2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

brigand

kaf kafa koymassan yüzüme bakma sakın. her türlü engin abi...

edmontdante

Bu tribünün devamı gelmeli.
Ordu maçına hazırlıklara başlayalım derim.Bayram harçlıklarını biriktirin ona göre.

brigand

Serkan

ahmetsefa55

ya ben babamı kandırdım kanına girdim. :P bizim dukanın oraya yanı bulvar yoluna bayrak yaptırabılırız bu çiftlikteki gibi  :) bu işlerden anlayan bırı varmıdır bana bı yardımcı olsa  1dk!!!

edmontdante

19 November 2010, 02:22:08 #170 Son düzenlenme: 19 November 2010, 02:25:16 edmontdante
PHOTOSHOP tan anlayan arkadaşlardan ricam olacak.
1-SBÇ nin olduğu 2 direk arasına  Kırmızı kumaş üzerine çizilmiş (15x20  metrenin içine 10,5x13,5 metre gibi) SAMSUNSPOR amblemi.Tribünün en arkasından en önüne kadar açılacakmış gibi.
2-Armanın sağına soluna Yine kırmızı kumaş  üzerine yazılmış 2 pankart.Soldakinde "BU AŞKIN ROMANI" sağdakinde  "YARIM KALMAYACAK" yazılacak.Yada "diyorlar ki sen delisin" "hiç bu kadar sevilir mi".İki alternatifi de deneyelim.
bu pankartların oranı armanın yüksekliğinin 1/5 i olacak ve armanın tam ortasına denk gelecek.
3-armanın sağına soluna beyaz karton

İlk çalışma bu olacak.Sonra alternatif ler deneyeceğiz.Mesela;
1-Kartonlar yukarıdan aşağı çubuklu şekilde
2-Tüm kartonlar kırmızı sadece pankartlar beyaz üzerine kırmızı yazılı
3-Armayı 2 parçaya böleceğiz tam ortadan.
-Sol tarafı kırmızı üzerine beyaz çizgiler (Yani armanın çigileri),sağ tarafı beyaz üzerine kırmızı çizgilerle.
-Atatürk ve yazılar da yine ters renkte.Armanın sol tarafına kırmızı karton,sağ tarafına beyaz karton.--Soldaki pankart kırmızı üzerine beyaz yazı,sağdaki pankart beyaz üzerine kırmızı yazı

Bilen arkadaşlar örnekleri yapıp burada paylaşsınlar

kalptenþimþek

edmontdante

millwall

abi buna bi makara sistemi düşünemez miyiz?
koreo kaldırılırken ince ince pankartta kaldırılsa?

edmontdante

Olabilir kardeşim ama yönetimle bir çalışmaya girmek lazım.Bunlar bu işlere biraz uzak kalıyorlar genelde ama dur bakalım.Koreoda çok ayrıntıya giremiyoruz bizim tribünde malesef bu  sebeple daha düz işler yapmamız gerekiyor.

Kaya

Çubuklu kareodan yanayım ben abi..Ortaya arma ve yanlarına pankart fikri süper..Erciyes maçını alıp uygulamaya geçelim pazartesinden itibaren...

kalptenþimþek

19 November 2010, 03:04:58 #176 Son düzenlenme: 19 November 2010, 03:32:12 kalptenþimþek

eNGİN abi senin ilk düşüncene altyapı beyaz kareo kumaşları giydirmek için çalışıyorum bu arada tribünleri kareo giydirirken aklıma geldi
şU JAPON GÜNEŞİ  beyaz kareoya uygulasak kırmızı kumaşlar sbçden maratonun kenar ve köşekerine açılmaya başlayacak, güneş doğacak, güneşin ortada amblemimizde olabilir.. nasıl olur?..güneşi ve kollarını bizim çocuklar taşıyarak açacak..

kalptenþimþek

19 November 2010, 03:30:42 #177 Son düzenlenme: 19 November 2010, 03:49:49 kalptenþimþek

bu arada yeni farkettim, amblemin sağ ve solunda beyaz kaeroyu..tüm tribüne dağıttık kartonları :D

cembaba

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 19 November 2010, 03:30:42

bu arada yeni farkettim, amblemin sağ ve solunda beyaz kaeroyu..tüm tribüne dağıttık kartonları :D

Süper! Çubuklu daha iyi olacak ama kanımca...

edmontdante

Kardeşim emeğine sağlık.
Galiba beyaz karton yerine kırmızı kullansak daha iyi olacak.
Ortadaki armanın bulunduğu kumaşı  tam 2 direk arasını dolduracak şekilde büyütebilir misin?Tabi ki içinde ki armayı da

Çubukluya gelince ;aslında ben de istiyorum ama bizim tribünde millet kartonları alıp sağa sola götürüyor.İnsanı deli ediyorlar.Japon güneşi için de aynı düşüncedeyim.Süper olur ama o tribünde güneşin kollarına hakim olmak çok zor olacaktır