2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

emre

fikirlerimi baltalama veis reis,güme gitmesin  :D

Alıntı yapılan: emre55 - 28 July 2010, 12:10:50
Bursaspor'un seoznun sonuna doğru yaptığı görsel pankartlar süperdi bence.Bizim maraton çok uygun maç öncesi,maratonun çatısına ipler atılıp çekilebilir kocaman pankart..

Şöyle otobüsümüzün resmi yolda giderken,yol tabelasında süper lig yazacak..İlk maçta harika olurdu bence.

Ayrıca tribünde çatıyı tutan sütunlara, sadece sütunu kaplayacak şekilde yukarıdan asagı doğru kırmızı beyaz  bayraklar çok şık durur.Böylece o sütunların görüntüsünü güzel bir görselliğe cevirmiş oluruz.

Ertuğrul Sağlam

quote author=emre55 link=topic=7842.msg318998#msg318998 date=1280308250]
Şöyle otobüsümüzün resmi yolda giderken,yol tabelasında süper lig yazacak..İlk maçta harika olurdu bence.[/b][/color]

[/quote]

Mükemmel fikir. Böyle birşeyi ilk maçta hayata geçirebilirsek çok anlamlı olur...

edmontdante

Eğer Allah nasip ederde Şampiyon olursak benim son maça pankartım hazır ama süpriz.

Bu arada fikirler güzel ama bizim tribünlerde bu işler zor.Bunu geçen sene gördük.Gerek stad personeli,gerekse yönetim pek yardımcı olmuyorlar ve ayrıca tribünlerdeki insanlarımız bu işlere pek alışkın değil.Bu sebeple çok ciddi çalışılması gerekiyor.

holigan5565

senelerdir süper ligden uzak kaldık
ama
terk etmedi sevdan bizi

emrullah

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 June 2010, 23:17:29
Tam ortada 20x16 metre kırmızı kumaş içine 13,5x10,5 ebatlarında SAMSUNSPOR arması
Celtic forma gibi yatay kırmızı beyaz çizgiler oluşturacak şekilde kartonlar.
Armanın altına bir pankart.DİYORLAR Kİ SEN DELİSİN HİÇ BU KADAR SEVİLİR Mİ?
Ya da "BU AŞKIN ROMANI YARIM KALMAYACAK"

Bunları yapmak bizim için kolay ama tribündekileri organize edebilmek zor.Anonscuyu tam manasıyla bu işe dahil etmek ilk iş.

Maliyet 1.000.TL+1 hafta mesai

Herşey yolunda giderse ilk iç saha maçında tribün dolar ve bunu yaparız.

böyle bir calısma super olur katılmak isterim manyak bisey olacagına hiç süphe yok :)

emrullah

herkes belediye başkanı olabilir milletvekili olabilir bakan olabilir ama samsunsporlu olamaz çnki SamsunSporlu olmak yürek ister

edmontdante

Alıntı yapılan: doctor_55 - 29 July 2010, 19:14:25
böyle bir calısma super olur katılmak isterim manyak bisey olacagına hiç süphe yok :)

Muhteşem olur ama iyi organize olmak,iyi bir ekip çalışması lazım

samsunspor.co.nr

Sevgili arkadaşlar,

Fikir olarak sadece,yeni kırmızı-beyaz-siyah bayrak yaptırdım 2,4 mt. x 1,5 mt. kendim için.

Maratonda bunları düzenli aralıklarla dağıtarak iç saha maçlarında kullanabilir miyiz ?

5 adet kendi imkanlarım ile yaptırabilirim.

Isınmadan sonra,seremoni için takımımız sahaya çıkarken kaldırılıp sallanması ve konfeti ile desteklenmesi enstantane açısından güzel bir görüntü olabilir.

Uygun olursa seve seve yaptırmaya hazırım.

Sevgilerimle.

emrullah

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 August 2010, 01:15:44
Muhteşem olur ama iyi organize olmak,iyi bir ekip çalışması lazım

abi haklısın sitede yeniyim sadece bir arkadasım var sitede oda 55JNR55  :-\

Serkan

Yeni eski kavramı yok kardeşim burda hepimizin gayesi belli,Melih'in arkadaşıysan zaten hepimizin arkadaşısındır hoş geldin aramıza

emrullah

sadece55

Engin abi izindeyiz..Sen ne dersen onu yaparız bu sene Askerlerin hazır :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 01 August 2010, 02:35:14
Sevgili arkadaşlar,

Fikir olarak sadece,yeni kırmızı-beyaz-siyah bayrak yaptırdım 2,4 mt. x 1,5 mt. kendim için.

Maratonda bunları düzenli aralıklarla dağıtarak iç saha maçlarında kullanabilir miyiz ?

5 adet kendi imkanlarım ile yaptırabilirim.

Isınmadan sonra,seremoni için takımımız sahaya çıkarken kaldırılıp sallanması ve konfeti ile desteklenmesi enstantane açısından güzel bir görüntü olabilir.

Uygun olursa seve seve yaptırmaya hazırım.

Sevgilerimle.

Bu koreografi, bayrak gibi tribün işlerinde Engin abi ön ayak oluyor. O yüzden bence güzel olan bu teklifini ona iletirsen özel mesaj olarak bir çözüm bulunur, iyi de olur.

berusa55

Hazırlanın çocuklar, evimize dönüyoruz!

Sevgili Ant55'in bu cümlesi de güzel bir pankart olabilir sanki ;)

babasamsunlu

Bence şahane pankart...süper olur ve olacakta..Engin abi duyacaktır halkın sesini :):)