2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Şöyle birşeyde yapılabilir Kareo görüntü güzelliğinin yanında verilmek istenen bir mesaj var Bu aşkın romanı yarım kalmayacak buna istinaden romandan alıntı yapılmış müziklerde kullanılabilir dizi müzikleride olabilir burada aşk vurgusu yapılıyor neticede duygusal bir müzik neden olmasın..

Kaya

Mehteri görünce heyecan yaptım  :D
Mehter ile kaldırılır hepberaber heyyy heyyy heyy diye bağırılır,ayaklar yere vurulur ürkütücü bir ortam oluşur...Hayal gibi..

Burak

apaçi müziği çalalım gitsin yaaa her yerde o çalıo zaten :P :P :P :P :P :P   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kalptenþimþek

Akyol

supernatural_55

bence son mohikanın verdiği o coşku ve ürpertiyi yakalamak çok zor olur.sonuçta geçen kareografide çalan müziği hemen hemen stattakiler dışında duyan yok benim bildiğim kadarıyla.şimdi trt.de yayınlanacak büyük bir kitle tarafından izlenecek vs...Yani son mohikanın kullanılması pek de kendimizi yineleyeceğimiz anlamına gelmez bence.sonuçta adana maçındaki bi tecrübeydi.bu ise profesyonel bi organizasyon oluyo başından itibaren..

samsunum

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 November 2010, 22:21:07
Şöyle birşeyde yapılabilir Kareo görüntü güzelliğinin yanında verilmek istenen bir mesaj var Bu aşkın romanı yarım kalmayacak buna istinaden romandan alıntı yapılmış müziklerde kullanılabilir dizi müzikleride olabilir burada aşk vurgusu yapılıyor neticede duygusal bir müzik neden olmasın..
[/quote
aynen kardeşim katılıorum sana bence samanyolu tam gider zaten tribünlerde söylenen  bir şarkı

kalptenþimþek

edmontdante

Kaya

24 November 2010, 00:25:51 #372 Son düzenlenme: 24 November 2010, 00:30:04 iak5529
 Özgün bir şey olmasından yanayım..Evet Lüx aarne müthiş bir altyapı ama anahaber bültenindeymiş gibi hissetmek  :D biraz sıkabilir...Ben Mehterdeyim hala.. ;D

Bu sitede en iyi enstrümanteller var bakabilirsiniz..
http://www.cafrande.org/?p=1386