Samsunspor'un bu sene deplasmana gideceği stad

Başlatan Sadece Samsunspor, 30 May 2010, 22:46:50

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Allahım bize bu günleri niye gösterdin, biz bu hallere düşecek takımmıydık, bank asya'ya çıkan tavşanlı linyit(adı bile)spor'un stad resimleri

Yorum yapmak zor geliyo be kardeş :(

Samsun55ramazaN

abi bu ne yaa allahallaa, böyle bir takimla nasil ayni ligde oynariz

55JNR55

ya lanet olsun var ya şu g.t kadar memleket bile organize olmuş da şu stad demeye bin şahit gereken yeri nerelere taşımış yok arkadaş yok yaaa

#BAFRALI#

Ne dicem bilemiyorum ama helal olsun diyorum..

erkutdem55

Stad nerde??Bir tesis var ama o stad değil.O statsa bizimki ne??

>:( >:( >:( >:(

gozgoz yýlmaz

Rezillik dizboyu...

Tavşanlı'nın amblemi de budur herhalde

Üzülmeyin, bizim de kapı gibi raylı sistemimiz var ;)

Serkan

Cumartesi maç yaptığımız halı sahanın soyunma odası daha güzel hiç değilse duj kabinleri var...

55cem55

komedii valla şaka gibii burda mı maç yapacak kosssskkooocaa samsunspor...şokkk..ben tribünde oturmaya utanırım bu stadda...umarım ilk ve tek macımızı yaparız da kurutulurz...

GurbetciFanatik

Ben sanki demin nou camp stadini gördüm.
Yok yok  iyi oldu.
Bu stadta bizim yöneticilerin götü agrirsa o tahtadan sandalyede otururken belki akillari basina gelir  :D :D :D :D

Shane_Falco

Merak etmeyin buna bi çözüm bulurlar elbet burda maç yaptırmaz Federasyon herhalde bank asyanında kriterleri vardır stadlar için elbet...

ahmetsefa55

tabıkı samsunsporumuz bank asya lıgıne cok fazla gelıyo bu cok barız ama sımdı bu tavsanlı super lıge cıkarsa dıger superlıg takımları cok kotu bı hale mı dusmus olacak ?

55cem55

buca gibi olursa bu sene artık yuh derim..2. kez kalbim dayanmaz

celebi

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 30 May 2010, 22:55:03
ya lanet olsun var ya şu g.t kadar memleket bile organize olmuş da şu stad demeye bin şahit gereken yeri nerelere taşımış yok arkadaş yok yaaa

kerem55

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 30 May 2010, 22:55:03

Recep

bizim halkalıda oynamış olduğumuz büyük sahanın tribünleride soyunma odalarıda bu stad müsvettesine bin basar >:(