor'un kara dönemidir ve tam da bu valiye denk gelmiştir. Bu vali olduğu için mi öyle olmuştur yoksa öyle olduğu için mi vali birşey yapamamıştır bilinmez.

Böyle bir Vali, Büyükşehir Belediyesinde Ziya, yönetimde bu kadar beceriksiz insan ancak 100 yılda 1 bir araya gelir.

İyi dayandık yine, birisi gitti darısı diğerlerinin başına.

SametYılmaz55

hep laftasın Hasan Basri Güzeloğlu.lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsun ama icraata gelince hiç bir şey yok >:( >:(